Şimdi Ara

Yks için kasmanın gereksiz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gereksizden kastım herkesde sadece odtü itü dışındaki üniversiteleri hor görmesinden dolayı mühendislikte işin insana düştüğünü düşünüyorum ister 90k üniye git ister 5k sana baglı ha tıp konusu cok farklı hacettepe ile baika üni arasında muhakkak fark olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rachor59 -- 6 Ekim 2019; 21:12:56 >

• Eyi didin gıral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezarettentaharet -- 6 Ekim 2019; 19:56:2 >
  • Yks için kasmanın gereksiz olması
  • Yks de derece yapanlar daha olgun mu olur dedi o😂
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Yanlış mı hayatın daha çok farkında bir bireydir çoğu yaşam gerçeğinin bilincindedir demek istediği böyle ders çalışmaktan mallaşan insanlar değil o yuzden cümleyi tam okuyun demiş dereceden kastı ilk 20 bin ve altıysa dediği mantıklı
  • Bana gore okumak icin cabalayan herkes olgundur ''derece olmasa bile''
  • Bana göre de gereksiz de işte zengin olmayınca kasmak zorunda kalıyorsun. Yoksa o çabayı yks için değil istediğim bölümdeki dersler için göstermek isterdim.
  • İlk 9341e giremiyorsanız boşa uğraş
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    öyle hocam ama zaten o çabalayan çoğu kişi iyi yerlerde ya yani elbette belli bir kısım dediğimiz kıstas da değil ama umuyorum ki çoğu iyi yerlerde olmaya devam edecek bu olgun insanların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.