quote:Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentumişletme fakültesi kazandım avcılarda evim hemen dibimde yerTarih 2. öğretim :d Evimin baya ötesinde :d
quote:Orijinalden alıntı: qwasqwasTarih 2. öğretim :d Evimin baya ötesinde :dAlıntıları Göster beyazıt olmalı bende hazırlıgı okucam ingilizce 1 yıl ordayım
quote:Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentumbeyazıt olmalı bende hazırlıgı okucam ingilizce 1 yıl ordayım Alıntıları Göster var
quote:Orijinalden alıntı: :::aLp:::HukukAlıntıları Göster makina müh..4 sene beylikdüzü aksaray yaptm simdi beylikdüzü avcılar ilkokul gibi gelicek :D
quote:Orijinalden alıntı: şekilli otomatmakina müh..4 sene beylikdüzü aksaray yaptm simdi beylikdüzü avcılar ilkokul gibi gelicek :DAlıntıları Göster hukuk
quote:Orijinalden alıntı: OzaNBilgisayar Mühendisliği var mı başka ? Alıntıları Göster işletme fakültesi işletme
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentorişletme (avcılar)Alıntıları Göster topikte 3 tane işletmeci oldu
quote:Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentumtopikte 3 tane işletmeci oldu Alıntıları Göster bu kayıt için gerekli olan belgeleri ve kayıt gününü ne zaman açıklarlar?
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentorbu kayıt için gerekli olan belgeleri ve kayıt gününü ne zaman açıklarlar?Alıntıları Göster işletmeyi kazanan arkadaşlar isterseniz tanışalım hem okulun ilk günü yabancılık çekmemiş oluruz
quote:Orijinalden alıntı: Özgür Can işletmeyi kazanan arkadaşlar isterseniz tanışalım hem okulun ilk günü yabancılık çekmemiş oluruz benim için uygun
quote:Orijinalden alıntı: LiesOfFear quote:Orijinalden alıntı: Özgür Can işletmeyi kazanan arkadaşlar isterseniz tanışalım hem okulun ilk günü yabancılık çekmemiş oluruz benim için uygun ok tanışalım :)
quote:Orijinalden alıntı: smhkzl59quote:Orijinalden alıntı: LiesOfFear quote:Orijinalden alıntı: Özgür Can işletmeyi kazanan arkadaşlar isterseniz tanışalım hem okulun ilk günü yabancılık çekmemiş oluruz benim için uygun ok tanışalım :)Alıntıları Göster İstanbul Üni. Kimya Müh. Tanışma faslına her türlü varım.
quote:Orijinalden alıntı: RaZ0rİstanbul Üni. Kimya Müh. Tanışma faslına her türlü varım.Alıntıları Göster İletişim Fakültesi-Halkla ilişkiler + olarak özgür can'ın dediği gibi ne zaman açıklanır bu belgeler?
quote:Orijinalden alıntı: Demostyİletişim Fakültesi-Halkla ilişkiler + olarak özgür can'ın dediği gibi ne zaman açıklanır bu belgeler?Alıntıları Göster @DEMosTy aynı bölümdeyiz ben iö belgeler ile ilgili bir durumda bilginiz olursa paylaşmayı unutmayalım.