Tamamdır kanka sağol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS SAYISAL SIRALAMA 2018 46k 2019 48k (2. sayfa)

-
-
van tıp fak. hayırlı olsn.
-
Hocam keşke öyle olsa ama çok çok iyimser bir tahmin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değerli kardşm soınav sonuç algoritmasına 2021 = 2020*(-ln (2018/2019)) formuluyle ulaşabilirsin. yaklaşık 2018*0.6 gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 12 Temmuz 2021; 14:41:50 > -
inşallah böyle gelir böyle gelirse bir 50 Tl atarım vallahi ;))
krdş sadaka mı veriyorsun anlamadım 50 tl'ye sokak hayvanlarına mama alıp dışarı koy. ya da kendine bir döner ısmarla.
-
Herkes bir şeyler veriyor ya başlıklar var sıralama tahmini bilene şu kadar Tl diye espri amacıyla yazmıştım yanlış bir düşüncem yoktu kusura bakmayın hocam
-
İnşallah gelir hocam Ayt matematiğin panikliğinden kaçan 6 nette benim var gerçekten üzülüyorum 150k dan mezuna kalmıştım bende.
Yok knk az oldu, 200k falan atar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40k civarı atar hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşallah hocam 45k ve altı gelse benim için yeterli
Moralinizi bozmak istemem ama o aralıkta çok yığılma olacağını düşünüyorum bence kendinizi 55 bine kadar hazırlayın ne olur ne olmaz
Yığılmanın bu denli etkili olacağını düşünmüyorum. Sonuçta 70 üstü yapan insan sayısı az 65-60 aralığı 70 üstü yapan kısma kayacaktır.
50-60 arası aytde cok fazla kisi var gözlemlediğim kadarıyla 65 üstü ayt yapanlar yaşadı çok az kişi var o aralıkta
Birbirini dengeler diye umuyorum yani yığılma olmayacaktır diye umut ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X