Şimdi Ara

Yobaz Okul Müdürü Yardımcısı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymanberry kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, yaptığın olayın yanlış olduğu tartışmaya açık bile değil. Hocanin davranışının yanlış olduğu da tartışmaya açık değil. "Arabistan mi kardeş burası?" gibi kalıplaşmış cümleler kurmandan da düşünce yapının yönlenmeye başladığını dusunuyorum. İslamiyeti kaynaklarından öğrenin, kulaktan dolma bilgilerle değil. Haremlik selamlık olmaması nefsine daha güzel geliyor ve yaşından ötürü mantıklı düşünmediğin için kendine bahane ariyorsun. Yapma bunu. Günah olmasına rağmen yapmak istiyorsundur , kimse bisey diyemez. Etrafındakilere sadece uyarmak düşer. Mudur yardımcısının yanlışı bunu toplum içerisinde rahatsız edici bir üslupla yapması. Eğer bi köşeye çekip "Oğlum bak, bu durum şu şu sebeplerden ötürü yanlış. Yaptığın yanlışın farkında olmadığını düşündüğüm için seni uyarmak istedim." gibi cümlelerle uyarsaydi emin ol bu kadar tepki vermezdin. Durumu anlatabildiysem ne mutlu bana.

• Bi diyor dinde boyle bir kural yok geri donup diyorki haremlik selamlik mi olalim. Acaba haremlik selamlik kurali nereden uyduruldu. Yada diyorki arabistana mi donelim. Araplar bu kurali durup dururken mi cikardi. Hayir tabiki bahsettigin seyler islamda vardir. Ve sana nikahi dusen ama nikahli olmayan bir kizin degil yanina oturman ona bakman bile gunahtir. Cunku bu durumdaki bir kiza bakmamak vacip hukmunde. Vacibin terki ise gunahtir. Ha tabi sen uckurunu dusuneceksin egonu tatmin edeceksin umrunda olmayacak o ayri mesele. Yarin oburgun gelip digerleri gibi konu acarsin kiz arkadasimla cok mu hizli gidiyoruz dun ilk yemegimizi yedik bugun ....neyse uzatmanin manasi yok insallah kendinize gelirsinizde cok gec olmadan dunyaya ne icin geldiginizin farkina varirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frood F kullanıcısına yanıt
    Bakman bile günahtır derken "şehvet ile" şartınıda hatırlatmak gerekir yoksa gözün kapalı yürü gibi bir algı oluşmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Bakman bile günahtır derken "şehvet ile" şartınıda hatırlatmak gerekir yoksa gözün kapalı yürü gibi bir algı oluşmasın.

Konu sahibi arkadas bak kuranda ne geciyor.
    “Mü’min erkeklere söyle: Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, mahrem yerlerini korusunlar. Bu onların arınmasını daha iyi sağlar. Allah yaptıklarınızdan şüphesiz haberdardır. Mü’min kadınlara da söyle: Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, iffetlerini korusunlar...”

Alintiya gelince sehvetle bakmak nedir oraya dikkat edelim yoksa bu nesil arkadasiz biz diyipte bakiyor zaten.
    Âyette geçen “gözleri kapamaktan” maksat, gözleri kapatıp başı yere eğerek yürümek, dolaşmak değildir. Zaten bu şekilde davranmak da mümkün değildir. Bir insan tâbiî olarak karşılaştığı erkeği ve kadını görür, bakar. Ancak burada anlatılmak istenen husus, karşı cinse şehvetle, cinsî bir duygu besleyerek bakmaktır. Şehvetle bakmanın ölçüsü de, devamlı olarak birkaç sefer bakıp durmaktır.

Evet son cumleye iyice dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Kardeşim, yaptığın olayın yanlış olduğu tartışmaya açık bile değil. Hocanin davranışının yanlış olduğu da tartışmaya açık değil. "Arabistan mi kardeş burası?" gibi kalıplaşmış cümleler kurmandan da düşünce yapının yönlenmeye başladığını dusunuyorum. İslamiyeti kaynaklarından öğrenin, kulaktan dolma bilgilerle değil. Haremlik selamlık olmaması nefsine daha güzel geliyor ve yaşından ötürü mantıklı düşünmediğin için kendine bahane ariyorsun. Yapma bunu. Günah olmasına rağmen yapmak istiyorsundur , kimse bisey diyemez. Etrafındakilere sadece uyarmak düşer. Mudur yardımcısının yanlışı bunu toplum içerisinde rahatsız edici bir üslupla yapması. Eğer bi köşeye çekip "Oğlum bak, bu durum şu şu sebeplerden ötürü yanlış. Yaptığın yanlışın farkında olmadığını düşündüğüm için seni uyarmak istedim." gibi cümlelerle uyarsaydi emin ol bu kadar tepki vermezdin. Durumu anlatabildiysem ne mutlu bana.

Ben müslüman bir insanım ve islamda böyle bir şey yok.Zaten dini kaynaklarından öğrenirim,buradakilere laf anlatmaya çalışırsam eğer sünnilikten girer vahhabilikten çıkarız onun için tartışmaya girmedim.Ayrıca yaşım küçük değil.Siz islamı anladığınız gibi yaşayabilirsiniz.

• Müdür yardımcısını gizli kameraya çek sosyal medyada teşhir et ba bakalım baskılara dayanabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.