Şimdi Ara

YO-U T-UBE KAPATILIYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

quote:

Orjinalden alıntı: __GuaRDiaN__

Tazminat davsı mı neymis yanlız bacaklar fıstık

Taş Taş

zuahhah süperdi taş taş
  • Ronaldo'nun performansı neden düstüğü anlaşıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

kadın bu pozları verince bişeyolmuyor sokağa kocaman çıplak afişini asttırıyor bunun bi kısmı kapatılıp internette verilincemi dokunuyor o kadına bencede kapatılmaz

DOĞRU KESİNLİKLE
  • kapatılsın bizene
  • Evet Yazıor
    YouTube u yendi
    İnternetteki video sitesi Youtube Brezilyalı top model Daniella Cicarellinin erkek arkadaşıyla
    yayınladı Brezilya Mahkemesi Youtube a kapatma cezası verdi diyo
  • Google kapatırmaz + böyle birşey imkansız orda youtubenin hiç bir suçu yok o sade server nasıl rapidshare bir serversa orasıda öyle sen ne koyarsan hiç kontrol edilmeden orda durur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Ronaldo'nun performansı neden düstüğü anlaşıldı.

• DAHA İYİLERİNİ GÖRDÜM
  • yalan
  • Futbolcunun karısı para istemiş çekim karşılığı youtobe vermeyince de adamları mahkemeye vermiş. Mahkeme sonuçlanana kadar Brezilya'da yayınlar durdurulmuş. Bize göre bir şey yok yani.

Mahkeme, Brezilya Youtube’a Daniela Cicarelli’nin erkek arkadaşı Renato Malzoni’yle İspanya sahilinde sevişirken çekilmiş videosunu yayınlamaya devam ettiği için kapatma kararı verdi. Seksi model, 5 dakikalık seks videosunun yayınlanması üzerine önce Youtube’dan para istemiş sonra da video portalına dava açmıştı. Mahkeme kararıyla bu görüntü silininceye kadar Youtube Brezilya’da izlenemeyecek.

http://kelebek.hurriyet.com.tr/dunyadan/5728783.asp?m=1&gid=112&srid=3432&oid=6

Ne terbiyesiz kadınmış...Görüntüler karşılığı bi de para istemiş... Parayı alamayınca hırsından mahkemeye vermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 6 Ocak 2007; 18:59:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Imp0ssibleIsN0thing

quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

quote:

Orjinalden alıntı: __GuaRDiaN__

Tazminat davsı mı neymis yanlız bacaklar fıstık

Taş Taş

+1-

+999

• kardeşim haberi ayrıntılı okumamışsın sadece brezilyada kapatılıyor o mankenin sevişme görüntüleri varmış
  • youtube yi kapatacak adam daha yok dünya üzerinde. google baş etmek o kadar kolay mı sanıyorsunuz. ikincisi orası herkese açık bir site isteyen istediği şeyi yükler.
  • kadın sağlam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Ronaldo'nun performansı neden düstüğü anlaşıldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan9087

DAHA İYİLERİNİ GÖRDÜM

+1905 örneğin benim manita
  • ufff kapanmaz kapacak olsa google neden alsın ki
  • hatun süper ama ... ( ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça ! )
  • google you-tube aldıktan sonra çok yuklu bir tazminat davası kaybetti açılan davaların da haddi hesabı yokmus die duydum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.