Şimdi Ara

Yngwie Malmsteen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu adamdan daha kral bir solo gitarci gosteremezsiniz...

Bu konuda iddaya acigim. Jason Becker da oldukca iyi

• angelo battio izle bi de
  • 1990 eclipse albümünden , save our love adlı parçasına hasta olduğum gitar üstadıdır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SucceededAtLast

Malmsteen

Çok komiksin. Ne demek gösteremezsin? Neye göre kral, kime göre kral? Ben de severek dinlerim çoğu şarkısını ama hızlı soloları bana göre ruhsuzdur. Saniyede şu kadar nota basması onu kral gitarist yapmaz. Malmsteen şu an çalıdığının on katı hızlı çalsa benim için David Gilmour'dan Chuck Sculdiner'dan ya da Jimmy Page'den daha iyi değildir. Onlar kadar duygulu solo attığını duymadım, dinlemedim.
    saygılar
  • geldiler e katılıormm kime göre kral yngwie malmsteen ii bir gitarist ve de ii bir solo atan heriftir tabii diğerleri gibii jimi hendrix...........
  • quote:

Çok komiksin. Ne demek gösteremezsin? Neye göre kral, kime göre kral? Ben de severek dinlerim çoğu şarkısını ama hızlı soloları bana göre ruhsuzdur. Saniyede şu kadar nota basması onu kral gitarist yapmaz. Malmsteen şu an çalıdığının on katı hızlı çalsa benim için David Gilmour'dan Chuck Sculdiner'dan ya da Jimmy Page'den daha iyi değildir. Onlar kadar duygulu solo attığını duymadım, dinlemedim.
    saygılar

Abicim sen ne diyosun ya resmen adama hakaret bu... Tabiki hızlı solo atması onu mukemmel yapıyor. Eger yavas solo istiyosan gel aynı soloyu ben sana atayım . Biraz muzikten anlasanız durumun farkına varırdınız... Dans solosu istiyosan o baska tabi

• ahahahahah yukardaki arkadaş saçmalamış.
    Malmsteen'i severim ama kişiliğini sevmiyorum.
    Steve vai, Satriani, Andy Timmons falanda dinlesin bari yukardaki arkadaş. Bu arada bu adamların yavaş soloları var bi zahmet atıver bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cadillac Lyriq
    5 yıl önce açıldı
    Gipsy kings
    4 ay önce açıldı
    Comfortably numb
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harbiden bir çırpıda atıvetmiş arkadaş(soloları canııım:))) .ayrıca yukarda sorulan kime göre neye göre sorularına bi cevap ver önce
    Adam yıllarca benden başka gitarist tanımam dedi ama G3 e çağrıldığında koşa koşa gitti.sen bence ayrım yapmadan hepsini dinle.
    şunu daha fazla seviom de ama o kral ,,bu kraliçe deme bence.ayrıca o yavaş (dans)dediğin solaları adamlar çalmıyo.bestelioooo.

• BENİM FAVORİM DE TRILOGY ARKADAŞLAR MALMSTEEN YETENEKLİ BİR GİTARİST
  • quote:

Orjinalden alıntı: geldiler

quote:

Malmsteen

saygılar

arkadaş haklı kime göre kral değilmi tamama dam hız manyağı ve iyi showmen ama ben Vai yada satriani yi daha çok severim

• quote:

Orjinalden alıntı: Petrucci

quote:

Orjinalden alıntı: geldiler

quote:

Malmsteen

saygılar

Katılıyorum ben de, İTÜ Sözlük'de yazıldığı gibi "Gamdakı bütün notalara hızlı bi şekelde basmak müzik degildir."

ekşi sözlükte ben bir yazı görmüştüm,
    ona yakın bir anlamda yazmıştı birisi,
    senin yaptığın alıntıya lafım yok ama,

"gamları hızlı bir şekilde inip çıkmak iyi gitaristlikse bizde çok var ondan" gibisinde birşeyler yazmış."o zaman sen çıkar o albümleri de biz de seni dinleyelim yabancıyı dinleyeceğimize" demiştim ben de içimden...

• g3 denver live dvd sini şiddetle tavsiye ederim .
    satriani-vai-malmsteen

gitar çalışlarını karşılaştırma yapmak istemiyorum zaten uzmanda değilim ama benim tercihim malmsteen

sahne ise kesinlikle malmsteen çok hakim seyirciyi çoşturuyor.
  • BRIAN MAY VE lynyrd skynyrd grubundaki solistler gerçekten süper.
  • Oda çok çok iyi ama
    "Joe Satriani" tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 19 Şubat 2013; 21:41:13 >
  • konuyu açan arkadaş bir videosunu koysun mümkünse. izleyip görelim gitar nasıl çalınırmış ustasından. öğreniriz birşeyler değil mi?
  • Ne tür bir solo attığı çok önemli. Bu adam neo klasik akımından etkilenmiş birisi ve bu akımdan yola çıkarak birşeyler yapıyor. Belki sen türü sevdiğin için sana daha iyi geliyordur çünkü burda algı çok önemli. Ama bunu başka bir sınıftan olan gitarist ile karşılaştırmak mantıksız.

Benim en çok sevdiğim parçalarından bir tanesi

Yalnız olayı birazda hız üzerinden yorumlamışsın. Hız olarak açıkcası benim aklıma ilk michael angelo geliyor.

• Slash daha iyi bence. ''Bence''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.