Yazın tavsiye konuları vs açmıştım sağolsunlar birçok kişi yardımcı oldu. Bu sefer de çalıştıklarımı yaptıklarımı anlattığım bir günlük yazmak istiyorum çünkü birkaç haftadır ne zaman dersin başına otursam bir şeyleri yanlış yapıyormuşum bu da benim derecemi engelleyecekmiş gibi hissediyorum. Burda gerçekten çok çok iyi derece yapan insanlar var o yüzden en azından benim yaptıklarımı görüp eleştirirler diye düşünüyorum. Kimse yorum yapmazsa da ben çalışmalarımı okurum kendim geliştiririm. Şimdiden Teşekkür ederim |
YKS 2025 | MF İLK 20K
-
-
Derecemi engelleyecek derken sanki bütün vaktim boşa gidiyormuş gibi hissediyorum en azından işi bilen 2-3 kişi çalışmalarıma yorum yaparsa o güvenceyle çok daha rahat otururum masanın başına.
-
13 EKİM
- Genel TYT Denemesi 2,20 saat
- Deneme Çözemediğim Sorulara Baktım yaklaşık 1 saat
- Basamak Soru Çözümü 1 saat
Yaklaşık 4,30 saat ile bugünü kapatacağım çünkü uyku sorunum var çok fazla , uyuyacaktım fakat yarın okul var diye bozmak istemedim ve zaten de uyuyamıyorum. Telefonumu kapatma kararı aldım artık odağımın eskisi gibi olmadığını ve saniyesinde cevaplamam gereken soruları bile tekrar tekrar okuduğumu fark ettim.
-
14 EKİM
- Problem
- Paragraf
- TYT Mat konu testi çıtırından
Bok gibi bir gündü verim yok salak gibiydim bütün gün. Parmağımı hareket ettirecek halim yokken uzun yollara girişiyorum her gün. Hedefe çok yüksek ihtimalle ulaşamayacağım bunu biliyorum , elimden çabalamaktan başka hiçbir şey gelmiyor.
-
16 EKİM
- Problem
- TYT Mat Konu Çalışması
-
Buraya yazmadım ama çalışmalar devam ediyor , netlerimde çok güzel artışlar gördüm. Sadece günlük işi biraz boş gibi geliyor oturacan çalışacan gardaș öyle garip davranışlara gerek yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X