dün saat 18.00'de durduk yere ban yedim.neyse altı üstü 24 saat dedim beklerim dedim ve hala açılmadı.okadar illegal şekilde kasan varken neden legal player'lar ban yiyor çıldırıcam.
Aynısı başıma gelmişti, 24 saat değil 48 saat beklemen gerekiyor.
Bu aralar k2 koxp açmayanları banlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: svs07
umarım ciddi değilsindir
quote:
Orijinalden alıntı: XemneaL
quote:
umarım ciddi değilsindir
Evet arkadaş ciddi 24 hours 48 saat ban oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
quote:
quote:
umarım ciddi değilsindir
ozaman k2'nin allah belasını versin aldığım plat'a yazık
Yazık olmuş gm yanlışlıkla veya uykuluyken banlamış olabilir.
Yazık olmuş gm yanlışlıkla veya uykuluyken banlamış olabilir.
kardesım aynısı ben çarsamaba aksamı exp party bıraktım sabah kaltım baktım dc yemısım sonra oyuna girerken dc veriyo sordum arastırdımm 2 saat 15 dk ban yemısım nıye oldugu hala anlamadım
Pazarda 80 lv charımla 999 ban yedim. Yaklaşık 15 ticket attım otomatik cevabı yollayıp susturdular açmıyolarda banı. Sen gene 2 gün yemişsin onada şükret...
24 h yazdıgına bakma. Aradan 2 gün geçmesi gerekiyor banın açılması için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
quote:
quote:
umarım ciddi değilsindir
ozaman k2'nin allah belasını versin aldığım plat'a yazık
eğer gerçekten legal kasıp plat aldıysan sana üyeliğimi veririm. kendimden bu kadar eminim. hiçbir legal oyuncu exp için plat almaz legal exp
burda konu açıp egonu tatmin etme
ViraVira çok haklı . Aynen katılıyorum kendisine.. bu konuyu açan muhtemelen illegal...
Tabiki illegal. Şu dönemde plat çeken bir insan 90% koxperdır. 10% lik ise koxper arkadaşları wardır kendini onlara kastırır. İki şekildede illegal kullanıcı olursun.
oyunu 9 yıldır oynuyorum hayatımda bir kere illegal yola baş vurmadım. level 59'um zaten plat'ın ex artırma oranından yararlanmıyorum.
quote:
oyunu 9 yıldır oynuyorum hayatımda bir kere illegal yola baş vurmadım. level 59'um zaten plat'ın ex artırma oranından yararlanmıyorum.
9 yıldır ?? Tamam.
9 yıllık tecrüben var madem, o zaman power up store dan daha ucuza np arttıran sc den alabiliceğini neden bilmiyorsun? Np artsın diye plat aliyorsun
OK.
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
quote:
9 yıldır ?? Tamam.
9 yıllık tecrüben var madem, o zaman power up store dan daha ucuza np arttıran sc den alabiliceğini neden bilmiyorsun? Np artsın diye plat aliyorsun
OK.
seni güldürmeme sevindim dostum fakat pk yaparken sc çok işe yarıyor denemelisin
quote:
adam haklı beyler
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
quote:
adam haklı beyler
öyle deme dostum bi kaç kişi plat'ın bi çok özelliğinin farkında değiller.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
quote:
adam haklı beyler
öyle deme dostum bi kaç kişi plat'ın bi çok özelliğinin farkında değiller.