Şimdi Ara

handful of nothing'in yks24 günlüğü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayt sakın boşlama hatasına düşme. Kimisi 1 ayı komple tytye verip ayt hiç bakmıyor, büyük hata bence. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 7 Temmuz 2023; 0:57:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesekkur ediyorum bence de cok yanlis aytyi boslamak zaten her gün tyt ayt karisik yapiyorum

• 7 temmuz cuma
    bütün gün dışarıdaydim çalışmadım

• aklıma bi sey takıldı. ben suan tyt matematikte konularda problemlere kadar gelmedim o yüzden bilerek problem cozmuyorum. cunku bir problem sorusunun icinde eski konulardan da soru sorulabiliyor. orn: sayilar,mutlak deger vs..o yüzden problemlere baslamayacaktim ama daha geçe birakmak istemiyorum. şimdi problem çalışsam ve problem kitabından çözsem sıkıntı olur mu merak ediyorum. 11. sınıfta acilin problemlerin ilacini almistim hazır elimdeyken cozup bitireyim de bir tık daha zor bir kitap alayim diyorum. onerilere acigim.

• bugün de full disaridaydim aksam geldim eve, dershanede denemeye girdim sadece. yarın boşum telafi edicem

• Kolay gelsin hocam iyi çalışmalar

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    tesekkurlerr size de

• 10 temmuz pzt
    3d vdd sonunda elime geçti temel kavramlari zaten bitirmeme ragmen kitaptan da isledim
    paragraf cozdum
    mebin dagittigi 3 adım tyt kimyadan geldiğim yere kadar cozdum
    yine meb kitaplarindan sinir sistemini bitirdim
    canlilarin temel bilesenlerinden güzel bir kitabın pdfsini buldum biyoloji ders notlari var icinde, onun ciktisini aldım okudum tekrar etmis oldum üstüne de bugün dershanede biraz tesr cozdum yine metin dagittigi 4 4luk 9. sinif kitabindan
    trigonometriye de laptu matematik kanalindan devam etmeyi dusunuyorum eyup hocanin sadece video cozumlerini izliycem vitesi artiricam bu aralar tam yaz ortası malum

• başarılar hocam umarım istediğiniz yeri kazanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B52D7A322 -- 11 Temmuz 2023; 19:56:41 >
  • teşekkür ederim

• burayı baya boşlamışım. çalışmalara devam ediyorum. ne çalışacağım konusunda biraz kararsız kalmıştım ama şuan karar verdim full tyt ayt matematik tyt geo ve Türkçe kasıyorum şu sıralar agustosun 15ind kadar boyle devam 15inde dershane açılıyor. sadece istediğim gibi gitmediği için paylasmamistim bugünden itibaren tekrar upload edeceğim

• 23 temmuz
    kenan hoca geo izledim
    apotemi Türkçe denemesi
    baska naptim hatirlamiyom yarın 345 tyt mattan yapamadiklarimi analiz etcem birikmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 17 Kasım 2023; 11:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.