Şimdi Ara

Yks ye yakın ayt fizik kaynağı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt fizikten son bir kitap daha çözmek istiyorum genel anlamda eksiğim yok fakat alternatif akım vs. Konulardaki temel formüller ister istemez unutuluyor.
    Birisi tyt ayt olmak üzere 4 tane fizik kaynağı çözdüm ama işlem sorusu da yorum sorusu da dengeli olan ösym ya yakın son bir kaynak daha çözeyim diyorum.

Aklımda olanlar 345 ve tersyüz ,hangi yayınevi olduğunu unuttum, başka önerisi olan varsa diye sormak istedim

345 aldım yazan herkese teşekkürlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 9 Mart 2021; 15:55:44 >

• Yayın denizi güzeldi
  • Yayın Denizi 345 prf ve palmenin yarısını çözdüm ben en kolay biten kaynak 345

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kitap için mf kazanım ya da 345
  • 345 derim

• Nihat bilgin

• Dogannbulbill kullanıcısına yanıt
    Palme çözdüm hocam yayın denizini sırf tipi hoşuma gitmiyor diye almıyorum 345 alırım sanırım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    vay yaşıyon mu kral
  • osmansahyy O kullanıcısına yanıt

Hic olmedim ki 

• 345 ve Yayın Denizi ikisi de ince yerlere çıkabilecek yerlere değiniyor.Madem en son kitap çözmek istiyorsun 345 aklında kalmasın onu çöz hızlı bitiyor.
  • 345 en iyisi adamlar sistemi çözmüş çöz +12 garanti

• MF

• Muhtemelen 345 alacağım fakat Bilgi sarmalın nasıl olduğunu bilen var mı onu da çok övdüler
  • Bilgi sarmal da güzeldi bence tavsiye ederim 345 alırsan sarmalın soru bankası değil de ayt branşı çıktı mı bilmiyorum onu çözebilirsin geçen sene sınava 1 aya kala çözmüştüm.Çözdükten sonra YouTube'da veyselhocailefizik kanalından çözümünü izliyordum.Hoca konuyu özetleyerek çözüyordu iyi tekrar olmuştu benim için.Kendim çözdükten sonra onun videosunu izliyordum.
  • Nihat bilgin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgi sarmal çözersen 345 i tekrar ediyomuşsun gibi hissettirir.BS alma sadece 345 al.345in yanına da yayın denizi veya nb alırsan yeter sana

• 2021 ayt fizik soru pratiğinden çok konu hakimiyetini yoklayan sorulardı. Bence yks benzeri diye aramana gerek yok çalıştığın konuyu oturtması yeterli olur. nihat bilgin 3D 345 ösym tadında kısmını öneririm.

• Nihat bilgin + 345 ösym tarzı sorular   

• BİLGİ SARMALı şiddetle tavsiye ederim 345 de güzel ama illa çözeceksen ben BSyü önerirdim.Kavram yanılgılarına vurması mı dersin yorum soruları mı dersin arada işlemli sorular mı dersin müfredatta olan ama gözden kaçan sorular mı dersin hepsi var.Tekrar testleri simülasyon testleri ve ösym testleri de cabası.Kısacası çözerken en çok haz ettiğim SBydi.

• Mf fizik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.