Şimdi Ara

Yoğun istek üzerine My Brute da nasıl hızlı lvl atlanır anlatımı..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an gayet hızlı site tam zamanıdır kasmanın:D.. bu arada bence snn sistem biraz daha yavaş gibi geldi bana.... prog kullanıosun fln ben sadece bağlantımı kesip tekrar bağlanıyorum.. o kadar.. çerez fln silmiorum her seferinde..
  • bilgisayarı aç kapat yada modemi aç kapat sen düğmeye eğiliyorsun ayrıca bir tonda karıştırmışdın greasmonkey, manager programı falan:)
    bnmkisi 2 tuş:) alacağı süre modemin açılma süresine +5sn ekle
    bnm pcde ethernetle bağlanırsam toplamda 25sn sürmeden bu işlemi gerçekleştirmiş oluyorum.

bi tuş çareye basıyorsun,
    diğer tuş modemi resetleye yani ben konfora kaçıyorum:)
    tabi bu kişiye göre değişir, program deyince akıllar karıştı:)
  • statik ip yi nsl dinamik yapabilirim bilen warmi
  • bu brute manager sayesinde otomatik olarak dövüşü izlemiyorsun..burdan bir zaman kazanımı var ayrıca modeme eğilmiyorum..masa üstünde internete bağlan var ona tıklayıp bağlantıyı kesiyorum tekrar tıklayıp bağlanıyorum...belki uzun bi anlatım olduğu için karışık gözükebilir ama ben son konuşmamızdan sonra 100pupil daha yapıp lvl 22 oldum bile...:D
  • Bilgi için sağol
  • önemli deil
  • Ya arkadaşım ben firefoxa o my brute manageri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum onuda yazsaydın ya...
  • anlatımda size verdiğim sitede resimli açıklama
    var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaithAndRespect -- 9 Mayıs 2009; 12:27:14 >
  • ya arkadaşlar ben hala şu olayı yapamadm modemi açıp kapıyorum herşeyi harfi harfine yapıyorum ama bi türlü pupil açınca ex gelmiyo!!
  • dostum ben 3. adıma kadar yaptım. Bakıyorum ama solda isim yazılcak hic bi yer yok. Sadece silahlar ve skiller var
  • verdiği sitede version 0.5 var ama kendisi heralde v0.5 çıkmadan önce başladığı için v0.4 kullanıyor

anlatımı v0.4'e göre yapmış bu nedenle sorun çıkabilir

''config & brute summary'' tıklayın,ordan ''load current config to change settings'' tıklayın ve ''Click here to show the basic config options'' tıklayıp ordan program için istediğiniz özellikleri ''skip'' işaretleyerek seçin ve son olarak ''save configuration changes'' yapıp ''Go back to game'' tıklayıp oyuna dönün sonrası zaten anlattığı gibi
  • anlatım yapıldığında 0.5 vardı... şu anki version 0.5c olduğundan ufak tefek farklılıklar var ama genel olarak aynı..
  • yav bi şeyi anlamadım. Tamam ilk bağlantıyı modemden kesiyoz ama sonrakileri nerden kesiyoz? Modemi açıp kapamak 3dk falan sürüyo eğer modemi kapatıcaksan işimiz var demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

yav bi şeyi anlamadım. Tamam ilk bağlantıyı modemden kesiyoz ama sonrakileri nerden kesiyoz? Modemi açıp kapamak 3dk falan sürüyo eğer modemi kapatıcaksan işimiz var demektir

Egecan şöyle diyim o zaman harbi işin var.
  • saol acıklaman ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: elemix

saol acıklaman ıcın

önemli deil..
  • turkishbrutearmy'ye katıldım.
  • buda benim eleman

http://cmanbaris.my-brute.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanbaris -- 19 Mayıs 2009; 22:17:54 >
  • acaba v.5 ını da analtırmsın bir türlü anlayamadım ya da kendi mozilla firefoxunu zipleyip kyoarmssın : (??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkorwo3 -- 21 Mayıs 2009; 13:37:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melkorwo3

acaba v.5 ını da analtırmsın bir türlü anlayamadım ya da kendi mozilla firefoxunu zipleyip kyoarmssın : (??

benim de aynı şekilde. :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.