Şimdi Ara

Yoğunluktan dolayı olan hız yavaşlığına bir şey yapamayız! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam baz istasyonu var onun yanında test yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türkcell superbox için kullanılmış numara veriyor fatih belediye hukuk tan IBB hep mesaj geliyor benden önce kim kullanıyorsa üye olmadığı yer yok engelliler derneği kadar mesaj geliyor

16 Milyon İstanbulluyu daha çok yeşille buluşturuyoruz. İstanbul'un en büyük kent ormanı olan Kemerburgaz Kent Ormanı'nı halkımızın kullanımına açıyoruz.
    Yeşille barışık, doğayı seven ve koruyan nesiller yetiştirmek adına gerçekleştireceğimiz bu önemli açılışa tüm halkımız davetlidir.

Ekrem İmamoğlu
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı
    Tarih: 26 Ekim 2019
    Saat: 11.00
    Yer: Göktürk Merkez, Pirinççi Köyü Kemerburgaz Yolu, Eyüpsultan

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Bana gelmiyor şükür

• Yıl 2012. İstanbul'da çalışıyorum. Şirketin tahsis ettiği lojmanda(2 ev arkadaşım ile birlikte bir apartman dairesi) kalıyorum. Yer Halkalı Atakent. Arenapark yakınlarında. 15. kattayız ve 3G VINN ile internete bağlanmaya çalışıyorum. Çeşit çeşit antenler evin içinde oda da gezmeler vs. Bir türlü düzgün sinyal alamıyordum.

Şikayet kaydı açtım. 1 ay boyunca defalarca, yaptık kontrol edin diye aradılar ancak sonuç değişmedi. 1 ayın sonunda arayan destek elemanı sinyali direk olarak sizin binaya doğru yönlendirdik kontrol eder misiniz diye sordu. O günden sonra tam performansta çalışmaya başlamıştı.

Turkcell yapabileceği bir şey olduğu zaman yapıyor. Ancak yapacağı süre konusunda kanser olma riskiniz de var
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Beni günlük arıyor superbox mesaj atıyorlar telefonu hattım ise aysun hanım diye arıyorlar karatashukuk çalışıyor diye arıyorlar aylardır neler çekiyorum

Özel numara diye aldım 0606

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 26 Ekim 2019; 0:9:51 >
    O gene iyimiş al buda benden.

Merhaba...Ben 8/F Sınıf annesi Rukiye xxxxxx....Tel numaram=0553xxxxxxxx..Size Okul Aile Birliği'nin duyurularını aktaracağım....1.DUYURU=30 Ekim Çarşamba gününe kadar deneme sınavı paraları bana verilecek...Ben 31 Ekim de okul Aile Birliği'ne teslim edeceğim...2.DUYURU=Fotokopi parası 50 TL...Yine bana teslim edilecek 3.DUYURU=Erasmus projesi kapsamında yurt dışından gelecek olan 60 kişilik grubu ağırlamak amacıyla ikramliklar hazırlanacak... Yapılacak olan ikramliklar 4,5,8 Kasım tarihlerinde sabah saat 9.30 da okul aile birliği ne bırakılacak...Hangi gün ne yapacaksanız bugün bana bildirin... Yarın Okul Aile Birliği'ne yapılacaklar listesi ni teslim edeceğim... Duyurular bu kadar... Bilginize...

Buda promosyon.

MERVE D******R icin okuldaki devamsizlik, sinav sonuclari, sinav tarihleri, karne vb diger bilgileri SMS ile otomatik takip etmek istiyorsaniz EVET yazip 8383e gonderin.

Vodafone pinglerine bakın 5g'ye yakın pingler.

Yoğunluktan dolayı olan hız yavaşlığına bir şey yapamayız!

Yoğunluktan dolayı olan hız yavaşlığına bir şey yapamayız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 26 Ekim 2019; 2:59:34 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Mobil için gördüğüm en düşük ms

Kullanılmış numara niye satıyorlar içer atarlarsa şaşırmayın

Niye içeri atsınlar hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aslında 5G'de merak ediyorum hocam rakiplerinden kaç ms düşük verecek diye .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha 5G'nin ihâlesi bile yapılmadı, ne zaman yapılacağıda belli değil. O yüzden hepsinin kafa rahat bence

• Tartışmak bile kabahat
    Hocam geçen hastane bu yüzden ceza evinde yatan adam gördüm hikayesi baya uzun

İyi hoş güzel de bu türkcell'in sorunu benim kullandığım süre belirli ve ne zaman açıldığı da belirli.
    Türkcell'in kafası rahat değil hocam diğerlerinin rahat o konuda haklısınız.

Baz istasyonu yetkilisi ile görüştüğümde genel müdürlükten geldiğini ve baz istasyonlarının özellikle süperbox'tan sonra ciddi sorunlar yaşadığını ve trafikte ciddi artış meydana geldiğini normalde rahat çalışırdık şimdi süperbox'un sorunlarından kafamızı kaldıramıyoruz dedi.

Ben de dedim 5G felan ne zaman gelir en az 1 yılı bulur dedi size gelmesi altyapıları felan hazırlıyoruz ama daha yaygınlaştırma ve mesafe sorunları mevcut dedi.
    Aslında superbox'ın gelmesi şuan kötü gibi olsada, en azından yoğunlukta çökebileceğini ögrendiler. Şimdide ona göre revize falan yapmak zorundalar. Durum şu şıralar hiç içaçıcı değil, %70-80'lere varan düşüş yaşadığım yerler var. Böyle giderse diğerlerinde aldığım hızları alacağım ve benim için Turkcell yarı yarıya bitmiş olacak.

Bizim insanımızada kızmıyorum değil, birşeyi edebiyle kullanmayı bilmiyoruz.

Eminim superbox kullananlar şebekeyi hiç boş bırakmıyor, sürekli birşeyler indirip yüklüyordur.

Ne o sonluğunu mu topluyorsun, o anlık kullanımını yap geç.

5G'de sıradan mahallelere kadar gelmesi için en az 2023 diyorum. Geç olsun güç olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Ekim 2019; 18:20:3 >
    Kullanılmış numara sıkıntılı

Benim aylık kullanımım ortala 1 TB civarı devamlı fotoğraf felan yüklüyorum film felan indiriyorum steam güncellemeleri de geliyor ara sıra yani ortalama 1 kullanıcının kullabileceği 2-3 TB aylık hadi maksimum 5 TB olur.

5G 2020'de gelir ama hangi ayda gelir bilemem çünkü avrupa 2020'de geçecek ilk geçenlerden olacağımızı söylüyordu operatörler ona göre hazırlık yapmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.