Şimdi Ara

Yok Abi Olmuyo !! PSN KART SORUNU GİTTİKÇE BÜYÜYO... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
11.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede ayni sorun ve psn plus alamiyorum onlarca kart denedim cok ilginc.
  • PS PLUS KART MAĞAZADAN SATIN ALMAK İSTEYENLER, ÜLKEMİZE PSN KART SATIŞI YAPILMASINI İSTEYEN SAYIN Playstation KULLANICILARI ;

LÜTFEN; 444 SONY (7669) Müşteri Hizmetlerini ARAYIN...

''ÜLKEMİZDE PS PLUS KART SATIŞI YAPILMASINI İSTİYORUZ, GEREKLİ YERLERE İLETİN LÜTFEN !'' derseniz bu yönde çalışmaları olduğunu söyleyeceklerdir.. Sosyal Medya hesaplarından ve Resmi Siteden gerekli bilgilendirmeleri yapacaklarını söylediler bana...

Benim anladığım kadarıyla ülkemize gelecek ancak talepte bulunmamız lazım, ne kadar çok ararsak o kadar etkili olur diye düşünüyorum..
    Ben hemen hemen her gün arıyorum...

Edit: USA PSN, ENDONEZYA PSN al-kurtul demeyin lütfen Ben TR PSN Kullanmak istiyorum Yok Abi Olmuyo !! PSN KART SORUNU GİTTİKÇE BÜYÜYO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 7 Ekim 2015; 15:41:23 >

• Valla hakikaten yabanci psn den almak bir çözüm yolu değil . Sadece bypass olur onu yapmak. Ayrıca her durum içinde mümkün degil. Benim yıllardır plus ım bir sekilde türk psn den ve hala henüz bitiremediğimiz plus oyunları var ps3 te. Onun dışında fifa gibi tr dil desteğinden yararlanmak için tr psn den almak durumunda olduğumuz oyunlar oluyor vs vs. Bencede ciddi önemsenmesi gereken bir konu. Bende ilettim sony e genel mağduriyeti. Güya bu tür sorunları ingiltereyle paylaşıyorlarmış. Çözüm için ilgilniyoruz dedi ama bakalım düzelir inşallah. Yani tüm dünya bir sorun yaşamıyorken bizim böyle ikinci plana düşüpte sürekli sorun yaşamamız tr psn kullanalım veya kullanmayalım her iki durum içinde kabul edilebilir değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat 2014'den beri Playstation 4 kullanıyorum , o zamanlar dolar daha 2 dolaylarındaydı ve Us psn çok cazipti bende o tarihten beri us psn kullanırım . Amazon üzerinden playstation için yaptığım işlemler 10 saniye sürüyor . 2 gün önce kuzen ile Uncharted Drake Collection için Tr psnden alalım Türkçe olsun diye niyet ettik ve bu rezalet ile karşılaştık . Us psnden alsak 10 saniye sürecek işlem bugün 3. günü ve ben daha oyunu alamadım . Denemediğimiz kart kalmadı ( bonus - passolig - ininal ) hiç biri geçersiz . Cidden yazıklar olsun oyunu Türkçe oynayalım dedik heves ettik bırakın oyunu 6 ay para biriktirip aldığım konsoldan soğudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gün dediler bekledik olmadı. 15 gün daha bekle dediler. 15 gün biter olmadı bir 15 daha bekle derlerse şaşırmam.Şafak karanlık

• kabune kullanıcısına yanıt
    Sorma rezillik diz boyu 39 Tl atamıyorum denemediğim kart kalmadı hesapta 150 TL var. Alamıyorum oyun.

• playstation aldım kaç gündür 2 tane indirimde diye oyun almaya çalışıyorum.
    ne kadar dandik bir sistem böyle bu ... yok amerika adresi girin , yok endonezya linkleri var , yok pc den değil ps ten alın , yok 3 gün bekleyin ...
    bu ne arkadaş ,
    Sanarsın borçlu olan biziz de batacak bankadan para çekmeye çalışıyoruz... Adamlara para ödeyeceğiz salak sistemleri yüzünden saatler harcadım ekrana baka baka...
    internette aratınca milyonlarca aynı problem çıkıyor. nasıl bir çözümsüzlüktür bu
  • Malum enpara kampanyasından dolayı her ay 50 tl yüklüyorun, ama cüzdana para ekle de 50 tl olmadığı için 40 ve 10 tl yüklemeye çalışıyordum. Geçen ay 40 tl ekledim, 10 tl ekle deyince kart geçersiz dedi. Bende gittim bir oyun aldım ve cüzdandaki tutarın üstünü karttan direk çekti, saçma ama yapıyor böyle.

Bu ay ise önce 40 tl yükledim, 10 tl'de geçersiz dedi, 4 gün bekleyip bugün 10 tl'yi de yükle dedim ve yükledi. Enpara kartla yine.

mantıksız garip bir sistem ama bu şekilde sorunsuz ilerliyorum şu anda.
  • selam arkadaşlar bu encard tr psnde de geçerli oluyor mu? Hiç kullanmadım encard ona göre alıcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Tr psn'den uncharted almak için 2 saat uğraştım fakat alamadım.
    Yeni hesaplarda denedim, farklı kartlarla denedim ama olmuyor...

Lanet olsun böyle sisteme
  • Senin durum daha bir kötüymüş be. Hem paran gitmiş hemde istediğin alışverişi yapamamışsın. Rezalet. Acaba uğraşsakta tüketiciyi korumaya gitsek bir sonuç çıkar mı?

• kabune kullanıcısına yanıt
    Bankayı arayıp chargeback talebi yaparsan bir çok online servisten Sony banlıyor diye biliyorum.

• Az önce 2 gündür kabul etmediği kredi kartını şimdi kayıt etti fakat şimdi de cüzdana para eklemiyor.Bu nedir ya
  • Vay be. Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu oluyor. Bizde bir tesbih alıp sabır çekelim bari

• Sorun yaşayanlarda herhangibir gelişme olan var mı? Sorunu çözen ve ya alışveriş yapabilen ? Bana beklemem için söyledikleri süre pazar doluyor. Sizce olcak mı bu sefer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Sorun yaşayanlarda herhangibir gelişme olan var mı? Sorunu çözen ve ya alışveriş yapabilen ? Bana beklemem için söyledikleri süre pazar doluyor. Sizce olcak mı bu sefer ?

Birkaç gün önce para yükleyebildim.

• Arkadaşlar adres kısmına kredi kartınızda kayıtlı olan adresi girerek deneyin. Bende hata vermişti, doğru adresi girince kabul etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omoshiroi

Arkadaşlar adres kısmına kredi kartınızda kayıtlı olan adresi girerek deneyin. Bende hata vermişti, doğru adresi girince kabul etti.

Bir bankacı arkadaşım hiç bir firma sizin yazdığınız adresle kredi kartındaki adresi süzemez yani karşılaştıramaz der. Onun bilgisi hadi diyelim eksik ve ya yanlış. Başka bir arkadaşım sürekli adres bilgilerini sallayarak alışveriş yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Sorun yaşayanlarda herhangibir gelişme olan var mı? Sorunu çözen ve ya alışveriş yapabilen ? Bana beklemem için söyledikleri süre pazar doluyor. Sizce olcak mı bu sefer ?

Birkaç gün önce para yükleyebildim.

Toplamda kaç gün sürdü? Bir de farklı bir şey yaptın mı? Müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmuyor. En azından bu şekilde belki birbirimize bir faydamız olur.

• Bende sallayarak yapıyordum. Son denememde alışveriş yapamadım. Doğru adresi girdikten sonra kabul etti.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.