Şimdi Ara

YOK mu PES6 oynayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar PES6 oynayan varsa görüşlerini aktaraıp bizi aydınlatabilir mi? WE10 dan farklı mı....Lisans durumlar ne alemde....Türk takımlarında hangileri orijinal vs. vs.

• Hocam ne cabuk indirmisin oyle.Daha indiremedik ki bi dur yahu.(orjinal parali indiriyorum ) En kisa zamanda damlicam merak etme kal saglicakla
  • Playstation bölümüne açmışsın başlığı.Oyunu PS2de oynamadım.Ama XBOX 360 versiyonu ile ilgili yorumlarım

http://forum.donanimhaber.com/m_9753987/mpage_3/tm.htm

Burada mevcut.

Ancak lisans XBOX 360ta bircok takıdma var ancak gene de lisanssız takımlar var....
  • ps2 versiyonunu indirdim

ama ispanyolca modlanmış we9 çıktı sinir oldum
  • bi arkadaşımız allah rızası için we10 da ps2 de takım tertibini bir sonraki lig maçına aynı olacak şekilde ayarlamayı gösterebilirse ne kadar mutlu olurum.yapamadım bi türlü,her maç kadroyu tekrar düzenlemek zorunda kalıyorum.belirledigim 11 in sakatlık veya ceza dışında sabit kalmasını istiyorum.yardım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedoman34

bi arkadaşımız allah rızası için we10 da ps2 de takım tertibini bir sonraki lig maçına aynı olacak şekilde ayarlamayı gösterebilirse ne kadar mutlu olurum.yapamadım bi türlü,her maç kadroyu tekrar düzenlemek zorunda kalıyorum.belirledigim 11 in sakatlık veya ceza dışında sabit kalmasını istiyorum.yardım lütfen.

maç dışındaysan team settings kısmında sistem ve oyuncuyu düzenle yeter...öyle çok zor birşey değil...sen sanırım maça başladıktan sonra ayar yapıyorsun
  • yok mu PES 6 oynayan
    bir görüş bir yorum bekliyoruz merakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedoman34

bi arkadaşımız allah rızası için we10 da ps2 de takım tertibini bir sonraki lig maçına aynı olacak şekilde ayarlamayı gösterebilirse ne kadar mutlu olurum.yapamadım bi türlü,her maç kadroyu tekrar düzenlemek zorunda kalıyorum.belirledigim 11 in sakatlık veya ceza dışında sabit kalmasını istiyorum.yardım lütfen.

abicim save et tatktiği oyun başladığında loaded automaticly
  • Ben oyunu dün aldım. Oyun we10dan çok farklı ve oynanabilirlilikle de gerçek futbol maçına bir adım daha yaklaşılmış. Grafiklerde de yenilenme var özellikle formalar müthiş olmuş. Top fiziğide daha bir kusursuz olmuş. Oyuncuların meziyetlerine göre farklılıkları bu kez daha da ön planda. Yapay zeka her zamankinden daha da zorlaşmış. aslında bir çok değişiklik var ama ilk etapta aklımda kalan bunlar.
  • Baska kımse oynamadımı yazarsanız sevınırım.
    t_mexican oyunu nerden aldın ingz mi
  • çıktı mı PES 6 ? orjinal olmayan !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: burti35

çıktı mı PES 6 ? orjinal olmayan !!!!!

Çıktı arkadaşım oynadım dedim ya 1 haftadır oynuyorum başından kalkması çok zor geliyo
  • OLMAMMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

quote:

Çıktı arkadaşım oynadım dedim ya 1 haftadır oynuyorum başından kalkması çok zor geliyo

izmir demisin sen? daha buralarda yoktur. ben internetten indirdin sandım.
  • quote:

quote:

quote:

Yok abi ben istanbuldan aldım. Yalnız oyun %95 ingilizce geri kalan yerler fransızca, birde spiker seçme seçeneği yok spiker fransızca konuşuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok abi ben istanbuldan aldım. Yalnız oyun %95 ingilizce geri kalan yerler fransızca, birde spiker seçme seçeneği yok spiker fransızca konuşuyor.

demekki Fransız kaynaktan indirdiler. olsun grafikleri we10 a göre güzel mi ?? toplar neler Nike adidas, puma??? forma dizaynları çogalmış mı? her takımın forması değiştirliyor mu?

• Arkadaşlar Pes 6 yı aldım bugun. Oyun çok güzel olmuş her zamanki gibi. Grafiklerde pek bir değişme yok. We 10 dan biraz daha hızlı. İkili mücadeleler çok iyi yapılmış Hakem kolay kolay faul çalmıyor. Kıran kırana mücadele oluyor. Rakip çok etkili ataklar yapabiliyor. Boşlukları çok iyi değerlendiriyorlar. Kaleciler iyi yer tutuyorlar. Şutlar çok iyi olmuş. Her şey klasik Pes - We gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar Pes 6 yı aldım bugun. Oyun çok güzel olmuş her zamanki gibi. Grafiklerde pek bir değişme yok. We 10 dan biraz daha hızlı. İkili mücadeleler çok iyi yapılmış Hakem kolay kolay faul çalmıyor. Kıran kırana mücadele oluyor. Rakip çok etkili ataklar yapabiliyor. Boşlukları çok iyi değerlendiriyorlar. Kaleciler iyi yer tutuyorlar. Şutlar çok iyi olmuş. Her şey klasik Pes - We gibi.

Top olarak Reebok un toplarını kullanmışlar
  • bugün itibariyle oyunu alodım 1v1,5 saat kadar oynadım konami her seferinde biraz daha geliştiriyo bu oyunu arkadasın dediği gibi hakem fazla faul calmıyo oyun akıcı kaleciler we10 daki gibi her gtelen topu sektirmiyo sutlar istediğin yere gidiyo uzaktan güzel vuruluyo yalnız ana menüyle spiker fraznsızca ingilizce almak isteyenler bi hafta kadar filan beklerlrse o da cıkar sanırım toplar bi arkadaşın dediği gibi reebok lisans konusuna ingiltere ligi sorunlu sadece manu ve arsenalin telifi var onun dışında her zamanki gibi chelsea londaon club,liverpoolda marsilya red olmuş ama oyuncu kadroları orjinal türkiye liginden üç büyükler var galatasaray carrusca dışında gercek forması ve kadrosuyla var bide heinzi cıkarmayı unutmuşlar besiktas ve fenerbahce ise hem forma hemde kadro bakımında atmasyon yapılmış fenerin ismi costantin besiktasınki bosporus helal be bana amma yazdım ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 24 Ekim 2006; 20:03:37 >

• bu oyunu oynayan ne cennete gider nede cehenneme!!!!!!!!!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

besiktas ve fenerbahce ise hem forma hemde kadro bakımında atmasyon yapılmış fenerin ismi costantin besiktasınki bosporus helal be bana amma yazdım ha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.