Şimdi Ara

handful of nothing'in yks24 günlüğü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
10
Favori
9.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -mutlak değer 3d ve orjinalden 60soru 2y 0b (yanlışları en basit sorulardan yapmışım)
    -tyt biyoloji hücre tekrar
    -3 test apotemi paragraf 23d 1y (yanlışa bakmayi unuttum)
    -tyt Türkçe ekler konusunu okudum biraz

bugünlük bu kadar. bugün hücreyi bitirmem ve geometri çözmem gerekiyordu ama yetişmedi. yarın yapicaz artık. yarın dershanem açılıyor. biraz da ders sonrası kütüphanede takilabilirim yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 15 Ağustos 2023; 1:58:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 ağustos ?
    bugün dershanem açıldı. bazı kişiler dershanede ders işlediği saatleri o gün içinde saatten sayıyor ama ben saymıyorum. 4 ders vardı bugün.

çıktıktan sonra güzel bir kütüphaneye gittim arkadaşımla 2 saat civarı çalıştım.

-hücre konusu bitti.
    -palme tyt biyo sb hücre 5 test
    -bi de dershanede ders sarmayinca açtım 1 2 test mutlak değer cozdum. temelden aldilar zaten bildigimiz seyler. ilk orjinal sonra 345 yaptığım için 345 kolay geliyor. ama içinde az da olsa güzel soru da var.

eve gelince de biraz daha çalıştım, saatler çok hızlı geçti. bugün modum düşük ve başım feci ağrıyor. üslü sayıları bitirmem lazımdı ama bitiremedim. programım kaydığı için mutsuzum ama yarın mecbur telafi edeceğim.

iyi geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 16 Ağustos 2023; 0:2:35 >
  • hocam 12'ye mi geçtiniz? 12. sınıfsanız dershaneyle sağlam çalışmalar çıkarmak cidden çok zor açığa geçmeniz en mantıklısı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i am devoud kullanıcısına yanıt
    12 ye geçtim ve dershaneye gidiyorum evet. açığa geçmek gibi bir düşüncem hiç olmadı. açık lise mezunu olmak istemiyordum. dershane açığa geçenlere farklı program yapıyor zaten. daha bugün dusunmeye başladım geçsem mi diye, eğitim bakanı açığa geçmeyi zorlaştırmış. ne önerirsiniz

• Dostum ben '22 mezunuyum, açığa geçmemeye karar verip üstüne dershaneye gitmiştim. Sabah 7'de yola çıkıp gece 11'de döndüğüm günleri biliyorum. Sana diyeceğim şey şu ki 9-10-11'de tıpkı benim gibi hiç çalışmamış ve temelsiz bir öğrenciysen ve okulda kalmayı düşünüyorsan geçmiş olsun. Eğer benim gibiysen kesinlikle açığa geçmeni öneririm, keza obp'n de artacaktır, win-win. Ama diyorsan ki benim temelim sağlam, 3 seneyi de sağlam tuttum o zaman kal okulda elinden geleni yap.

hocam şimdi şöyle, temelsiz degilim konuların büyük çoğunluğunu derste dinledim, 9. sınıf online geçti benim o yuzden 9 konularında eksiğim var genel olarak. obp konusunda haklısınız ben hep takdir alıyim yeter kafasında oldum çok iyi bir okulda da okumuyorum Anadolu lisesi ama kötü. 9. sinif 85, 10. sjnif 86, 11.sinif 87 obp. 12de 94 civarı yaparsam anca 88 oluyor. okul+dershanenin beni AŞIRI yoracagini dusunuyorum ama açık lise mezunu olmak istemiyorum ya. olur da yurtdisinda okumak istersem lise diploması gerekiyor çünkü. başlık acicam galiba ya.

