Şimdi Ara

YOK mu PES6 oynayan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burti35

quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

quote:

quote:

çıktı mı PES 6 ? orjinal olmayan !!!!!

Çıktı arkadaşım oynadım dedim ya 1 haftadır oynuyorum başından kalkması çok zor geliyo

izmir demisin sen? daha buralarda yoktur. ben internetten indirdin sandım.

Yok abi ben istanbuldan aldım. Yalnız oyun %95 ingilizce geri kalan yerler fransızca, birde spiker seçme seçeneği yok spiker fransızca konuşuyor.

demekki Fransız kaynaktan indirdiler. olsun grafikleri we10 a göre güzel mi ?? toplar neler Nike adidas, puma??? forma dizaynları çogalmış mı? her takımın forması değiştirliyor mu?

Top olarak adidas ve reebok toplar kullanılmış. Formalar bu zamana kadar ki en iyisi olmuş. Her zaman gibi lisanslı takımların formalarıyla oynayamıyosun zaten gerekte yok.

• en kısa zamanda almak lazım
  • oyunu bende aldım
    pes6 diye
    ronaldinho resmi war..
    arkadaşların dediği gibi menulerin %10 u ve spiker fransızca

ancak ben arkadaşlardan farklı düşünüorum
    bana sanki bu yeni bi oyun gibi gelmedi
    hiç bi değişiklik yok
    sanki pes5 in modlanmışı gibi düşünüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

oyunu bende aldım
    pes6 diye
    ronaldinho resmi war..

hiç bi değişiklik yok

Tabiki beğenmemen senin fikrin saygı duymak lazım... Defalarca dediğim gibi gelinen yer artık doruk noktası ve yaşlı konsolumuz daha fazlasına izin vermiyor... Artı zaten pes5ten çok farklı olmaması da gayet normal en azından grafik olarak... Yaptıkları oyunun oynanabilirliliğinde ki geliştirmeler.... zaten defalarca anlattılar yapımcılar bu konsola bu kadar yapabiliyoruz yani bişeyleri yaparken bazı yerlerden feragat etmek zorunda kaldıklarından bahsettiler (hatırlasanız pes5te ön sıralardaki seyirci grafikleri kasmasın diye kaldırdılar eleştiri oldu şimdi tekrar varlar)... Ayrıca oyuna ne değişiklikler yapmışlar gibi önyargıyla oynarsak oyundan zevk alamayız diye düşünüyorum... Oysa oyunda bayağı bir ilerlemede olmuş bence özellikle de oynanabilirlilik konusunda... Yakında arkasından el sallayacağımız belkide son pes buydu(Ps2 için)... Eğer ki gerçekten köklü değişiklik istiyorsanız bunu ps3 ve xbox360 ta görmelisiniz...

• pc olanlar pc de oynsınlar bence farkı görürler
  • pes6 yi bugün aldim biraz oynadim gercekten cok iyi olmus

anlamadigim bisey var türkiye yi sectim ama neden oyuncularin ismi türkce degil???

bayrak bizim bayrak adamlar bizden degil

sizdede ayni degilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: redorange

pes6 yi bugün aldim biraz oynadim gercekten cok iyi olmus

anlamadigim bisey var türkiye yi sectim ama neden oyuncularin ismi türkce degil???

bayrak bizim bayrak adamlar bizden degil

sizdede ayni degilmi?

Bizdede aynı adamlar takımların lisanslarını almadıkları için öyle oluyor.
    Oynanış ve grafik olarak 10 numara bi oyun olmuş. Genelde futbol oyunlarını sevmem ama PES6 beni resmen aşık etti kendine.
  • Arkadaşlar EDİT mod yok diyorlar doğrumu.

Orjinal takım yoktu bende bununla kendi takımlarımı yapıyordum iyi oluyordu.

Eğer doğru ise büyük bir eksi olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

oyunu bende aldım
    pes6 diye
    ronaldinho resmi war..

hiç bi değişiklik yok

Tabiki beğenmemen senin fikrin saygı duymak lazım... Defalarca dediğim gibi gelinen yer artık doruk noktası ve yaşlı konsolumuz daha fazlasına izin vermiyor... Artı zaten pes5ten çok farklı olmaması da gayet normal en azından grafik olarak... Yaptıkları oyunun oynanabilirliliğinde ki geliştirmeler.... zaten defalarca anlattılar yapımcılar bu konsola bu kadar yapabiliyoruz yani bişeyleri yaparken bazı yerlerden feragat etmek zorunda kaldıklarından bahsettiler (hatırlasanız pes5te ön sıralardaki seyirci grafikleri kasmasın diye kaldırdılar eleştiri oldu şimdi tekrar varlar)... Ayrıca oyuna ne değişiklikler yapmışlar gibi önyargıyla oynarsak oyundan zevk alamayız diye düşünüyorum... Oysa oyunda bayağı bir ilerlemede olmuş bence özellikle de oynanabilirlilik konusunda... Yakında arkasından el sallayacağımız belkide son pes buydu(Ps2 için)... Eğer ki gerçekten köklü değişiklik istiyorsanız bunu ps3 ve xbox360 ta görmelisiniz...

dostum haklısın ben abartı bir değişiklik beklemiyordum zaten
    sadece aldığım yerden şüphelendim.. acaba bana pes6 diye mod.lu pes5 mi sattılar diye..
    yani
    ben playstation için ilk defa pes aldım hep winning oynardım .. o yüzden şimdi acaba aynı oyun, yeni versiyon değil de farklar sadece pes ve winning arasındaki farklar gibi mi diye düşündüm...

msn de fln konuşabilir miyiz hocam bu farkları birlikte değerlendirelim..

