Şimdi Ara

Yoğun istek üzerine My Brute da nasıl hızlı lvl atlanır anlatımı..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hallettim bilgi için çok teşekkürler :). bir de şu hayvanlara nasıl bakabiliriz onu öğrenebilirsem tamamdır. sağlam bir chara ihtiyacım olacak..
  • flood için çok özür dilerim fakat, karakterime şifre koyamıyorum. çok sağlam bişey olacak gelecekte ne yapmalıyım yardımcı olsanız :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragnar Frisch

flood için çok özür dilerim fakat, karakterime şifre koyamıyorum. çok sağlam bişey olacak gelecekte ne yapmalıyım yardımcı olsanız :(

ilk başta şifre koymassan daha sonra koyamassın...
    http://brutetools.netii.net/english/inventaire.php burada karakterin adını ve hangi lvlde görmek istiyorsan girebilirsin...
  • bu anca modeme res atınca oluyo modeme res atıncada 30sn de internet geliyo 5 sn dede pc bekletiyo. daha kısası yokmu bunun ya. ağ bağlantılarından devre dışı bırak etkinleştir yapıncada olmuyo. nolcak bu yaff.. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaithAndRespect

4.Yeni brute unuz eski brute unuzla savaştı izlediniz (ya da F5 e basın izlemeyin zaman kazanın) ve açıldı hemen "choose a brute kısmının"ı solunda "add" yazısı var tıkkayın..daha sonra onun solunda "start fight" tıklayın..brute unuz rastgele bir adamla savaşacak ve exp kazanacak sağda "UP" yazısını görene kadar "start fight" yapın.(2 kere 3 kere yada 4 kere olur) İşte pupil yaptığınız brute a 2 experience point kazandırdınız bile!!!

ben bu kısmı yapamadım yoksa oluyor onun dışındakiler.bunu bulamadım ekranda
  • Arkadaşlar herkes modem resetlemenin kolay yolunu istemiş ben anlatayım hiç bat olayına girmeyin loglarla trojeni yersiniz haberiniz bile olmaz.
    Şimdi vereceğim linkleri browserınızın URL kısmına yazın ve enterlayın modeminize otomatik reset atılır.
    PİKATEL AİRMAX http://192.168.1.1/rebootinfo.cgi

Lütfen benim bruteyede sedtek olup bir pupil sağlayın.Şimdiden taşekkürler

http://finalleyk.mybrute.com/

• çok Acil yardıma ihtiyacım var ben karakterime pupil açtım onu lwl 3 e kdr kastım ama şifre koymadım şimdi de ayı çıktı onda çok sağlam bi çar oluyo şimdi şifre koyamıyorum bunun bi yolu var mı ????

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRaT84

çok Acil yardıma ihtiyacım var ben karakterime pupil açtım onu lwl 3 e kdr kastım ama şifre koymadım şimdi de ayı çıktı onda çok sağlam bi çar oluyo şimdi şifre koyamıyorum bunun bi yolu var mı ????

Daha kolay bir yolu var..Brute karakterleri veriyorum ve level 3 + ayısı olan bir karakterim var şifreli...

http://forum.donanimhaber.com/m_31919794/mpage_1/key_//tm.htm#31919794 bu konuya mesaj atar ve hangisini istediğini bellirtirsen,şifresini yollarım sana

• Faith abi... anlatımın güzel ama ben 3. adımda tıkandım yav.. =(

3.Solda bulunan kısma bir isim sallayın mesela "ppst" (diyelim bir dahaki sefere "ppst1" "ppst2" "ppst3" şeklinde gidersek aynı ismi kulanmamış ve zaman kaybetmemiş oluruz.)

Demişsin ama ben solda isim yazıcak bir yer bulamadım

http://www.resim-upload.com/ds815420905_adsız.html
    (resim"-"upload kesme işaretine aldıgım işareti sil)

buda SS abi yani ya ben göremiyorum yade yok :) lütfen bir el at abi mybrute bağımlıısı oldum ama level almak için haftalarca aylarca kasıyoruz niye kolay yoldan kasmıyalım ki

(faith abi birde uygun görürsen bu çarı sizin clana aldırmak istiyorum =)

• tamam düzlttim benim salaklığımmış :)

ama şimdide 4.adımda takıldım =/
  • ip mizin değişken bi sabit mi olduğunu nasıl anlayabiliriz.. ve eğer sabit ise nasıl değişken yapabiliriz???
  • Yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler dedinmi ortada İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) Yazan kısma girersen orada otomatik seçili ise ip otomatik olarak değişir orada belirtilen rakamlar var ise ozaman ipnin sabittir..bir arkadaşta statiği dnamik nasıl yapabilirm demiş.onu sen yapamassın turk telekomu arayıp oradan statik yada dinamik ip yapmak istiyorm diceksin.normal kullanıcılar genellikle dinamik ip yani değişken ipdir.statik ise sabit ipdir.bunlar genellikle serverlarda yada server bağlantılarında kullanılır.statik yapmak için 3 ytl ücret ödemen gerekir.ama bu konuda statik yaparsan modemin ipsi değişmes.
    Birde modemi kapayıp hemen açınca modemim ipsi değişmez.modemi kapattıktan sonra en az 40 saniye beklemeniz gerekmektedir.40 saniye sonra açarsanız modemin ipsi değişir.

Bende bu managerı indirdim şimdi 0.5g olmuş herneyse ama yükleyemedim açınca hata veriyor.greasamonkeye sürükleyincede bişey olmuyor eklenmiyor bunu nasıl yükleyebiliceğim bunun içinde bana yardım ederseniz sevinirim..

• Teşekkürler.
  • maanger 5. indirdim ama nasul kullanacz yaw karısık biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 13 Ekim 2009; 20:59:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.