Şimdi Ara

yok abi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BİRÇOK MOTORFORUM SİTESİNE ÜYELİK YAPTIM,SELAM VERİYORSUN SELAM BİLE ALMIYORLAR,AFEDERSİNİZ MAL DOLU,BU NEDİR YAA,VALLA BU SİTEDEN İYİ YOK GİBİ ARKADAŞLIKTA...

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi mt iyidir ama md nin yas ortalamasi biraz daha kucuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bence sen biraz asosyalsin, kusura bakma mt de takılırım slm almayan görmedim, burada pek ortam yoktur asıl.
  • açıkçası hak vermiyor değilim. format olarak da burası daha hızlı. Bir de bu forumlarda kemikleşmiş bazı moderatörlerin egosu yüksek oluyor. Beğenerek kayıt yaptırdığım scooturk sitesinden mesajlarımı beğenmediler diye atıldım oysa kimse ile bir alıp veremediğim olmamıştı.
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    girde kontrol et biraz,bir iki kişiyle görüşüyorsun sanırım,element uydurmuyoruz,asosyalle ne alakası var, :))) şakamısın
  • aynen öyle oluyor,farklı iki yerde konu açtım biri selam biri motor arayışı,gelen cevap neden heryerde konu açıyorsun oldu ve konuları sildiler bende direk üyeliği sildim,arızalı herifler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yok
    2 ay önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

aynen öyle oluyor,farklı iki yerde konu açtım biri selam biri motor arayışı,gelen cevap neden heryerde konu açıyorsun oldu ve konuları sildiler bende direk üyeliği sildim,arızalı herifler :)

Ilginc valla ben hep ordayim cbr250 konusunda aktifim kaldiki binlerce uyesi var illaki densiz olacaktir ama birde orda senn actigin o tavsiye konularindan yana bikkinlik var o sebeple denk gelmissindir cunku asiri ne motor alsam konusu var bide slm veripte almayan gormedim hani acip aninda cvp bekledinizse bazen aktif olmuyor aksamlari kalabalik oluyor ona denk geldinizse hemen kizmissinizdir ama iyi forumdur kanimca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla kardeşim tanışma kısmına herkeze selam dedim 60 ı geçik kişi ziyaret etmiş bitane aleykümselam diyen yok :) arayış kısmına aradığım motoru yazdım bilgi verirmisiniz dedim birtane bilgi veren yk,diğer bir forumda gene selam verdim adam gibi selam alan yok,gene birtanesinde selam verdim selam alan yok farklı bölümde tekrar bi konu açtım ,niye farklı yerlerde konu açıyorsun dediler,bende sildim üyeliği,burda öyle değil,burası farklı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

valla kardeşim tanışma kısmına herkeze selam dedim 60 ı geçik kişi ziyaret etmiş bitane aleykümselam diyen yok :) arayış kısmına aradığım motoru yazdım bilgi verirmisiniz dedim birtane bilgi veren yk,diğer bir forumda gene selam verdim adam gibi selam alan yok,gene birtanesinde selam verdim selam alan yok farklı bölümde tekrar bi konu açtım ,niye farklı yerlerde konu açıyorsun dediler,bende sildim üyeliği,burda öyle değil,burası farklı biraz

kardeşim hep orda takılmasam eyvallah, ne bilim denk gelmiştir diyeyim :)
    belkide,hoş denklem olmadı
  • x forumda (isim vermiyorum)birkaç kişi haricinde meraklı kurcalamayı seven adam yok en büyük sıkıntı bu adam etek boyu diyor torna diyor krank diyor subap diyor ne olur diyor ne çıkar diyor diğeri cevap veriyor boşver sat üstüne koy üst cc al.

Şunu yapayım diyor nasıl olur diyor

adam cevap veriyor kullanma klavuzundan dışarı çıkma. ü

adam şunu şöyle yapayım diyor

cevap mühendisler öyle yapmışsa en iyisi oldur.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    aynen,millet canından bezmiş :)) girmeyin arkadaş ozaman zorunlumudur
  • altında 1200gs üstünde shoei racer kask ile resmin yoktur fakir diye selam vermiyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

altında 1200gs üstünde shoei racer kask ile resmin yoktur fakir diye selam vermiyorlardır.

:))))))))))))))))))))) doğrudur,vtr250 arıyoruz varoşuz :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.