Merhaba abilerim hangi kitapları çözmeliyim çok çalışıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 18 Temmuz 2023; 23:3:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba abilerim hangi kitapları çözmeliyim çok çalışıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 18 Temmuz 2023; 23:3:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
678 iyi bir kaynaktır |
gri koçta bunu önermişti bir videosunda,teşekkürler! Başka önerisi olan varsa açığım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunu çok duymuştum da yarın bi inceleyim saolln😊😊😇😇 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 18 Temmuz 2023; 23:8:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dindeki soru sayısı 5 den 56 ya çıkcakmış o yüzden öncelikle gusülünüzü alıp güzel bir hatim indirmenizi tavsiye eyliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geç kalmışsın 2028e hazırlan bence |
antremanlarla matematik 1'in üstüne oturup zıplamaya başlayabilirsin zortkoç tavsiyesiymiş |
My matematik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyle deme guzel kitaptir ben 0dan baslamistim 12.sinifta bu kitapla. Bu sene 34 isaretledim matta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mantıklı, iyi üniversitelerde hep abdestsiz ateistler okuyor. |
tamamdırr yarın namazımızı kıldıktan sonra annemle havuza gideceğiz zaten dönüşte alıcaz teşekkürlerrr 🤗😊😇 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
atta mı gitçen sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
attaa yapçam ben 😅 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |