< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YKS UNİVERSİTE VE MATAMATİK (2. sayfa)
-
-
olum 200k girersin la 1 senede. 50-60K'ya kadar yolun var sıkı çalışırsan
-
Matamatik sıfırım nerden başlamalıyım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aktif matamatik al 5 net yaparsın
5 net bana yetmez 20-25 tane yapmak hedefim
ilk senemde 40 tytyle başladım en yakın arkadaşlarımla aynı sınıfta olduğumdan pek sallamadık sınavı hepimiz 200k yaptık hocam, hedefiniz zor değil korkmayın. verebileceğim tavsiye benim de yaptığım mert hoca matematik 0 kampını izlemeniz yanında karekök 0 tyt mat ile. muadili olarak rehber matın 49 günde tyt mat serisiyle karekök 0 bitirmeniz de olabilir ardından bıyıklı/mert hoca/eyüp b birinden tyt oynatma listesinin yanında 345 ile ilerlemeniz. bunun yanında eyüp b tyt öğreniyorum/gelişiyorum oynatma listesi de sizi baya geliştirecektir. kenan karadan da üçgenleri izleyip yine karekök 0 geometri çözün. bunları yapıp bir tane de orta branş denemesini (ör:345) süresiz tüm sorularını özümseyerek sil dene yapmak koşuluyla hallederseniz o dediğiniz net aralığı hiç zor değil. sene içinde düzenli çalışırsanız üstteki arkadaşın dediği gibi 50kya kadar rahat yolu var. ama yeni başlayan birinde genelde çalışma kültürü oturması çok zor başlarda kendinizi sıkmayın yavaş yavaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Antrenman matamatik hallettikten sonra bu yolu izlesem olmazmi temelimi sağlam atmak istiyorum bu arada çok teşekkür ederim
olur hocam o kitap zaten işleminizi hızlandırmak için mantıklıdır hızlıca 1 hafta gibi bir sürede biter
Ozaman antrenmanlarla matamatik çözüp sizin dediğiniz gibi yapayım olurmu?
hocam suan tyt matematik açsana 5-10 net arası yapamayacak durumdaysanız ant. matematik baslamak mantıklı olabilir aynı zamanda karekök sıfır seriside oldukça iyi onada bakabilirsiniz konu anlatım videosu kesinlikle izleyin sadece kitapla ilerlemeyin
-
valla ben hiç sıfır olmadım en azından 1 falanımdır başlarken bilmiyorum ama antrenmanlarla matematik falan bakılabilir
-
Öyle yapicam
Teşekkürler ilk önce antrenman matematik bitiricem sonra seviyeyi artiracam.
Antrenman matamatik 1 ve 2 çözsem yetermi yoksa 3ve 4 de çözülmelimi?
Antreamnalrla matamatık 1 çözeyım sonra antreamanlarla matamayık 2 ve karakok sıfır matamatık konuları assagı yukarı aynı onuda hocalardan dınleyıp karakok sıfır cozeyım sonrasında 345 tyt alıp onu cozmeye calısım sızce boyle yapmam mantıklımı? @beşgünkalaintegral
-
Bide bana antreamanlarla matamatık 1ve 2 coz sonra bırey a ve bırey b sonra karakok sıfır dıolar sızce nekadar mantıklı yada benım dedım gıbı antreamnalarla matamatık 1 karakok sıfır + hocalardan konu ızleyıp yapmak sonrasında 345 tyt kıtabı cozmek hangısı mantıklı olur ?@beşgünkalaintegral
-
hocam 3-4e gerek yok 1-2 hemen hızlıca çözüp dediğime benzer işler yapabilirsiniz
hocam son dediğiniz daha mantıklı olur bireylere gerek yok karekök 0 çok iyi kitaptır öğretir önemli olan hocayla gitmek mert hocanın 0 serisiyle güzel bir temel atarsınız öncesinde dediğim gibi işlem yeteneğinizi geliştirmek için ant. matematik çözün
Mert hocanın sıfır şerisini izleyerek karakök çözmeliyim dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X