Bildirim
YÖK ATLAS kurucusundan OBP tweeti (13 Ocak 2018)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tek şaşıran benim galiba??? -
azıcık beyinleri varsa o değerlendirenlerin bu kadar az soruyla obp'nin belirleyici olacağını bilip etkisinin düşürülmesi gerektiğini inşallah beyinlerinin yettiği kadarıyla anlarlar. -
OBP'nin var olan etkisi en az yarı yarıya azaltılsa bile haksızlığın önüne geçilebilir, bu yüzden bence OBP uygulanmaya devam edilecek ama etkisi düşürülecek. Mesela 0,6 ile değil de 0,3 ile çarpılsa daha iyi olur. -
İnşallah etkisi azalır ya.Mevcut sistemde 80 obp beni minimum 3k atacak neredeyse 1.5k atsa çok koymaz. -
Bir de hatırlayın TYT güncellenirken tarih öğretmenleri yüzbinlerce tweet atmıştı. Hem de aynı tweetleri. Çoğu da matematik dersiyle tarih dersini kıyaslayan saçma sapan tweetlerdi. Sahi ne aptalca şeyler yazmışlardı öyle sfsdfsdf keşke caps alsaydık. Neyse. Bu tweetlerden sonra önceden olmamasına rağmen YKS'ye tarih geldi, üzerine TYT'ye de geldi. YÖK bu tür tweetleri dikkate alıyor, gündem oluyor en azından, işte şimdi YÖK OBP 'yi gündeme almışken tam zamanı, bir tweet kampanyası başlatsak yüzlerce tweet atsak gündem olsak dikkat çeksek fena olmaz, olmaz ama kimse de taşın altına elini koymuyor. Bilemiyorum Altan. -
Değişen birşey olmayacak at fava bekle xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam YÖK kurucusu falan bos YÖK baskani matematik turkce etkili dedi bos bos bagirdi sonuc katsayi esit.
Instagram tweet burda konusanlar hicbir yetkisi yok onlarin lafini dinleselerdi suan obp el atilmisti 80 mat sorusunu 40 indiren adamlardan ne beklenir. Insaallah bu yil kurtulurum bu bos bos salliyan adamlardan bir dk bile sistem uzerinde dusundukleri yok. Dediler ornek kitapcik ona bile deger vermeyip ordan burdan kopyaladilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 13 Ocak 2018; 14:32:10 >
Insallah kalkar
koyan sen olsana hocam, onlara patronun kim olduğunu göster -
Tweet limiti var 20 dakikada 100 tane atabiliyorsun, günlük 2400, ayrıca sürekli aynı tweeti tekrar tekrar atınca spam olarak algılanıyor hesap askıya alınıyor. Tek başına olacak iş değil... Olsa yapardım. Ama kitlesel bir kampanya olursa tabii ki destek olurum. -
Yök geçen hafta sıkça sorulan sorular yayinladi obpnin bu sene değişikliğe uğramayacağını söyledi -
tamam işte, kampanyayı yapan kişi sen ol demek istiyorum -
hiçbir şey anlamıyorum obp etkisi bi değişecek bi değişmeyecek ne bu şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: PhiLum
tamam işte, kampanyayı yapan kişi sen ol demek istiyorum
Zaten yapılıyor forumda birçok başlık açıldı, Ekşi Sözlük'te de açmıştık, tweetler attık, change.org 'da imza kampanyaları başlattık, sorun bir öncünün olmaması kampanyanın olmaması değil anlatamıyorum, asıl sorun kitlesel destek gelmiyor, öğretmenler kadar hırslı değiliz, tek tük katılanlar oluyor o kadar... Kitlesel olmalı, ancak o zaman sesimizi duyurabiliriz. -
Bu adam kim ki yök ün bu konuda değerlendirme yaptıgını söylüyor ? Nerden biliyor ? Yök zaten obp nin değişmeyeceğini söyledi. Böyle saçma saçma konusup insanları umutlandırıyolar. Hadi bakalım şimdi ben Obp hakkında düzenleme yapıyolar diye umutlandım nolcak şimdi ? Hiç bi b*k olmayacağı zamanda yıne üzülcem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 13 Ocak 2018; 15:37:23 > -
o da doğru, fosforcuların obp yüksek nasıl olsa, niye etkisinin azalmasını istesin ki.. -
Nasıl yarıya inse işimize yarar diyorsunuz? Milletin obp etkisi yarıya inerse sizin ki de iner. Bu durumda da değişen birşey pek olmaz.
Obp etkisi sınava %20 etki ediyorsa misal daha az etsin diyoruz. Obp ler yariya düsmeyecek obp etkisi yariya düsecek
Konuya 347 tık gelmiş her biri bir twit atsa belki sorun çözülecek.Ya abi azaltılsın demekle olmuyor bu işler maalesef...
OBP'nin var olan etkisi en az yarı yarıya azaltılsa bile haksızlığın önüne geçilebilir, bu yüzden bence OBP uygulanmaya devam edilecek ama etkisi düşürülecek. Mesela 0,6 ile değil de 0,3 ile çarpılsa daha iyi olur.
|
o da doğru, fosforcuların obp yüksek nasıl olsa, niye etkisinin azalmasını istesin ki..
|
Hocam YÖK kurucusu falan bos YÖK baskani matematik turkce etkili dedi bos bos bagirdi sonuc katsayi esit.
Instagram tweet burda konusanlar hicbir yetkisi yok onlarin lafini dinleselerdi suan obp el atilmisti 80 mat sorusunu 40 indiren adamlardan ne beklenir. Insaallah bu yil kurtulurum bu bos bos salliyan adamlardan bir dk bile sistem uzerinde dusundukleri yok. Dediler ornek kitapcik ona bile deger vermeyip ordan burdan kopyaladilar. |
Değişen birşey olmayacak at fava bekle xd
|
Benzer içerikler
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- endüstri mühendisliği mezunları yorumları
- yks sonuç belgesi hazırlama
- ingilizce bölümden türkçe bölüme geçiş yapılır mı
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X