Şimdi Ara

YKS hakkında soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
14
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loneyking52

Ayt icin suan tam asılma zamanlari bence tam zamani hemen basla konularini bitirken bir yandan alan denemelerini coz kesinlikle gec degil cunku erken baslasan pratigin fazla olcakti ama fizigin ezber kisimlarini falan unuturdun tam zamanindasin ya konu anlatimli saglam kitaplarin olsun ve videolarla ilerle yada kendine ait notlarini tut ama geride donebilcegin notlarin olsun o sekilde calis tyt matta her gun en kotu 2 gunde bir alan denemesi coz bulabildigin kadar yayini coz ayirt etmeden kesinlikle yukselirsin ama sakın korkma gerisi gelir kolay gelsin
    sağolasın hocam.fakat bi sıkıntı daha varda bu başlangıç için tyt hız renk denemsi var 12x40lık onla başlayayım diyorum 10-15 arası netlerim önerirmisiz vehayut önerdiğiniz başka denemeler varmı tyt mat için..artık insan umutsuzlanmaya başlıyor ulan hala bu mat yüzdenden 55-50 net yapıyorum diye.yükselirmi yükselirmi diye kendi kendimi yiyorum.

ayrıyeten hocam yazılı haftasında çalışmak zoruma gidiyor sanki ya koskaca çalışmam gereken yerler varken ben gidip bunlara bakıyorum gi,bi. fakat onlarda ayt ama öyle düşünmemek lazım

• Hocam tyt bu zamanlar kaç geliyordu? 60 tyt yapan biri 75-80’e çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muradovoski kullanıcısına yanıt
    Bu zamanlardaki netleri boşverin sınavdan 1 hafta önce tyt netim 100 dü 75 net yaptim kendini gelistir yanlislarina ve eksik konularina odaklan bos seylere net hesabina zaman harcamayin ayt de cozmedigim alan denemesi kalmadi konularini youtubedan bitirip not aldim sonra catur cutur alan denemesi yardirdim ayt ye hakim olunca netlerin asla dusmez tyt gibi nankor degildir sadece ara vermeden calis fen adina alan denemesi olrak apotemi aydin yayinlari iyiydi 345 in mati iyiydi acil de iyidir sarmalda guzel endemik var bide kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Hız ve renk tyt mat basitden zora gidiyor cozdum onu bence cozebilirsin iyidir o cokda basit deneme cozme beyninin sinirlarını zorla zor sorulari basit dusunmeye calis yazililara herkes calisiyor ayt kafasiyla bak aynen mecbur caliscan kucuk detaylara takilma kolay gelsin

• İlk tyt denemem 35 net teas press nisanda 95 100 yapiyordum sinavda sacma bir heyecan stresinden gitti kesinlikle senin cabana bagli +100 e kadar yolu var kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Loneyking52

Hız ve renk tyt mat basitden zora gidiyor cozdum onu bence cozebilirsin iyidir o cokda basit deneme cozme beyninin sinirlarını zorla zor sorulari basit dusunmeye calis yazililara herkes calisiyor ayt kafasiyla bak aynen mecbur caliscan kucuk detaylara takilma kolay gelsin
    hız ve renk basit bir denememi hocam.eğer öyleyse almayayım.başka bir yayın düşüneyim.
  • Loneyking52 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam. Size bölümünüzde basarilar diliyorum

• Sizin YouTube kanaliniz vardi sanırım. Dh'de uzun uzun neler yaptığınızı anlatan konunuz var mı yoksa sadece soru cevap olarak bu konu mu var?

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Basitden zora gidiyor iyi deneme alabilirsin basit orta arasıdır kararini sen ver

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum bende size başarılar dilerim hocam pes etmek yok bu sene kazanın kurtulun hadi bakalım forumun aslanları

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Evet var YT kanalıda forum çok tepkili youtube kanalına linç yedim :) soru cevap

Forumdakiler halt etmiş hocam gayet güzel aslında içeriğiniz.
    İntegral için öneriniz var mı? Alan konusunda özellikle cok değişik sorular gelebiliyor.

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam alan çok basit ya behzat rasulinin dersini alabiliyosan mantigini anlarsin adam lti nin icinden gecmis izlerken zevk aldim efsaneydi hala hatirliyorum lti yi behzat hoca çok kral bence paran varsa al yoksa youtube da anlatan cok iyi kanallarda var bi yerden izle ama kendin calisma derim.sonra ful soru deneme coz oturur zaten ozellikle arkadaslarinin sorularina bak coz anlat daha iyi oturur konu derim.
    Forum işte yav alıştık :)

• Hocam tyt fende az konu eksiklerim var onlara uğraşmadan direk denemeye mi abanayım yoksa soru bankasından çözeyim mi (vakit azaldığı için soruyorum) (sayısalım)
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    O konu eksiklerin sınavda karsina gelirse uzulebilirsin hic birseyi atlama acele etme daha cok zamanin var zaman azalmadi kafandam bu algiyi at o konularini hallederken bir yandan deneme atmaya devam et onlarda bitince seri denemeue gec ama konu halletcem diye denemeyide full boslama sadece azalt biraz oturmayan konularini(denemelerde farkedersin bu konulari oturmayan konulardan denemede cok yanlis yapar veya zaman kaybedersin)soru bankasindan coz

Dostum gerçekten vizyon sahibisin her videonu izledim helal olsun yaptığın derece her babayiğidin harcı değil

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim daha iyileri sana nasip olsun hedeflerine ulaş hayırlısıyla hocam

• Kardeşim sadece sana değil herkesten tavsiye bekliyorum bu yıl sınava girdim TM 397k yaptım çok kötü bir sonuç farkındayım hedefim bu yıl TM 70k tyt Türkçe 25 tyt sos 11 tyt mat 5 tyt fen 3 ortalama netlerim ayt edebiyat sosyal kısmı 40/18 ayt mat 2 net dediğim gibi berbat olduğunun farkındayım hedefim TM 397k dan 70k ya yükselmek tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • YksLoading Y kullanıcısına yanıt
    Tyt den sözel kısımları iyi yapmaya çalış onlara asıl türkçe sosyale ayt de matematikten cok konu bitirmen lazım cok deneme cozmen lazim yani senin tyt sozellerde iyi ayt de matı iyi yapman lazım ayt nin diger bolumlerini zaten yaparsım ezberleyince onlari iyice ezberle matematiğede sınava kadar elinden geldigince calis derim

• Hocam, şehrimize hoş geldiniz! Kalkınma evimiz, Forum babamız!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.