Bildirim
YÖK Denklik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Selamun aleykum hocam dosyanın son durumu nedir acaba sende bende de aynı şey yazıyor da?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifolar1 -- 27 Mart 2017; 16:56:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam sende bende süreci buradan yazalım başka arkadaşlar da bilgilenmiş olur
Olur. Bir bitseydi de kurtulsaydım. -
Aynen ya insan beklemekten yoruluyor birde başvuru süreci zaten ölüm dü resmen o belge bu belge tercümesi onayı felan baya yorulmuştuk hayırlısıyla bi sonuçlansa da dediğin gibi kurtulsak.
Bimere an itibari ile yine şikayette bulundum. Sonucu bekliyorum. -
-
Hocam bölüm.neydi
eşimin denkliği. bölüm hemşirelik lisans -
Merhabalar,
Dosyanizin son durumunu bizimle paylastiginiz icin tesekur ederim, bimere sikayet yazinizin bi ornegini bizimle paylasa bilirmisiniz? -
Bimere girin durumunuzu anlatın. sürecin uzadığından bahsedin. olduğunuz durumu anlatın. 5-6 gün içerisinden yökten size bir cevap geliyor en azından. -
Merhaba 2 aydır akts yeteri yazıyor. Bizde de. Sonraki aşama ne . ? Ne kadar bekleriz daha. Acaba yaz ayı geldi tatillermi ?
Süreci en başından beri yazdım resimledim hocam, aklımda kalmadı pek yani o mesajlar resimler filan hepsi günceldir Benim sürecim bu şekilde ilerledi.
Eğer gereğinden fazla beklediğinizi düşünüyorsanız mutlaka bimere yazı yazın. Bimer ilgileniyor -
Hocam iyi günler kıbrıs diplomaları direkt olarak geçerli değilmi neden denklik başvurusunda bulundunuz aydınlatırsanız sevinirim
Benim zamanında geçti, işlem benim için değil eşim içindi (kendisi kktc vatandaşı) o yüzden gerekli.
Ösym ile giriş yapılınca denklik gerekmiyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X