Şimdi Ara

YKS TAVSİYE / KAYNAK ÖNERİSİ - umitcan.evleksiz - [ EA 1. / SÖZ 4. / SAY 17. / TYT 9. ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
269
Favori
96.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam anlamadığınız bir yer olduğu zaman ne yapıyordunuz yani kafanıza girmediği günler oluyor muydu? olduğu zaman ne yapıyordunuz? ayrıca matematik ve fiziği seven birisi için ders çalışırken vereceğiniz tavsiye var mı? teşekkür ederim.
  • Genelde ilgili konunun temeline inip oralarda sorgulama yapıyordum. Öğrenene kadar birçok hocaya, arkadaşa soruyor, internetten araştırmalar yapıyordum. Ne zaman ki başkasına açıklayabilecek duruma geliyorum, o zaman anladığımı fark ediyorum. Zaten sınava hazırlanan herkes hemen hemen aynı kaynakları kullanıyor. Kafam takılan o detay ileride birisi tarafından mutlaka soruluyor. Bu sayede bedava tekrar etmiş oluyorum
    Matematiği ve fiziği seven birisi için tavsiyeye gerek var mı? Severek çalışılır ve başarılır
  • teşekkür ederim hocam
  • TYT-AYT Deneme çizelgelerim eklendi. (Salgın dönemindeki birçok denemeyi grafiğe dahil edemedim)
  • Maestrotista M kullanıcısına yanıt
    Sinavda cikmadi ama lti cok temel seyler var 1 kaynak temizleyince yeterli oluyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kardeşim için bu konuyu favorilerime ekliyorum, umarım 10 sene sonra da yardımcı olur bu başlık bana.

Başarılar.
  • Hocam, AYT-Coğrafya’da hangi soruyu yanlış yaptınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • duman23 D kullanıcısına yanıt
    Eve geçince SSS' ye tüm yanlışlarımı eklerim

• Faydalı konu tekrardan tebrik ederim.Üniversite hayatınızda da başarılar diliyorum.

• hocam hangi okulu seçeceğine eminim karar vermişsindir veya en azından okullar hakkında az çok fikrin oluşmuştur (odtü bilgisayarın artısı bu, boğaziçinin eksisi şu gibi)
  • Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    evet
  • Şu içinizdeki çalışma isteğinin temponun zekâtını bana verseniz hayatım kurtulur. Sosyal medyadan oyunlardan telefondan ders çalışamıyorum. Allah belamı verecek ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hiç matematik temeli olmayan biri sizce 1 sene günde 5-6 saat matematiğe çalışşa herşeyi sıfırdan alsa tytden en az 10 net çıkarabilirmi ?
  • Korhan Yılmaz K kullanıcısına yanıt
    Buna sihirli bir sayı verecek öngörüye sahip değilim ama o çalışma ile çok daha fazlası elde edilir. Tabi o 5-6 saat amaca ve hedefe uygun olursa
  • tabloyu uygulama ile mi yaptın hocam?
  • Excel
  • Hocam eminim yoğunsunuzdur ama diğer derslerin kaynak tavsiyesi yakın zamanda gelir mi? Kaynak alışverişimi onları göz önünde bulundurarak yapmak istiyorum.
  • Hocam seni tebrik ediyorum yıllar önce OFLde okumuş biri olarak gurur duydum, başarılarının devamını dilerim :)

• Hocam merhabalar tekrardan, sınav anında zamanı hiç yönetemedim. Yani sormak istediğim: şu kadar süre ayırcaz diyelim x derse. Bu da sınav anında en az 3-4 kere saate bakmak anlamına geliyor. Sürekli saati kontrol mu ettiniz? Ben saate kopya sanarlar diye 1 defa baktım. O anda da dikkatimi dağıttı, ters biri denk gelir. Uğraş dur sonra. Sanırım ben abarttım biraz.
  • Maestrotista M kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda başka arkadaşların da kaynak tavsiyeleri var. Onlara bakabilirsiniz. Benimkiler sadece birer öneri. Kati gerçekler demiyorum. Kaynak işini abartıp kaynaklardan keramet beklemek mantıklı değil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.