• quote:

quote:

quote:

çıktı mı PES 6 ? orjinal olmayan !!!!!

Çıktı arkadaşım oynadım dedim ya 1 haftadır oynuyorum başından kalkması çok zor geliyo

izmir demisin sen? daha buralarda yoktur. ben internetten indirdin sandım.

Hocam ben İzmir'deyim.Dün aldım.Belki sen de bulmuşsundur ama ben yine de söyleyeyim.Oyun yarı Fransızca yarı İngilizce ama hiç sorun değil.

• Ben de orjinal lisanslı yasal legal WE10 indirdim ama japonca çıktı. Duruyo öyle.
  • pes4 den beyri aradigim pes cikmadi pes4e devam...benim kuzen oynamis ayni diyor pek fark yokmus
  • 2 gün önce satın aldım. yalnız English premeiere takımları lisanssız Arsenal, Man Utd hariç uyduruk takım isimleri + Anderlecht ,Fenerbahçem, BJK ve bazı takımlar uyduruk isimlerle + stadlar uyduruk isimli+ toplar Reebok ve biçimsiz + oyun oynanması güzel + Ribery'nin yüzü tam yapılmış ( dalga geçmiyorum insanların kusurlarıyla dalga geçilmez!) + Reebok ,Adidas ve editable krampon var ....... Option file arıyorum Fransızca 54360 versiyonu için.
  • ps2 ye pes6 aldım fransızca çıktı uyuz oldum yaa nezaman ingilizce patch i çıkar...
  • Evet oyunu edindim ve oynadim.Oynanis super olmus dusundugun her hareketi yapabiliyorsun.Mesela ben adami kosu yoluna bir pas atip kosturuyorum sonra da istedigim tarafa ortami kesiyorum,ne dusunuyorsam onu rahat rahat yapiyorum cok sahane olmus grafikler eski tas eski hamam fazla birsey beklememek lazim en iyisi yapmislar guzel olmus tam kontrol genis oynama imkani rulezz +1
  • Arkadaşlar Ps2 versiyonunda Nike Top varmı.? Benimkinde yok yav 12 top var çoğu Reebook..Acaba Peshoptan mı alıyoruzz.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arkadaşlar Ps2 versiyonunda Nike Top varmı.? Benimkinde yok yav 12 top var çoğu Reebook..Acaba Peshoptan mı alıyoruzz.?

arkadaşım maalesef nike top yok hatta pesshopta new ball diye bişeyde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arkadaşlar Ps2 versiyonunda Nike Top varmı.? Benimkinde yok yav 12 top var çoğu Reebook..Acaba Peshoptan mı alıyoruzz.?

pes6 da Nike top sadece İspanya liginde var. Eğer İspanya ligini seçersen Lig oynamak olarak sadece (mecburen) Nike topla oynuyorsun. Pes-shop ta top satın alma yok. İspanya ligini kazanınca Nike top diğer oyunlarda da çıkıyor mu denemedim.
  • arkadaşlar oyunu oynuyorum bizim milli takımla.....

ancak bana bizim futbolcular çok yavaş koşuyo gibi geliyor...karşıma hangi rakibi alsam rakip oyuncular bana daha hızlı gibi geliyor...nedeni varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 29 Ekim 2006; 1:00:10 >
  • 1) PES 6 PES 5 e göre daha güzel.Oyun akıcılık kazanmış.İkide birde hakem faul düdüğü çalmıyor.
    2) Karma takımlarla maç yapılabiliyor.Mesela avrupa karması ile italya lig karması(bunu çok sevdim).
    3) Futbolcuların kafası pes puanıyla köpek kafası olabiliyor.
    4) Ofsaytta biraz gıcıklık var.oyuncuyla gole gidiyorsunuz.pat araya replay giriyor.
    5) 18 tane boş takım var.onları istediğimiz oyuncularla doldurabiliyoruz(bu süper).
    6) master lıgde değişiklik göremedim.arayüzü değişmiş o kadar.
    7)scoreboard değişik renklerde olabiliyor.
    8) top çeşitlerinde değişiklik var.
    9) hakem avantaja bırakınca pes 5 te üstte bir resim çıkıyordu.O kalkmış iyi olmamış.
    10) Uzaktan gol daha rahat atılıyo.
    ve favori oyuncum gudjohnsen!ileri ikilinin arkasına koy.Ceza sahası dışından affetmiyor!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.