Bu sene sınava gireceğim. Türlü bahanelerle kendimi avutup hiçbir şeye çalışmadım. Zamanımı sosyal medyada harcadım ve berbat bir sene geçirdim. Msü 52 net geldi OBP 81
1 Haziran gününe kadar konu çizelgelerini ve planlarımı hazırlayacağım. Bu süreçte beni engelleyen en büyük etken olan Instagram'ı kapattım. Gündem için Tweeter ve güncelleme için burayı kullanacağım.
Hatalarımdan biri de kendime çok yüklü hedefler yazıp yapmaya güç yetiremeyip hiçbirini yapmamak. Bu sebeple 380 günümü olabildiğince yatay şekilde genişleterek çalışacağım. Haftanın 6 günü düzene sokacağım.
16 hazirana kadar sadece tyt çalışacağım genel hatlarıyla her konuyu okuyacağım. Sonrasında ise sayısaldan yavaş yavaş konu çalışmaya başlayacağım.
Ayt Kimya - Benim hocam Ayt-Biyoloji- Benim hocam Ayt Fizik- Umut öncül (yeni videolar) Ayt Matematik - Bıyıklı matematik
Sizden ricam hocaların uygunluğunu bana söylemeniz. Konuları bilmediğim için hoca seçimim yanlış olabilir.
Hedefim Marmara üniversitesi Tıp fakültesi
Day#0
KirWe senden RicaM çelınç kafasından gitme day 0 falan, bi gün yazmasın moraliN bozulur üzülürsün. Hepten proğram falan deişirsin böyük sıkıntı, o maksat. Ha bi de pazartesi güNü yapamadıĞın bir şeyi geleCek PaZartesiye eRteleMe pişman oluRsun. Salı olunca başla, mükkemmeliyetçi olma. Sevgiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme