Şimdi Ara

YKS ye 3 ay kaldı ne yapabilirim -HELP- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla tam beni tarif etmişsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumdayım, her şeyi yapmaya hazırım. Tek eksiğim işte birisinin o 20k'yı kalan süre zarfında realist bir dille yapabileceğimi söylemesi :) İçtenlikle, tecrübeye dayalı bir şekilde söylensin yeter ki. Her şeyi yaparım.

• Ben şunu diyebilirim ki bizim o 20k ya girenlerden bir eksiğimiz yok fakat sin 3 ay kala hard core açarsak belki yapılabilir diye düşünüyorum ama teknik bilgiye ihtiyacım var O yüzde de bu konuyu açmaya karar verdim vesselâm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • önce hem tyt hem ayt den deneme çöz 1 er tane sonra konuları tek tek yaz tyt de 50 yi gördüysen bir şeyler biliyorsundur eksiklerine yönel atıyorum problemde mi çok eksiğin var 3 ay boyunca problem çöz veya dil bilgisinde mi eksiklerin var o eksiklerine çalış ya da fenden mi sıkıntın var hızlıca 1 haftalık kamp yapabilirsin ama tyt için çoğunlukla problem geometri ve dil bilgisi ağırlıklı gitmeni öneririm ama tabi ağırlığın mutlaka ayt olmalı bir an önce başlamalısın ayt ye kendine göre youtube kanalları seç hangisinden iyi anlayabilirsen konulara başla ve 1 kaynaktan temizle ve deneme çözüp eksiklerine odaklanarak çalışırsan 20k olmasa da iyi bir sıralama elde edersin bence ama tek yapman gereken şu 3 ay dişini sıkıp çalışmak bir de sakın tyt düşük iye üzülme benim de 60-70 arası mesela ama ayt çalıştıkça tyt de gelişeceğimizi hissedeceğiz bunu ben demiyorum dereceye girenler de diyor yani tyt nin üstünde durma çok dediğim gibi günlük problem deneme vs atsan yeter ağırlık ayt de olsun hayırlısıyla iyi şeyler olur 3 ay az süre değil

• Haklısınız 3 ay gerçekten az süre değil günlük paragraf, dil bilgisi, geometri ve problem çözüp en çok çıkan konulara ağırlık verirsem Tyt de iyi yerlere gelebilir miyim. Ayt için ne lazımsa yapacağım

• unnamedunnamedtr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dediğin gibi. Teknik bilgi ve motivasyon gerekli. Pratik yapmak çok önemli bir de. Pratik yapa yapa bu işin üstesinden gelebiliriz aslında 20k, 10k'ya girenler nasıl giriyor? O konulardan yüzlerce soru çözerek pratikleşiyor Bu üçlüyü yaparsak çok daha iyi yerlere gelebiliriz dostum. Motivasyon - Bilgi - Pratik.

• Çok doğru söylüyorsunuz

• bilader bende bu sene hazırlanıyorum bende hiç çalışmadım ama bu corona dan dolayı belki uzatabilirler haberin olsun
  • MuhammedCihadOğlu M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim inşallah uzar da şimdiden çalışmaya başlamazsak uzatılmasının bir anlamı olmayacak

• Geometriyi halledersen tyt matta hızlanmış olursun. En azından bende öyle oldu günlük problem çözebilirsin. 3 ayda tyt matematiği bi hayli halledersin bence. Tyt kimya zaten ayt kimyayı öğrenirken öğreniliyor. Kendine güzel bir plan oluştur günlük değil ama. Bu ay bu konuları 1. Hafta şunları bitiricem gibisinden.kafan daha rahat olur.Ayt için çok bir şey söyleyemem ama tyt fen bence kolayca halledilebilir ayt çalışmaya başlarsan. Kimyada çoğu konu bağlantılı. Ve bence de evet alan denemesi çözüp eksiklerime bir kenara yazıp ona göre bi konu sıralaması oluştur. Bence halledebilirsin

• Yarından itibaren telefonu bir dolaba ya da herhangi bir yere kitleyip 3 ay boyunca bilgisayar dışında bir şey kullanmayacağım. 87 gün kalmış. Bu zamandan sonra hazırlanan arkadaşlar yapacağınız en büyük adım telefonu bırakmaktır. Telefonu birkaç gün bırakın göreceksiniz ne kadar zamanınızı harcadığını. Umuyorum ki bıraktıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Günün sonunda da 1 saat kendinize ayırırsınız. Hep ders olmayacağına göre. Hadi hocam beraber başaracağız inşallah.

• Aynen kardeşim uyanır uyanmaz elime aldım şu illeti. 87 gün mü Biraz tırstım doğrusu

• Knk mri goç gibi seni gaza getirmek istemiyorum. 3 ayda bu netlerle 20k çok çok zor.Hedefin 20k ise büyük ihtimal mezuna kalırsın yapamayacam diye ders çalışmayı bırakma 3 ayda ne öğrenirsen kardır

• Mamistark olayı ne ya aydınlatın

• Belki imkansız gibi görünebilir ama denemeye değer
    -başarısızlığı kabul edebilirim ama denememeyi asla. Bil bakalım kimin sözü

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Mamikstark denen bir kullanıcı sürekli bu konuları açıyor herhalde ben de tam olarak bilmiyorum

Tırsçak bir şey yok ki 87 gün = 3 ay. Zaten 3 ay diye konu açmıştın. Boş yere korkup motivasyonunu kaybetme :)

• Bugün zaten yeni uyandım yapmam gereken şeylerle bitecek yani 86 günüm kalıyor hergun 12 saat yeter mi

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim ben de yeni kalktım. 12 saatin yeteceğini düşünüyorum. Şu uykuyu da bi düzene soksak o zaman durdurulamaz birisi oluruz ama Corona ülkeye geldi geleli uyku düzenim bozuldu. Düzeltemiyorum da bir türlü. Varsa bir önerisi olan, bekliyorum.
    Hocam bir de forumda şu konu var:

https://forum.donanimhaber.com/whywouldnt-calisma-sistem-1-ayda-34-net-karantina--143140613#143141266

Yani 87 gün kaldı diye tırsmamalısın dostum. Sen çalış her şey olacağına varır.

• O konuyu 2 kez turladım zaten. uyku konusunda ona katılmıyorum. gece uykusu bilinen bir gerçektir. zaten 6 saat uyuyacağım o da hakkımız değil mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.