Şimdi Ara

YKS sınavına 6 ay kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zihnini, mentaliteni değiştirmen lazım. Bunun en iyi yolu da düşünce ve davranışlarını değiştirmek
    Düşüncelerini, sürekli hedefine odaklanarak, onu kazandığındaki heyecanı hayal ederek değiştirebilirsin. Çalışkan olamama durumu, uzun süre çalışabileceğini düşünmeme durumundan gelir. Geçmişten gelen bir başarısızlık geçmişin varsa hele, bu kalıp oturmuştur. O yüzden, telkinlerle, hayallerle, duygularla hep zaten başardığını hisset. Başarılı insanların resmine bak ve kendi resmini onların arasında hayal et mesela. Ne kadar gerçek ve ne kadar çok yaparsan o kadar çok etki eder

İkinci olarak, davranışlarını değiştirmek eskiye göre daha kolay olacak. Çünkü belirli bir hedefin var, başarı düşüncesi zihnine yerleşmiş (haftalar boyu düşüncelerini değiştirmeye çalıştığın için belli bir kalıp oluşacak, bu arada tabii ki çalışacaksın). Sınırlarını zorlamaya bak. Her gün %1 ekleyerek ilerle. %1 daha hızlı ol, daha performanslı ol, daha fazla çalış. Sadece sınırını %1 aşacaksın. 100 dakika çalışman imkansız, sınırını gerçekten zorlamak için en az 6 saat çalışıyor olman lazım. İnsanın yapısı bu (alışma dönemindeysen bu süreye ulaşamaman normal). 6 saat çalışıyorsan üstüne 3,6 dakika ekle mesela her gün.

Tüm 6 ay kala başlayamamış benim gibilerine gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yav he he yok öyle bir şey.

bir insan özürlü falan değilse çalışarak yks'de iyi puan alabilir. ne kadar çalışacağında zekasından çok bildikleri etkilidir.

bu söylediğin tamamen tembel bahanesi. ay benim kafa basmıyo eheheh. yok öyle bir şey

Alıntıları Göster

Hayatta her işte böyle birader. Yılda 1 milyon lira kazanmıyorsan da, dünyanın en zengini değilsen de kendini suçlayabilirsin. Ama imkan denen birşey giriyor için işine. 4 yıl hazırlananla 1 yıl hazırlanan bir değildir mesela. Günde 10 saat çalışmanın öncesinde çalışmayı sevmek gerekir, sağlıklı bir zihin gerekir. Gibi gibi

• Neyseki bu yollardan geçtik...
    Ne stresli zamanlardı yaaa hiç Sevmiyorum şu sınavı. Birgün milli eğitim bakanı olursam kaldırıcam.
  • tipsizlik senin başına vurmuş

• yks sınavı mı  

yks'deki s harfi sınav demek zaten. türkçeden zayıf alacağın kesin.

• Ben covid trye geldiğinde asıl çalışmamı arttırdım ve ilk 5k sıralama yaptım. Fiziği 2,5 ay gibi Bi sürede bitirdim biyo 1,5 kalan 2 ayda da eksikler vs sen de en düşük dersinden başlarsan olur sence 6 ay yeterli. Ama cidden çalışmayı sevmeye çalış. 13 saat çalışıp bugün de 15 e çıkamadım diye Bi tık pişmanlık duyuyodum mesela. Bu kafayı tutturunca oluyor sanırım (bu dediğim sınava 2 ay kala falandı)
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Hocam biraz daha detay verebilir misiniz nereden çalıştınız ne çözdünüz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.