Şimdi Ara

YKS TAVSİYE / KAYNAK ÖNERİSİ - umitcan.evleksiz - [ EA 1. / SÖZ 4. / SAY 17. / TYT 9. ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
269
Favori
96.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadecebirazcıkdahasoru kullanıcısına yanıt
    5-10 soruda bir kontrol ettim. Sınavda dışarıda olanları pek takmayın. Olağanüstü bir şey olmadığı sürece kimse sizin kopya çektiğinizden şüphe etmez.
  • Hayır öyle bir amacım zaten yok o arkadaşlarında listelerini inceledim ama sosyal konusunda çoğu kişi denemeyle hallettim vs dediği için farklı bir tavsiyeniz var mı onu merak ettim.
  • Maestrotista M kullanıcısına yanıt
    Materyaller kısmına bakabilirsiniz sosyal için. Toplu halde Ekstrem TYT Sosyal çözdüm. Coğrafyadan 3-4 diğer sosyal derslerinden 4-5 kaynak bitirdim. Felsefe ve Din derslerini 11'de, Tarih ve Coğrafya derslerini 12'de hallettim. Tabi felsefede son konuyu saymıyorum. Orayı pek ciddiye almadığım için, hiçbir denemeden görmediğim için son ay bir denemeden görene kadar çalışmadım. Son hafta hallettim.
  • tavsiyeler alındı teşekkürler hocam hayatında başarılar
  • Ümit abi yapamadığın soruları, yeni bir bilgi edindiğin soruları ne yapıyordun. Kes yapıştır tarzı bir sistemin var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sneffelsjokull kullanıcısına yanıt
    Biyoloji için özel defterim vardı. Diğer dersleri TYT ve AYT olmak üzere 2 poşet dosyada biriktirdim.
    Ancak bunlar benim için biraz zahmetli olduğundan genelde uzun vadeli notlarımı tuttum.Daha sık tekrar etmem gereken şeyler WhatsApp gruplarımda ve bilgisayarımın masaüstündeydi. Ayrıca bu bilgileri sadece bir yere hapsetmedim yeri geldiğinde başkaları ile tartıştım.

• Hocam bu poşet dosyada biriken soruları ayırt etmek zor olmuyor muydu? Bir ton soru birikiyor hepsini en baştan mı açıp tekrar ediyordun?
    Mesela biyolojide bir konu için yaptığın şeyler nelerdi?
    biyolojiportalını nasıl kullandın biyolojide nasıl notlar tuttun yeni edindiğin bilgiler için ayrı bir defter mi kullandın

• sneffelsjokull kullanıcısına yanıt
    Hocam soruları iyice inceledikten sonra koyduğum için soruları tekrar etmek 2 sn görmekle eş değer gibi bir şey.
    Biyoloji portalını çıkardım okudum sorularını çözdüm. Bitince en baştan bir daha okudum. Benim yaptığım şeyler öyle çok sıra dışı şeyler değildi. Bilinen metotlar :)
    Ayrıntıları bilgileri not etmek güzel soruları yapıştırmak için kullandığım bir biyoloji defterim vardı evet
  • Hocam ayt fizik ve biyolojide en beğendiğiniz kaynak nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler Ümitcan. OFL'den selamlar.
  • Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    AYT Fizik'te müfredatı sağlam alayım diyorsanız Bilgi Sarmal. Ben üst seviyelere çıkayım, bazı lise kabullerinden kurtulayım diyorsanız zor fizik kitabı olarak MF Kazanım

Biyoloji'de de müfredat için Palme Hız ve Renk Biyotik, üst seviye Paraf. Soru Kalesi Biyolojiyi de bir inceleyin derim. Benim görmeye almaya fırsatım olmadı ama içeriğine çok güveniyorum
  • Çok Teşekkürler

• Zyphere kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Dönem?
  • Bir üst dönemim.

• bekir avşarla video gelir mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA0173588 -- 2 Ağustos 2020; 21:51:56 >
  • Söz veremiyorum. Nasip.
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    hocam emre kaçar var ama forum için diyorsan haklı olabilirsin
  • Arkadaşlar bu seneki Dh olarak soru grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
    Ders sohbeti grubumuz için link:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser
  • https://www.youtube.com/watch?v=_QxtJEo1Q3g&feature=youtu.be İdare eder umarım :)

• olum adam yapmış la
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.