Şimdi Ara

YKS 2027 kaynak kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim hangi kitapları çözmeliyim çok çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 18 Temmuz 2023; 23:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tonguç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 678 iyi bir kaynaktır

• mezunbiri_56 M kullanıcısına yanıt

gri koçta bunu önermişti bir videosunda,teşekkürler! Başka önerisi olan varsa açığımYKS 2027 kaynak kitap önerisi 

• bunu çok duymuştum da yarın bi inceleyim saolln😊😊😇😇

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 18 Temmuz 2023; 23:8:53 >
  • Dindeki soru sayısı 5 den 56 ya çıkcakmış o yüzden öncelikle gusülünüzü alıp güzel bir hatim indirmenizi tavsiye eyliyorum

• geç kalmışsın 2028e hazırlan bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    YDS Kaynak Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Yks Bölüm Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antremanlarla matematik 1'in üstüne oturup zıplamaya başlayabilirsin zortkoç tavsiyesiymiş

• My matematik

• KolaycıAdam K kullanıcısına yanıt

Oyle deme guzel kitaptir ben 0dan baslamistim 12.sinifta bu kitapla. Bu sene 34 isaretledim matta

• mantıklı, iyi üniversitelerde hep abdestsiz ateistler okuyor.

• tamamdırr yarın namazımızı kıldıktan sonra annemle havuza gideceğiz zaten dönüşte alıcaz teşekkürlerrr 🤗😊😇

• peoxy P kullanıcısına yanıt

atta mı gitçen sen

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

attaa yapçam ben 😅

• Kaynak listesi altta attım 50 adet, tam 150 tane derece öğrencisi videosu + okul ve kolejlerin blogları değerlendirmeleri doğrultusunda güncellik müfredata uygunluk soru çeşitliliği, zorluk değerlerine göre aldım hepsini.

Yardımcı Kaynak olarak 3 adımda tyt ve ayt

Konu fasikülü olarak Fen Bilimleri Yayınları Konu fasikülleri,

arkadaşlar ciddiyim çok kurtarıcı, kendinizi sıfırdan eğitip orjinal geometri, birey c serisi geometri,Apoteminin İntegral Türev, Trigonometri, Problem Fasikülleri, TYT Acil Matematik, 3 D ayt Matematik, 3D tyt kimya, 3D yada Nihat Bilgin Fizik tyt ayt , Aydın Kimya AYT, Kimya Orbital Denemeleri veya Aydın ve Biyotik Biyoloji Soru Bankalari gibi çok sağlam kaynakları çözmenizi sağlar, çözemediğiniz sorularda da video çözümlerini anlamama ihtimaliniz kalmaz

1 dakikada anlarsınız tüm mantığı

Anlamadığınız, zor gelen konuları OGM Materyal Konu Özeti ile (ben trigonometri cembersel hareketten keplerin ilerisine kadar birde organik kimya için çıktı almıştım çok işime yaradı)

(Video konu anlatım listesini de gene bir kısmını forumlardan araştırıp sonra siteler ve bloglarla ayıklayıp gene derece öğrencileri önerileri doğrultusunda derledim)

MEB sitesindeki konulara göre listelenmiş videoları izlemek iyi bir alternatif, ikinci alternatif olarak

Rehber Matematik

Matematik

KENAN KARA İLE GEOMETRİ

Geometri

VIP FİZİK

Fizik

BENİM HOCAM – GÖRKEM ŞAHİN

Kimya

FUNDAMENTALS BİYOLOJİ

Biyoloji

Benim Hocam – Kadir Gümüş

Türkçe Konuyu

RÜŞTÜ HOCA İLE TÜRKÇE

Türkçe Taktikleri

KR AKADEMİ – BURAK ÜNSUR

Tarih

YAVUZ TUNA

Coğrafya

KAMPÜS

Felsefe

Ömer Hoca İle Din Kültürü

Din

Limit Kronometre Paragraf Soru Bankasını eklemeyi unutmuşum zor seviyedir bu arada

(Arkadaşlar KAFGEO konu anlatımı listede kalmış silmeyi unutmuşum onu bence almayın geometriniz iyi ise onu ben kendime almıştım konu anlatımı olarak fen bilimleri fasikülleri ile tanışmadan önce, özetle kafgeo da MSÜ 2021 çıkmış soruları ile Birey B birey C den karışık araklamış ben bilmiyordum alırken, genede işime yaradı az çok)

YKS 2027 kaynak kitap önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFab -- 1 Haziran 2024; 0:43:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.