• yani yurt dışında okumak istiyorsan eğer üniversitede anadolu lisesi mezunu olman senin yararına olur, keza obp'n de gayet iyi bence. benim konumda görmüşsündür benim obp 77, ha son sene açığa geçseydim eğer çok daha iyisi gelirdi bunu biliyorum (senin için de aynı şekilde, açıkta 99 obp tarzı yaparsan eğer obp'n 90 ve üstü olur ki bu da sana avantaj getirir.). bu çok büyük bir karar, ondan dolayı gerçekten iyice düşünmen lazım. ben de iyi bir lisede okuduğum için bırakmak istememiştim, yurtdışında okurum diye değil yani ama dediğin gibi başlık açman çok daha yararına olacaktır.

• 16 agustos
    saat 3. tam 12de başladım tam 3 saatle şimdi bitirdim.
    -3d vdd uslu sayılar
    -apotemi paragraf 3 test
    kendimi deniyim dedim paragraf denemesi tadında
    20 soru 14dk
    -kenan kara ek çizim 1 video tekrar
    -biraz geo cozdum birey a dan
    cok uykum var iyi geceler herkese

• Kolay gelsinnn

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• 17 ağustos --
    bugün bomboştu zamanım vardi ama içimden gelmedi çalışmak
    yarın kursta öğlenciyim( bu arada kursu bırakmayı dusunuyorum)
    kütüphanede rezervasyon yaptım 8-14 arasi. sabah erken kalkıp gidicem.

• -faydasını görmüyorum. boşa zaman ve para kaybı gibi geliyor.
    -ayrica sayisal olup okul+dershanenin saçma sapan ağır programıyla iyi bir çalışma cikarabilecegimi sanmıyorum hem fiziken yorar hem zaman bırakmıyor
    -bu sene en iyi yapan kişi 12k yapmış sayısaldan kurumda
    -sürekli hocalar degisiyor
    -deneme kulübü daha mantıklı.

kara kara düşünüyorum, sanırım en zor kısmı annemi ikna etmek olacak çünkü bayılıyor dershaneye. umarim sözleşmeden falan dolayı kaydolurken anlaşılan parayı ödememiz gibi bir istekte bulunmazlar

• Geçen de konuştuğumuz gibi hocam, okul + dershane iyi çalışma çıkarmak isteyenler için (+8 saat bandından bahsediyorum) çok zordur. Sadece okul olsa veya sadece dershane baş üstüne, çıkarabilirsiniz ama bu ikisiyle zor. Ayrıca sözleşme işine gelirsek o kısımda haklısınız, parayı ödemenizi istemeleri yüksek ihtimal fakat benim bir arkadaşım vardı geçen senenin başında, bir dershaneye kayıt olup beğenmemişti sonradan kaydını aldırmıştı. Bir şansınızı deneyin derim.

evet sizin tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak aldım bu kararı, okulu bırakmaktansa dershaneyi bırakmak daha mantıklı. çünkü 12lere acayip yoğun bir program yapıyorlarmış. zaman bırakmıyor resmen. halen kesin değil çünkü annemin fikirleri çok güçlü dershane konusunda ama ben kafama koydum.

sözleşme için de şöyle diyeyim, tek senet olduğunu biliyorum. caymak istersek kaydolurken istedikleri paranın tümünü isteyecekler mi bilmiyorum.

martta kaydoldum, şu an ağustos. bir faydasi olur mu bilmiyorum. yeni dönem başlamadan ayrılsam iyi olacak ama.

• 18 ağustos,- 4 saat
    bütün gün dışarıdaydım
    -üslü sayılar bitti 3d vdd
    -orjinalden mutlak değer cozdum dershanede

sabah erken kalkıp kütüphane yaptım 3 saat sonra dershaneye gittim derslerin bazı kısımlarını dinlemedim o sırada soru çözdüm.

sarmıyor artık pek
    daha fazla çalışmalıyım

• Hocam sıcaktan dolayı üzerinize bir bezginlik çöküyor olabilir, bu da isteksizlik yaratır. Bunaldığınizda serin bir soda içip öyle devam edin. Hem ferahlarsıniz hem de kendinize gelirsiniz. Bu arada başarılar dilerim, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.