Şimdi Ara

YKS YOUTUBERLARI HAKKINDA BUYRUNN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O daha şerefli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kimseden koçluk, ürün falan almayın en iyi yerden koçluk alan bir sürü arkadaşımla konuştum farklı hiçbir şey yok. Yks hakkında hiçbir şey bilmeyen netleri çok düşük, biriyseniz belki işe yarayabilir ama onun dışında tamamen zaman ve para kaybı. Konuları bitirip, deneme yanlışlarını işte şu sbden çöz diyip, deneme attiriyorlar zaten başka yapılacak bir şey yok bu sistemde sırf içiniz rahat edecek diye aylık min 500 1k arası para vermek yerine gidin yatırım yapın o parayı unide harcarsınız

• ayrıca paralı set satan en popüler kişileri de arkaşım üzerinden kullandım. Matematik ICIN KESINLIKLE ALMAYIN hiçbir şeyini (4 kitaplıdan bahsediyorum) Matematik tamamen denemelerle senin uyum sağlaman gereken bir alan ayt içinde hiçbir şekilde gerek yok eyüp b konu anlatımı devamında zaten soru bankaları yeterli demiyorum çünkü yeterli diye bile belirtince sanki bahsettiğim malum kitap gerekliymiş algısı geliyor tamamen karekök, apotemi araklama bir şey ifade etmeyen zaman kaybı kitap aytsi de böyle. Onun dışında kimya için olanı kullandım yine asla paranızı çöpe atmayın aydın konu ozetli sb al çöz hem para hem zaman. Fizik için olanı da kullandım hocanın belli bir akademik farkı hissediliyor gerekli mi değil fizik netleri eksideyse belki motivasyon için alınabilir onun dışında fiziğiniz zaten iyiyse video setini almanızı kesinlikle önermem

• hacı ağabey direkt söylesene kimmiş bu 4 kitaplı popüler kişi

• marmaralı12 kullanıcısına yanıt

ulan bu gayretullaha mı dokunuyor yoksa

• hahahahahahahahh 4 kitap diyince kafa buraya kaydı

• XKDKXNKDNZKSKZKZ İYİYDİ :D

• SJEIFNFMVOEHWNDDKD HAYIRR bahsettiğim işte dmdklslsdjsnd

• Bu arada whywouldnt ı severim.Özellikle sınava yaklaşım zihniyetini çok doğru buluyorum.Ayrıca yakın gelecekte saç ektirmek zorunda kalacak olan birisi olarak söyliyim onunki gibi gür dalgalı saçlarım olsun isterdim.

• sınava yaklaşım zihniyeti milleti dolandırmak yalnız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taklayageldik T kullanıcısına yanıt

hayır yüksek sürelerde çalışmak vs ondan bahsediyorum dolandırma derken sen neyi kastediyon

• sınava son ay kala bile umut tüccarlığına soyunup millete fahiş fiyata mal mal programlar satması mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.