ben de boracılardanım. Az önce sigara mı yakıp hayranlıkla arabamı izledim tekrar ve ne kadarda iyi bir karar verip bu arabayı aldığımı düşündüm yine.
Yakıt sorununu bildiğim için alır almaz LPG taktırdım.Şu an bence gayet iyi yakıyor(ş.i 17-18 krş) şehirler arasını bilmiyorum en son temmuz 2007 de 135 liralık yakıtla 1235 km yapmıştım
gayet iyi bu miktar
boralarda lpg hiç sorun olmuyor otobanda 140-150gittim ortalama 1ltile 11km yol alıyor çekişte problem olmuyor 190yaptım bassam dahada giderdi
ben tanıdık arkadaştan aldım geçensene nisan ayınde 2004 model bora pasifik lpg li 27000de idi 25000ytl ye arkadaşlar pahalı dedi ama du gibi araçlarda 1 1,5 milyara bakılmaz diyorum çünkü normal bir bakıma girsem 500 ytl den aşağı olmaz üstelikte kaskosu yeni yapılmıştı arabayı aldığımda
tank gibi araba ağır ve oturaklı yakıtın fazla olması normal içi dar o doğru ama sen onu taksi niyetine kullanacaksın dolmuş niyetine değilki
kardeş yazdıklarını okudum gerçekten çok üzüldüm. senin başına gelen temelin başına gelmemiş. ne diyelim saglık olsun. sen o arabayı en kısa zamanda sat yoksa o araba seni hacize bile sokar. böyle yazıları okudukça 2, el araba alasım gelmiyor ???
quote:
Orjinalden alıntı: alper68
20/11/2007 tarihde çok beğendiğim borayı arabam olmasına rağmen gittim 99 model 160 binde g.gri treedline bora aldım... bundan sonra başıma gelenler! 1- farlara çözüm bulamadım 2 tane far aldım.270 ytl 2- 20 gün geçti şanzumandan bir ses geldi servise gittim şanzuman dağılmış değişmesi gerek dediler inanmadım kendi ustama götürdüm oda aynısını dedi.servise sordum yenisi 6.740 ytl:)şaka değil bu sonra eski şanzumanı kucaklayıp ankarada çıkmacılara gittim 2004 bora şanzumanı aldım üste 1400 ytl para ödedim. 3-ön takım düzeni değişti + balatalar ve diskler 625 ytl 4-arkasından yağ, antifiriz, buji ve hava filtresi 192 ytl 5-yakıta dayanamaz oldum brc sıralı sistem 1600 ytl 6-termostat arızalı çıktı müşür ve yeniden antifiriz 85 ytl 7-bunun üzerine 2 gündür su eksiltip eksoz dan beyaz duman çıktı bu gün servisi aradım üst kapak contası yanmış dediler ne masraf çıkacak bilmiyorum meçhul. Bunların arasında ufak tefek harcadıklarımı hiç heseplamıyorum sizce nasıl ısınabilirim böyle bir arabaya yani 4000 ytl yi gececek bu masraflar sizce kaça satarım bu arabayı?:)
VW üstüne araba yok bence
nedeni bende vw kullanıcısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: TLGKOC
VW üstüne araba yok bence
nedeni bende vw kullanıcısıyım
seyrine doyum olmu binince insana güven veriyor
evet bende koyu vw ciyim....
arabaya bakmaya doyum oLmuyo xD
arkadaşlar merhaba.forumunuzu bayadır takip ediyorum. bende bora almayı düşünüyorum. 1.6 comfortline istiyorum.2001 2002 model.. kilometresi 100000 i geçmemiş olsun istiyorum. kasası temiz çiziksiz eziksiz ve iç döşemeler ve konsol deforme olmamış olsun istiyorum. ve en önemlisi otomatik vites istiyorum. cevrenizde satan kişiler var ise buradan bana haber verirseniz çok sevinirim. fakat para durumum maximum 16500-17000 ytl.
birde birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 8 valve ve 16 valve arasında ne gibi fark var? araç şehir içi ne kadar yakar? lpg kullanılırsa ne kadar yakıyor.(kullanan arkadaşlar var herhalde forumda) boraya uyumlu ve arıza çıkarmayan lpg markası hangisidir.
sizce hangi model hangi seride boralara bakmalıyım.VEYA BORA DEĞİLDE GOLF BAKSAM DAHAMI İYİ.. performans o kadarda önemli değil.benim için sorunsuz masrafsız olsun ve az yaksın...
YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BORA KULLANAN ARKADAŞLAR VEBORAYI İYİ TANIYANLAR
quote:
Orjinalden alıntı: ocalyptus
arkadaşlar merhaba.forumunuzu bayadır takip ediyorum. bende bora almayı düşünüyorum. 1.6 comfortline istiyorum.2001 2002 model.. kilometresi 100000 i geçmemiş olsun istiyorum. kasası temiz çiziksiz eziksiz ve iç döşemeler ve konsol deforme olmamış olsun istiyorum. ve en önemlisi otomatik vites istiyorum. cevrenizde satan kişiler var ise buradan bana haber verirseniz çok sevinirim. fakat para durumum maximum 16500-17000 ytl.
birde birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 8 valve ve 16 valve arasında ne gibi fark var? araç şehir içi ne kadar yakar? lpg kullanılırsa ne kadar yakıyor.(kullanan arkadaşlar var herhalde forumda) boraya uyumlu ve arıza çıkarmayan lpg markası hangisidir.
sizce hangi model hangi seride boralara bakmalıyım.VEYA BORA DEĞİLDE GOLF BAKSAM DAHAMI İYİ.. performans o kadarda önemli değil.benim için sorunsuz masrafsız olsun ve az yaksın...
YARDIMLARINIZI VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BORA KULLANAN ARKADAŞLAR VEBORAYI İYİ TANIYANLAR
arkadaslar ben de yenı uyelerınızdenım jazz mavısı 1999 model ama 2003 gırıslı orjınal alman boram var,fakat yasamıs oldugum bazı sorunlar var merak ettıgım yardımcı olan olursa sevınırım...28/03/2008 tarıhınde aracın debrıyaj setı ve arka balataları nı degıstırtdım servıse,aracı aldım ertesı gun ankaraya gıttım frene basınca dıreksıyonda asırı tıtreme,motor normal rolantıde calısırken sankı su kaynama sesı gelıyor debrıyaja basınca kesıyor,bıde ertesı gunun sabahı hergun tıkıt tıkır calısan araba mars 4 5 defa denedım oyle almaya basladı ve benzın kokusu geldı burnuma...konuyla ılgılı bılgı alabılırsem sevınırımm
valla kardeş söyled,klerine bakılırsa ne bilim. inşallah kötü bişey yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: JAZZ MAVİSİ
arkadaslar ben de yenı uyelerınızdenım jazz mavısı 1999 model ama 2003 gırıslı orjınal alman boram var,fakat yasamıs oldugum bazı sorunlar var merak ettıgım yardımcı olan olursa sevınırım...28/03/2008 tarıhınde aracın debrıyaj setı ve arka balataları nı degıstırtdım servıse,aracı aldım ertesı gun ankaraya gıttım frene basınca dıreksıyonda asırı tıtreme,motor normal rolantıde calısırken sankı su kaynama sesı gelıyor debrıyaja basınca kesıyor,bıde ertesı gunun sabahı hergun tıkıt tıkır calısan araba mars 4 5 defa denedım oyle almaya basladı ve benzın kokusu geldı burnuma...konuyla ılgılı bılgı alabılırsem sevınırımm
dun farklı bır servıse gıttı sallantının dısklerden yaptıgını dusundu,kaynama sesınınse sanjımandan geldıgını soyledı debrıyaj setıyle alakası olmadıgını yagdan yapmıs olabılecegını dusunduler sanjımanın yag a karsı cok hassas oldugunu yag degısecek komple bakalım o zaman sonuc ne olacak...
ArkadaşLar Boramı satıyorum iLgiLenen oLursa mesaj atsın
Düşünen varsa mesaj atsın gerekli açıklamayı yaparım kaza değişen v.s yok 114.000 2000 comfortline yedek lastiği hiç takılmadı hiç sigara içilmedi ... ... mercedes vito tarzı araç ile takas yaparım