Şimdi Ara

Yok Abi Olmuyo !! PSN KART SORUNU GİTTİKÇE BÜYÜYO...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
11.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 2 Nisan 2021; 2:59:9 >

• Sizler için kendimi feda ettim, ateş hattına girdim.
    Dakika ve skor veriyorum.

An itibariyle TR PSN,
    EnPara kartımı ekleyemedim, geçersiz kart hatası verdi.
    Kuveyt Türk MasterCard Kredi kartımla Rocket League ve Rayman legends satın aldım sorunsuz. Kaçtı 72 kağıt.
    Yetmedi yeni bir hesap açtım TR PSN. Ona da kuveyt Türk sanal kartımı tanımladım ödeme yöntemi olarak. Onunla da 14 gün beleş plus aldım.

Cepheden sıcak gelişmelerle yakında yine burada olacağım.
    Duanızı eksik etmeyin.
  • Yok hocam yok hiç bir çözüm alamadım. İngiltereue kadar mail attım onlarda bizi başından savıyor. Türkiye sony psn ile irtibat kurun diyor.

ŞİKAYETVAR ŞİKAYETİM:
    www.sikayetvar.com
    Sony Eurasia Türkiye Playstation Store'da Kredi Kartı Geçersiz Sorunu! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sony-eurasia-turkiye-playstation-storeda-kredi-karti-gecersiz-sorunu

• Sony bu çeyrekte çok kazandığını duyurup bir süreliğine paramızı almayacağını açıkladı
  • Şikayetvar 'daki şikayetini gördüm hocam, takibe aldım hatta...
    Senin yazdıklarına verilen cevap ortada...
    Resmen hödükler yani..
  • Eğer çok fazla hatalı işlem yaparsan sistem bloke ediyor, 2-3 hafta kadar alışveriş yapamıyorsun. Bu durumdan bıktıysan US hesap açıp Amazon'dan PSN kartı alarak alışveriş yapabilirsin.
  • 4-5 sene önce bende aynı hatayı almıştım,yaklaşık 1 ay kadar işlem yapma sorun çözülür,benim öyle olmuştu...
  • sabirmusti kullanıcısına yanıt
    Abi Pes2016 çıktı.. Online oynamak lazım.. PS PLUS Üyeliğim bitti..
    PS PLUS olmadan bi halt yapamıyoruz zaten.. Onu yenilemem lazım..

1 ay yapmıcam artık işlem :/ 4-5 Sene önce diyosun.. Bu dingiller 4-5 senedir hiç mi ilerleme göstermediler
  • Arkadaslar dun enpara kartimla 50 lira attim hesabima hic sikinti yasamadim fakat bir ay once atamamistim. Ne oluyor ne donuyor anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal psn hesabındaki kayıtlı adresim bankadakinin aynısı... Kredi Kartı bilgilerimi tamamen sildim.. Artık 15 gün sonra mı işlem yaparım 1 ay sonra mı bilmiyorum... İşlem yapacağım zaman eklicem kredi kartımı
  • Arkadaslar bu kredi kartinizin adresiyle bankaya belirttiginiz adres ayni olacak muhabbeti tamamen sehir efsanesi.

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyo abi... Ama delirmek üzereyim artık riskleri sıfıra indirip kim ne diyosa, kim ne yazıyo yapıyorum.. Yeter ki düzelsin...
  • Aynen cunku insan alamayinca oyunu veya plusi artik umutla her seyi deniyor. Dun enparamla ana hesabima para ekledim. Gecenlerde bir hesaba iki karti ardarda tanittim para ekledim fakat 3. Eklemedi. Gittim yeni hesap actim. Kabul etmedigi 3. Karti orada kabul etti. O bloke olma hikayesi de yalan. Tamamen keyfi bir sistemleri var.

• bende de aynı problem var. Sinirlerim bozuldu resmen. Çok fena yardırdım sony türkiye'ye emailden. 3dsecure yapsalar şu işede artık çözüm gelse. Salak salak işler resmen. beklemedeyim bende. Denesem mi denemesem mi bilemedim!
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    Aman abi deneme.. Deneme ki kafan rahat olsun...
    Ne güncelleme haberi, ne düzelecek haberi, ne de ''ilgileniyoruz'' haberi... Umut veren hiç bir haber de yok ortada
    Ya da dene, sen bilirsin

PS4 alalı 2 ay oldu.. Resmen soğuttular Playstation 'dan
  • Hocam mail e mesaj geliyorsa eger kart harcamalari ile ilgili oradan adrese bak bakalim aynisi mi?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Her şey aynı...
    Adresleri aynı olmayanlar alışveriş yapabiliyo ama..
    Adres olayı pek gerçekçi olmamasına rağmen aynı yaptım..
  • İngilizcesi makul düzeyde olan arkadaşlar Twitter 'dan bi de şu adrese destek çağrısında bulunabilir mi??
    @AskPlayStation
  • ÇILDIRMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM.
  • 150 tl ekledim 30 tl ekleyemiyorum hiçbir şekilde kafayı yemek üzereyim!
  • daha önce de yazdım millet eksiledi. aynı sorun bende de oldu arkadaşımın kartları vardı tek tek denedim birini kabul etti onunla aldım. başka kredi kartını denemekten başka çare kalmıyor. herkesin bu imkanı olmaz tabi ama kart hata veriyorsa hep o sorun devam ediyor başka kartları denemek gerekiyor ben böyle çözdüm mevzuyu. arkadaşımın bir kartıyla sorunsuz alıyorum ona ödüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.