Yok hocam ben usluplarina ve birbirlerine girmelerine dedim onu. Yas olmus kac cocuk gibi giriyorlar birbirlerine. Gerci uni konularinda ben de yapıyorum ora ayri ama ben hala cocugum Benim sahsi gorusum dunya siralamasi yerine akreditasyona (tipta bizdeki abet gibi bir kurulus varsa onunkine) bakilmasi, veya girdikleri sene bolum barajini turkiye sinavinda gecmis olmalari (mesela bu sene ykssi 40k, gitmis ukraynada tip okumaya baslamis, bu elemaninki sayılabilir). Bence bu iki sart cogu suistimali onler, disarida egitim almak isteyenleri de magdur etmemis olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YÖK YURTDIŞI DENKLİK VE YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI İÇİN ŞARTLAR DEĞİŞTİ !!!!!!!! (6. sayfa)

-
-
up
-
forum böyle hocam, insanlar iç dünyalarını yansıtıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Nisan 2021; 23:56:56 > -
-
hocam insanları yargılamak çok kolay ama sizden daha iyi bir sıralama yaptı, tıp fakültelerin %60-70i gelirken ilk 10bin içinden dişi seçti o fark var
sizin 19 bininci olduğunuz sınavda ilk 10bine girenle böyle konuşmak gülünç bir durum
@Ribas0 haklı değil miyim hocam, insanları bölüme göre yargılamak çok saçma,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 21 Nisan 2021; 13:42:27 > -
tıpı bile kazanamamış mı adam ilk 10binden diş yazdı ve çapa diş okuyor
sizin bu paragrafınız bence çok ve çok ön yargılayıcı ifadelerle dolu ve hayatta da kimseye öyle bakmayın
adama batıda, trakyada doğuda, iç anadolu, karadenizde, akdenizdeki çoğu tıp tutuyordu bile, ilk 10binden dişi yazdı zaten, bu yargılamalarda bulunmaktan kaçınmanız gerek
-
Muhtemelen girdiğin fakülteyi tercih etsem orada okuyor olurdum, isteseydim de birçoğunda yarı burslu vs verecek bütçeye de sahip ailem. Kimin kin ve aşağılık kompleksi kusarak mesaj attığını anlatmaya gerek yok. Covid pozitifim dermanım da yok.
Sen bana güttüğün nefret yüzünden madalyonun asıl yüzünü görememişsin. Ben TR Tıp Fakültelerini savunuyordum bu adamlar geçen yaz zibilyon kişi ösymde puanı bile yokken sağdan soldan gelip sizin fakülteye yerleşti ve sizinle okuyacaklar.
Bu durumdan sen mutlusun sanırım. Ne ilginç şeylerle karşılaşıyoruz Allahım sabır ver.
-
Hocam benim anlamadığım TR'de ÖSYS ile Tıp'a yerleşen biri onun hakkını savunurken bana nasıl bu kadar kin ve nefret dolarak kusabilir?.. Çok ama çok ilginç. Genelde başka bölümleri bırakıp tıp kazanan vs tayfa böyle asabi ve kompleksli oluyor. Sorun değil istediği kadar nefret kusabilir ama bu sinir ve stresle kaliteli bir hayat yaşanmaz onun adına üzüldüm.
-
Geçmiş olsun🥰🥰
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su tipin taban siralamasindan tip fakultesine girip ben tip okuyorum diye kendini ilahlastiran tiplere bitiyorum. Iyi tip kazananlarda da, o siralamanin otesinde olup tip yazmayan kitlede yok boyle bir olay. Lise mezuniyetinden 4 yil sonra yaptigi (mimarliga tekte girdigini ve hazirlik okumadigini varsayiyorum) 19k siralama ile kendinden yuksek siralamali birine siralama uzerinden vurmaya calismasi ayri komedi
Sene basinda muhendisliklerin hukukun mimarligin vs 1kya, tipin 10kya basladigini, odtu makine mezunlarinin filan asgari ucrete basladigini iddia etmesine girmiyorum bile.
Her seyi gectim zamanında soyle bir konu ( https://forum.donanimhaber.com/mersin-tipa-500k-siralama-ile-yatay-gecis-yapanlarin-listesi--145348397 ) acan kimsenin bu konuda gidip bunu savunmasi daha da sacma
Kisaca sacmalik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drchitect
Bu mesaj silindi.PUHAHAHAHHAHAH
Sakince sabahtan beri yaladığın hesabın imzasına bak ve hemen sil bu mesajı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X