Şimdi Ara

YKS hakkında soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
14
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    La bende orduluyum zaten aynısı hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Loneyking52 kullanıcısına yanıt
    Ooo hemşehri sayılırız hocam :) Boztepe forever, gerçi Ordu’da da var. Şehirlerin bi ismi değişik ha :D

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Yokuşu çok fazla gerisi aynı bide karışık :)

Aynen ya, şehir hep bayır, çok haklısın.

Trabzonda her yer pahalı ben ordudan tulumba(fakir tatlısı diyolar yav fakir)kilosunu 5 e aliyodum burda 25 lira yemekler de aynen böyle kyk da olmasa aç kalcaz

• Ayt'ye kaç neyle başladınız konularınız ne zaman bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis senin biyo fulldu galiba nasıl çalıştın biyoloji konuların ne zaman bitmişti biyods

Evet, pahalı bir yer burası hocam. Kolay kolay ucuza doyamazsın. Pek öğrenci dostu denemez yani. Harcamaları iyi ayarlayın derim.

Harcamaya para olsa ayarlicaz da hdjqmqfnwmn

Mevzu derinmiş cmdmsjskdnsmsms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 22 Aralık 2019; 0:3:6 >
  • Benim konular ekim gibi bitti ayt de sonra full deneme çözdüm ama ne zaman bittiği değil nasıl bittiği onemli mayista bitir sağlam bitsin ayt ye ilk denemem 50 netti yazın oldu ama benim ayt iyiydi zaten analitik alanida benim hosuma gidiyodu bende surekli ayt calistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneyking52 -- 22 Aralık 2019; 0:6:39 >
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Youtube bekir avşardan dinleyip not aldım biyoloji portalından okudum bide selin hocanın pdf lerinden okuyup soru cozup deneme cozdum yanlis yapinca tuttugum notlarimi okudum o şekilde zor değil ezber yapip mantik kurcan konuyu bitir sinava kadar alan denemesiyle tekrar et derim

Hocam ekim ayından itibaten full ayt denemeleri mi attınız? Baya erken bitirmişsiniz konuları valla helal olsun

• Megalomanadam M kullanıcısına yanıt
    Aynen bide okulda soru çözüp arkadaşlara konu anlattım yazın çok çalışmıştım yav ondan erken bitti

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    hız ve renk denemelerini cözüyorum deneme sekizdeyim, adı üstünde renk renk ayırmıslar denemeleri. ilk iki üc tanesi ısınmak icin diğerleri gayet güzel öneririm ufuk acıyor

Hocam kaf 4 için mutlaka kitap alınmalı mıdır ? Siz sadece tklarımı dinlediniz yoksa hepsini mi ?

• dangersali D kullanıcısına yanıt
    Hepsini dinledim kitap almadım bana pahalı gelmişti ama kitap olsa daha iyi olur tabiki telefonda pdf den tekrar ediyordum kitap olsa kendi notlarindan daha iyi tekrar edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneyking52 -- 22 Aralık 2019; 0:40:42 >
  • TYT netler aynı da sıralama benim 80k. Matematik düşüktü, muhtemelen o yüzden. Fen seviyorum ama oturup matematik çözesim gelmiyor. TYT fende biyoloji ve kimya tam, fizik 4 yanlış yapmıştım. Muhtemelen fiziğin dili matematikte kekelememizden diyeceğim de aşırı derecede işlem de yoktu hatırladığım kadarıyla. Her neyse. Tercih yaptım ama kırıkla tekrar gireceğim. TYT ye girmeden sadece AYT çalışmayı düşünüyorum. Gönlümde hep TM vardı, bu sefer oradan denemeyi düşünüyorum. Hülasa matematik konusunda tavsiyen nedir hocam?

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Hocam konuları bitir alan denemesi yardır olur bu iş baya alan denemesi at ama yanlış yaptığın sorularıda çöz veya çözdür öğren ve youtube dan soru cozumu ve deneme videolari izle baya ise yarar kolay gelsin

Konuları nereden takip etmeliyim hocam. YouTube kanalı, kaynak tavsiyesi vs. verebilir misiniz Behzat hoca dışında? Bir de OBP 90dı, kırık olunca 45 mi oluyor? 80k dan en çok kaça çekebilirm o da düşündürüyor. Kafam çok karışık çok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.