Şimdi Ara

YKS DIL 2020 Hakkinda Yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam ve kolay gelsin. TYT/AYT forumunda bir cok calisma programi oldugunun farkindayim ancak durumum biraz farkli oldugu icin ayri bir konu acmak istedim.

10. siniftan sonra yurtdisinda bir liseye giderek oradan mezun oldum. Sonra dunyaca taninmis universitelerden tam 2 kez muhendislik biraktim. Bunun maddi manevi bircok sebebi var. Simdi kalici donus yaptim ve sinava hazirlanmak istiyorum. Cok linalg calc yaptim ve artik hayatimdan sayisali tamamen cikardim diyebilirim.

Biraz gec kaldigimin farkindayim ancak gecen sene zaten ben gidecegim yurtdisina diye yan gelip yattigim icin zerre calismayip tek soru cozmeden sonuclarim su sekildeydi:

AYT'ye bakmayabilirsiniz cunku hepsini salladim cevap kagidini hocalara verince baya gulusmustuk.https://i.ibb.co/877sb5S/sinav2.jpg

Sizce yukaridaki netlere bakilinca TYT'yi duzeltmem mumkun mu 5-6 ayda? Soyle bir program buldum ama ne kadar gercekci sizce?https://forum.donanimhaber.com/2-ayda-tyt-yi-bitir-youtube-videolari-ile-oynatma-listeleri--140006222

Sorun su ki nasil calisacagimi kesinlikle bilmiyorum. Bir not defteri alip bu videolari not edip tekrar etmek mi gerek? Hangi yayinlar soru tipi olarak iyi bir temel saglayabilir?

YDS ile ilgili sorunum yok sadece TYT'yi halletmem gerekli. Her ne kadar lisede gormus olsam da soru tipleri vs asiri kafa karistirici. Hedef: Bilkent AMER veya ELIT 1k-2k siralama. Siralamayi abartmiyorumdur umarim

Niye geri geldin, kalsaydin, oradan buraya gelip okunur mu vs. diyecekler lutfen konuya yazmasin. Eger ozel sorunuz varsa PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oransje av Tyrell -- 17 Aralık 2019; 13:2:33 >

• Bu tytye rağmen dilde 8k yapmışsın turkce mat ağırlıklı bir çalışmayla rahat yapabileceğini dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha iyisini bile yaparsın sonuçta sadece tyt çalışacaksın fkb için 345 kitaplarını alabilirsin temelden başlar mat için de onunla başlayıp üstüne bilgi sarmal cözersen iyi olur fkbde birer kitaptan sonra denemeyle gidersin yani senin yerinde olsaydım yapacağım şeyler bunlar olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: drstrikerins

Daha iyisini bile yaparsın sonuçta sadece tyt çalışacaksın fkb için 345 kitaplarını alabilirsin temelden başlar mat için de onunla başlayıp üstüne bilgi sarmal cözersen iyi olur fkbde birer kitaptan sonra denemeyle gidersin yani senin yerinde olsaydım yapacağım şeyler bunlar olurdu
    Cok sagolun peki calisma programi olarak asagidaki linki buldum YKS DIL icin. Sizce bu takip edilmeli mi yoksa buna benzer calisma programlari tamamen kisiye ozgu bir sey mi?
    https://www.universitego.com/2018-yks-dil-calisma-programi/

Ornek olarak 1. ay programini atiyorum.

• Yerinde olsam sabah akşam mat çalışırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oransje av Tyrell kullanıcısına yanıt
    Kendine göre bir programa daha kolay uyarsın bunu yüzlerce kişi kullanıyor sadece konuları sırayla yazıyorlar o kadar pek bi özelliği yok mesela senin mat ağırlıklı çalışman ve öyle bir program hazırlaman gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkce dil destegi hakkinda.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.