Şimdi Ara

YKS ye 3 ay kaldı ne yapabilirim -HELP- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dufays D kullanıcısına yanıt
    Helal olsun valla

• unnamedunnamedtr kullanıcısına yanıt
    Ben de gece uyumaktan yanayım ama bir türlü oturtamıyorum düzeni. Nolacak böyle bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergun 1 saat erken yatarız 1 saat erken kalkmış oluruz en iyi yöntem bu bence

• dufays D kullanıcısına yanıt
    Cevabını merak attigim bir sorudur kendileri
    Sakıncalı bir şey mi gördünüz
    Gereken neyse yapabilirim konuyu taciz etmene musade edemem

Evet aslında öyle mantıklı bir çözüm ama gece 4te yatıyorum bazen sabah 7ye kadar çıkıyor :D normale çekmek en az 1 hafta herhalde.

• 1 haftada rahat çekersin yeterki iradeli ol hatta ilk başladığında 7 de uyuyorsan uyuma bak akşam 7 de nasıl uykun geliyor böyle yaparsan ve bozmazsan 3 4 güne bile düzelir

Uykuyu düzenlemek kolay iş de YKS'yi 87 günde ne yapacağız o daha önemli şuanlık :/

• Olduğu kadar olmadığı kader diyelim mi

An itibariyle telefonu kapatmış bulunmaktayım. Gel sen de kapat 87 günde bitirelim şu işi. Corona tatili olmadan önce dershanem vardı ve en son deneme sınavına 13 Martta girdim. Online denemeler oluyor ama benim açımdan verimsiz olacağını düşündüğüm için açıp bakmadım bile. Ara ara konu çalışıyordum o günden beridir. Ama artık gaza basma vakti. TYT'de bazı konularımın açığını kapatayım denemeleri çözeceğim inşallah şuan kendime güvenemiyorum. Hadi hayırlısı hocam ben yine gireceğim foruma, destek olurum sana. 3 ay ne uzun, ne de kısa bir süre. Zaten kazananlar şu son 3 ayda yaptıklarıyla kazanıyor özellikle.
    20 Paragraf ve 15 Problemle başlıyorum akabinde AYT Matematik konusu dinleyeceğim. Sahura kadar durmak yok hocam. Sen de geç olmadan başlamalısın :) Hadi kolay gelsin.
  • Ne güzel br karar almışsın öyle
    Ben de en kısa sürede başlayacağım yoksa 20k rüya olur 20k olmasa bilr 50k ya gireriz relax ol

Bir de hocam sen lise sonmuşsun. Ben mezun tayfadanım :) Geçen sene yine 3 ay kala tutuşmuştu benim :D Arkadaşlar yetişmez gibi şeyler söyleyince bıraktım ben de. Bir de mezuna kalmak gibi bir rahatlığım söz konusuydu. Şimdi yine 3 ay var ve forumdaki arkadaşlar yaparsın gibi olumlu konuşunca geçen seneki arkadaşlarımın rakip elediğini fark ettim. Üstelik fen lisesi mezunuyum. O yüzden yapamazsın diyenleri umursama. Anla ki rakip eliyorlar. Sakın seneye bırakırım gibi bir düşünceye kapılma.
  • Çok doğru söyledin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.