Şimdi Ara

Ylk Defa Uçak Bileti Satyn Alycam. Yurtiçi. Deneyimli Arkada?lar Lütfen Yçeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada?lar merhaba. Ylk defa uçak bileti satyn alycam.

Ystanbul Atatürk'ten Bodrum'a Haziran 4 ak?am ya da Haziran 5 Sabah günü gitmek istiyorum. Ancak Hangi havayolu ?irketiyle gitmeliyim, bileti ucuz almak için en son ne zaman satyn almalyyym, hangi sitelere bakmalyyym.

Ve benim bilemeyece?im ?eyler hakkynda deneyimli arkada?lardan bana yol göstermesini rica edece?im. Online satyn alma siteleri -aerobilet- gibi son 3 koltuk 4 koltuk gibisinden bildirimler gönderiyor bunlar ne kadar do?ru.

Ayryca yararlanmamy önerdi?iniz bir kampanya var my ? Hiç deneyimim yok. ?imdiden çok çok Te?ekkür Ederim.

• Merhaba
    Biletini online alman senin için daha ekonomik olacaktır.
    Uçuştan 1 gün önce de check-in yaparsan, senin yararına olur.

4 Haziran 2016 İstanbul Atatürk - Bodrum
    18:20 'de Onur Air - Aerobilet sitesinde - 120 TL
    21:10'da Türk Hava Yolları - Kolayyolculuk.com sitesinde - 140 TL
    17:10'da Atlasjet - Travelgenio stesinde - 150 TL

İyi yolculuklar
  • Merhaba, kimi zaman bileti aerobilet'in sitesi üzerinden aldığınızda daha ucuza alabiliyorsunuz, kimi zaman uçuş firmasının kendi sitesinde 5-10 TL daha ucuza olabiliyor. En güzeli, aerobilet'in sitesinde birçok firmayı tek ekranda görüp fiyata göre listeleme imkanınız var, böylece aerobilet'te uçuşları listeleyip, uçuş firmasının kendi sitesiyle karşılaştırabilirsiniz.

Bu arada, aerobilet'in konusu mevcut, şuan için sadece davet yoluyla 15 TL indirim kazanabiliyorsunuz. Konu bağlantısı:

http://forum.donanimhaber.com/m_114012254//tm.htm#114012254
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.