Şimdi Ara

Yok olmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu imkansız hepimiz Allah'ın kullarıyız o hakkımızda ne takdir etmişse o olur bize 2 yol göstermiş bunların biri Cennet'e diğeride Cehennem'e çıkıyor 3'üncü bir yol yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Maalesef herkes hesaba çekilecek, yok öyle herkesin kafasına göre hareket edebileceği bir dünya. Ölmek çok kolay, bi ötanaziye bakar ama kimse ölmek istemiyor inkar edenlerde eceli ile ölürse topu topu 50 bilemedin 70 yıl yaşayacak, bence sen cehennemden nasıl yırtarım nasıl muhteşem bir dönüş sağlarım diye düşünmeye bak.
    yok öyle herkesin kafasına göre hareket edebileceği bir dünya.

Farklı gezegenlerde mi yaşıyoruz hocam biz senle?

Edit; Karanlık maddenin ateistler tarafından sonsuz olduğuna inanıldığını söylüyormuşsun. İyi günler diliyorum.

Edit2; Bu nasıl konu be? Biri ruhun termodinamik yasalarındaki enerjiyle aynı olduğunu savunur, diğeri "ben ilim öğrenerek inandım." diyip, "sen önce varoluş amacını öğren." diyor. Koalanın beyin kıvrımları daha sofistike sizinkilerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 11 Ağustos 2019; 1:21:13 >

• Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Ben seninle başka bir konuda saçmalamandan dolayı tartışmayı kesmiştim yine gelip niye alıntı yapıyorsun.

Son mesajlaşma da şöyle bir konuşma geçmişti,

ben dedim Allah beni kurtarır da seni maymun ve insanın ortak atası kurtaracak mı görürsün diye.

sende cevaben; maymun ve insanın ortak atası Adem'den bahsediyorsun dimi?

cevabını şimdi verim bari. Ne kadar ahmaksın, Hz Adem'in günahkarları kurtarabileceğini sanıyorsun.

Bir daha alıntı yapıp cevap yazmasan iyi olur, vaktimi senin gibilere harcamak istemiyorum.
  • sizi çok seviyorum sevgili forumdaşlarım.

Kendinize iyi davranın.

Yok olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filip Filipoviç

sizi çok seviyorum sevgili forumdaşlarım.

Kendinize iyi davranın.

Telefonu aç telefonu
  • quote:

Ben seninle başka bir konuda saçmalamandan dolayı tartışmayı kesmiştim yine gelip niye alıntı yapıyorsun.

Son mesajlaşma da şöyle bir konuşma geçmişti,

ben dedim Allah beni kurtarır da seni maymun ve insanın ortak atası kurtaracak mı görürsün diye.

sende cevaben; maymun ve insanın ortak atası Adem'den bahsediyorsun dimi?

cevabını şimdi verim bari. Ne kadar ahmaksın, Hz Adem'in günahkarları kurtarabileceğini sanıyorsun.

Bir daha alıntı yapıp cevap yazmasan iyi olur, vaktimi senin gibilere harcamak istemiyorum.
    İlim irfan öğrencisi junis, "insanlar maymundan geldiyse neden hala maymunlar var?" diyor.
    Bilimsel teori ve yasanın ne demek olduğunu bilmeyen junis buyurdu; "Benim vaktimi çalma!"

Takiyeye devam mı, Allah'ın şarlatanları sizi.

• Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Ulan yalancı, utanmıyor musun iftira atmaya. Ben hangi mesajımda o cümleyi kurdum? Şarlatan işte senin gibilere derler. Aslında alacasın senin gibileri geçireseksin monitörün karşına göster lan o mesajı diyip gömeceksin kafasını monitöre.

Ayrıca her lafı bilmem neresinden anlayan herif, ben herkesin kafasına göre yaşayabileceği bir dünya yok derken ahirette hesaba çekilmeden şu an yaşadığımız dünya yok dedim ama senin gibi troller biz ayrı gezegenler de mi yaşıyoruz diye buna cevap verir, ahmaksın işte. Seni gibi trolleri kale alıp muhattap olanda hata, blok!
  • quote:

Ulan yalancı, utanmıyor musun iftira atmaya. Ben hangi mesajımda o cümleyi kurdum? Şarlatan işte senin gibilere derler. Aslında alacasın senin gibileri geçireseksin monitörün karşına göster lan o mesajı diyip gömeceksin kafasını monitöre.

Ayrıca her lafı bilmem neresinden anlayan herif, ben herkesin kafasına göre yaşayabileceği bir dünya yok derken ahirette hesaba çekilmeden şu an yaşadığımız dünya yok dedim ama senin gibi troller biz ayrı gezegenler de mi yaşıyoruz diye buna cevap verir, ahmaksın işte. Seni gibi trolleri kale alıp muhattap olanda hata, blok!
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139298634

Şunun özeti, "maymunlar neden halen var?" sorusundan beter.

Eskiden sen ve senin gibilerinin utanmaları olurdu, bilmedikleri konulara değinmezlerdi. Ne de güzel şarlatan lafına takılmışsın, takiye lafına niye takılmadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 11 Ağustos 2019; 10:46:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.