Sürekli aşağı yukarı aynı şeyleri zırvalayıp sizden koçluk veya farklı yollarla para koparmaya çalışan bu zırtoları dinlemeyin. Herkesin sınav senesi kendine özeldir.Herkesin anlama şekli anlama süresi verim aldığı çalışma yöntemi farklıdır.yok şurda şöyle yapın yok şu günlük rutinim yok şu kaynağı çözün yok defteri şöyle tutun şöyle yazın olum mal mısın aw.kasım kırılma ayı şubat bırakma ayı nisan yükselme ayı olum siz hasta mısınız lan. Bu sınavı kazanmanın tek olayı HAYVAN GİBİ ÇALIŞMAK.Bu kadar.Onlar da aynen bunu yaptılar.Sadece buradan kazanç peşindeler ve işi ticarete dökmek için biraz ballandırıp dramatize etme peşindeler.Piyasadaki bilinen kaliteli kaynaklar belli sınavın sizden ne istediği belli.Koçluk diye sizden para alıyorlar size program satıyorlar bilmem ne notu satıyorlar sanki her kitapta o notlar yokmuş gibi. Ailenizin parasına yazık sizin hayatınıza yazık.Madem başarı istiyorsunuz bu uğurda fedakarlık edip çalışacaksınız bu kadar.Gününüzü dolu dolu geçirin.Sıkı ve disiplinli çalışın.Sınava kalan sürede çok şey yapılabilir.Oturun çalışın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS YOUTUBERLARI HAKKINDA BUYRUNN
-
-
Ha bu arada söylemeyi unuttum şu pomodoro denen zırvayı yapmayın düşük sürelerle başlayıp çalışma sürenizi zamanla artırın ve tek oturuşta uzun saatler çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jeff bezosa rakip olması bekleniyor
-
vdd alan adam harbi ağır enayidir bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 15 Kasım 2023; 17:0:30 >
mat ve geo dışında doğru denilebilir
bence hocanın çözdüğü soruları not etme veya o soruları ezberlemeye lüzum yok.Önemli olan mantığı anlamak neyi neden yaptığımızı anlamak ve sorulara ona göre yaklaşmak.Dolayısıyla vdd defteri almaya da lüzum yok.Ama sen neden gerekli gördün merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vdd gerekli görmüyorum hocam video çözüm yaparken ekrana bakıp çözme zahmeti olmuyor ondan kullanışlı geliyor bana. Yoksa kendi notlarını almak varken vdd alanın aklına recm edeyim
hmm
3d tyt felsefe vddden begendigim bir soruyu paylaşayım sizlere epikürün haz ve acı tamlamasından yola çıkarak pegging yaptıran bir birey hedonist yaklaşıma uygun davranmış mıdır?
geçen sene sosyali 17 0 yapmıştım öyle şeyleri bilmeye gerek yok bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 15 Kasım 2023; 17:26:4 >
aklımı yitircem
yitir gel katıl bizim kervana
Vay be Öss zamanında youtube'da bi Ekol Hoca vardı.
bazı sorularda güzel mantıklar var veya bazı kriz olan soru tipleri var. onlar not edilip tekrar edilmeli arada. tek tek deftere geçirmek yerine de VDD alınabilir. tüm tekrar etmen gereken konular, notlar, sorular vs. bir yerde toplanmış halde elinin altında olur.
-
ben formülleri yazıyorum o kadar.soru tipini tekrar etmeye gerek görmüyorum.ama tabi seçim herkesin kendisinin
Zaten bu yks youtuberlerini izleyip dediklerini yapanlar tertemiz mezuna kalip kafayi kiriyordur
yazık çoluk çocuğa
Konu sahibi cok dogru konusmus helal
aynı spor salonlarında ki personal trainer mantığı gibi.
-
:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ulan bu gayretullaha mı dokunuyor yoksa |
jeff bezosa rakip olması bekleniyor |
bazı sorularda güzel mantıklar var veya bazı kriz olan soru tipleri var. onlar not edilip tekrar edilmeli arada. tek tek deftere geçirmek yerine de VDD alınabilir. tüm tekrar etmen gereken konular, notlar, sorular vs. bir yerde toplanmış halde elinin altında olur. |
Benzer içerikler
- baykar staj soruları
- acil matematik zor mu
- derece yapmak ne demek
- yks sonuç belgesi hazırlama
- 345 tyt deneme pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X