Şimdi Ara

handful of nothing'in yks24 günlüğü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 saat geo kastim araliksiz ucgende acilar kismini bitirdim karekokten 66 soruydu glb toplam boşlar hariç 1 yanlisim var
    sonra 345 biraz eski sorulara baktim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 temmuz
    tyt mat takildim sadece 345 ten
    iyi gitmiyor pek istediğim gibi değil
    tempoyu yeniden tutturmak gerekiyor ağustosun 15ine kadar full geo tyt ayt mat ve turkce kasiyorum

• bu arada tyt matematikte ve geometride biraz ilerlediğimi farkettim. tyt mat için 3d vdd kullaniyorum 3d yi kullanmadan önce çözemediğim sorulara döndüm geçen soru çözümünü izlemek için. izlemeden önce bir kendim çözeyim dedim. çözebildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 17 Kasım 2023; 0:8:50 >
  • turkce netlerim beni deli ediyor ben eskiden böyle değildim of 11 başında 30 35 civarı yapıyordum şimdi düştü

• tyt mattan arada beni yavaşlatan basit konular var onları çalışayım sonra yeni konuya gecerim diyordum. onlara da çalışmak çok içimden gelmedigi için doğal olarak beni yavaşlatıyordu. daha önemli konulara yogunlasacagim bundan sonra. aradaki konuları atlayip (sonradan tabiki tekrar calisicam) diğer önemli konularda çıkan (fonksiyon sorusunda mutlak değer gibi) önemli konular ve aytde çıkan önemli konulara yoğunlaşcam. öbür türlü çekilmiyor ayt için de aynı şekilde trigonometri calistim baya ilerdeyim ama bütün soru tiplerini görmeden ve o konuda mukemmellesmeden atlamama hastalığım olduğu için trigo da beni baya yavaslatiyor uzun süredir aynı konudayim. bıktım. parabol çalışayım da keyfim yerine gelsin dimi biraz sonra 2. der denklem geçerim sonra da logaritma. oh be dunya varmis

• 30 temmuz
    apotemi tyt Türkçe deneme attim bi tane
    3d vdd den eyup hocamla konu isledim
    345 tyt mattan soru cozdum

• zaman kaybetmekten nefret ediyorum pdf çıktısı alıp çalışacaktım 1 saattir yazıcıyla ve internetle uğraşıyorum...hp yazıcı almayın

• hocam merhabalar 3d vdd temeli orta olan birisi için iyi mi yoksa üst seviye bir kitap mı?

• ben de temeli orta bi öğrenci olarak kullanıyorum tavsiye ederim üst seviyelere çıkmak için faydalı eyup hoca çok iyi bakış açısı katıyor

konuları öğrenip soru cozebiliyorum ÖSYM tipi sorular çözmekte zorlanıyorum diyorsan kesinlikle almalısın kolaydan zora doğru gidiyor

• anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim,kolay gelsin

• rica ederim size de

• bu mert hoca niye bu kadar fazla konusuyo.. 1.25e aldım ilerletiyom ilerletiyom hala videoya baslamadi SHSHXJDHWIDHWIDHSJB

• arada bisiler yazın ya yalnız hissediyom

• iyi çalışmalar devam edin salmayın   

• teşekkürler tam gaz devam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.