Şimdi Ara

YÖK Denklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Denkliğim onaylanmış mı? Eve tebligât gelmesi zorunlu mu bilgisi olan var mı? Yaklaşık 2 aydır bekliyorum.

Son Dosya Durumu: AKTS yeterli.

AKTS : (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)

• Selamun aleykum hocam dosyanın son durumu nedir acaba sende bende de aynı şey yazıyor da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifolar1 -- 27 Mart 2017; 16:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YÖK Denklik

Denkliğim şuanda bu konumda.

Bimere mesaj yazdım Cevap aynen bu
    Sayın İlgili,

Adınıza diploma denklik belgesi düzenlenecek olup imzaya sunulacaktır. İmza dönüşü tarafınıza tebligat yapılacaktır. 27.03.2017

Süreç 3 ayı buldu. Beklemekteyim halen daha.
  • Hocam sende bende süreci buradan yazalım başka arkadaşlar da bilgilenmiş olur

• tifolar1 T kullanıcısına yanıt
    Olur. Bir bitseydi de kurtulsaydım.
  • Aynen ya insan beklemekten yoruluyor birde başvuru süreci zaten ölüm dü resmen o belge bu belge tercümesi onayı felan baya yorulmuştuk hayırlısıyla bi sonuçlansa da dediğin gibi kurtulsak.

• Bimere an itibari ile yine şikayette bulundum. Sonucu bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEV BURS MÜLAKATI HAKKINDA
    8 yıl önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denklik çıktı sonunda bilginiz olsun. YÖK Denklik
  • Hocam bölüm.neydi

• eşimin denkliği. bölüm hemşirelik lisans
  • Merhabalar,
    Dosyanizin son durumunu bizimle paylastiginiz icin tesekur ederim, bimere sikayet yazinizin bi ornegini bizimle paylasa bilirmisiniz?
  • Nili_bayraktar N kullanıcısına yanıt
    Bimere girin durumunuzu anlatın. sürecin uzadığından bahsedin. olduğunuz durumu anlatın. 5-6 gün içerisinden yökten size bir cevap geliyor en azından.
  • Merhaba 2 aydır akts yeteri yazıyor. Bizde de. Sonraki aşama ne . ? Ne kadar bekleriz daha. Acaba yaz ayı geldi tatillermi ?

• belen51 B kullanıcısına yanıt
    Süreci en başından beri yazdım resimledim hocam, aklımda kalmadı pek yani o mesajlar resimler filan hepsi günceldir Benim sürecim bu şekilde ilerledi.

Eğer gereğinden fazla beklediğinizi düşünüyorsanız mutlaka bimere yazı yazın. Bimer ilgileniyor
  • Hocam iyi günler kıbrıs diplomaları direkt olarak geçerli değilmi neden denklik başvurusunda bulundunuz aydınlatırsanız sevinirim

• bugerri63 B kullanıcısına yanıt
    Benim zamanında geçti, işlem benim için değil eşim içindi (kendisi kktc vatandaşı) o yüzden gerekli.

Ösym ile giriş yapılınca denklik gerekmiyor sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.