30 yaşına gelmişsin o kapı gibi diploman bir halta yaramadığı için sınava girmişsin amcacım, kompleks kokuyorsun nasıl bastırıldıysan bir gabon engereği tarafından ısırılmışçasına kin kusuyorsun. Sen IQ tasarruflu bir habeşistan maymunundan farksızsın. Hayatın boyunca zabıtadan 500 tl fazla olan memur maaşınla sürünürken ben amcamın kliniğinde olacağım. Hayatında ulaşamayacağın paraları kazanan o kliniğin tek varisiyim. Merak da etme kimseye bu kadar çirkin olup suratına vurmayacağım ama senin sinirden ellerin titreyerek yazdığın şu cümlelerle kendini bile ikna edemediğinin farkındayım. Kadın/erkek mevzusundaki çirkinleşmelerine hiç girmiyorum. Bana bulaşmaya devam etme bu sana son ikazım. Her kuşun eti yenmez, papaz da her zaman pilav yemez. Bu saçmalıklarından dolayı başın ağrır. Yapma. |
YÖK YURTDIŞI DENKLİK VE YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI İÇİN ŞARTLAR DEĞİŞTİ !!!!!!!! (7. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam, sağ olun.
-
Sabahtan beri doktor diye taptığın adam dişçi lan
Kocaman doctor of medical DENTISTRY yaziyor imzasinda
Su yaslilarin gozundeki doktor insan akilli akli basinda insandır tezini tek basina curutecek adamsin resmen
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 21 Nisan 2021; 21:2:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yavaş başla reis koya koya ilerliyorsun -0'lari- hayatta her zaman koyan tarafta olamazsin -0'lari-
Rusya icin emin degilim de Ukrayna'da fakülteler ayrı diye biliyorum ben. Bunda da hepsinin tip fakultesi diye gectigine emin misiniz saglik bilimleri okulu/fakültesi gibi bir sey olmasin bu
Bağlaçları yanlış yazmandan gına geldi artık, bana karşı kin ve nefret kusman beni sinirlendirmiyor aksine bu tutumuna üzülüyorum. Çünkü bu cümleler normal sağlıklı bir psikolojinin ürünü değil. Seni bu hale getirenler utansın.
22 yaşında olmana ihtimal var mı acaba yahu? En iyi ihtimalle 4 yıllık fakülteyi bitirip, başka bir fakültede 1.sınıfsan en az 23 yaşındasın zaten hiçbir mezuna kalma tekrar hazırlanma olmasa o da. Kendi kendini bu yalan girdabında komplekslerinle çok hırpalarsın ben internet aleminde karşılaştığın bir daha görmeyeceğin bir insanım ama bunu kendine yapma cidden başta acaba diyordum da şu an üzülmeye başladım.
Bana karşı savunduğun adam benim meslektaşım, bunu fark edemedin bile. Evet haklısın kendisi doktor, diş doktoru. Hayat ne garip di mi? Salladığın mesleğe sahip adamı bana karşı nasıl savundun deliler gibi ahaskfjafafd.. Hala yüzsüz bir şekilde millete açıklama yapıyorsun akıl sağlığın gerçekten iyi değil ve tüm söylediklerine rağmen elimizden bir şey gelirse biz forum olarak yardımcı olmak isteriz.
-
sejaskfjadlkfsgljsfklnaknhjegmjworıanfhşsmndhrjmgdspogkshslşhsh.
-
Doctor of Dental Medicine, Doctor of Medical Dentistry vs.. O arkadaş anlamaz pek böyle şeyleri eminim ki unutamayacağı kadar kötü şeyler yaşamış herhangi bir diş hekimiyle skjfkasfj başka açıklaması yok. Ben bir meslekten bu kadar nefret eden başka bir insan evladı daha görmemiştim herhangi bir meslekten.. Gerçekten..
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing RoadRusya icin emin degilim de Ukrayna'da fakülteler ayrı diye biliyorum ben. Bunda da hepsinin tip fakultesi diye gectigine emin misiniz saglik bilimleri okulu/fakültesi gibi bir sey olmasin bu
ayrıntısını bilmiyorum ama bizim ülkemizdeki gibi değil mantık
mesela ankara tıp ankara üniversitesine bağlı ama orada mesela moskova devlet üniversitesi ile moskova tıp fakültesi farklı
bizim burda sağlık dediğimiz alanlar orada moskova tıp fakültesindeki bölümlere giriyor
yani temel tıp bölümü de moskova tıp fakültesinin içinde bir bölüm eczacılık da veterinerlik de bu bölümlerin hepsi tıp ensititüsünün içindeki bölümler
hatta bizim uzmanlık dediğimiz çoğu branş orada lisans bölümü
-
Ne kadar sığ ve cahil birisin. Hekim olacaksan ne yazık hastalara bakış açına bak, ne etik ne var ne bir şey. Umarım kendini egitirsin ve toplum senin gibi bir hekime sahip olmaz.
Ahjdjdkdmd ben sana ne yazsam boş
Lisans dediğiniz iki belgeyle çıkıyor. 1 hafta uğraşsan 10 farklı spora lisans çıkarabilirsin. Bu bir kıstas değil. Ayrıca yüzme yapan birinin ne gibi bir insani üstünlüğü olabilir ki. Yazdıklarınız safi saçmalıktan ibaret. 2 dil dediğiniz Türkçe+İngilizce mi? Eğer öyleyse Türkçeyi tekrar gözden geçirseniz iyi olur. iş yerlerine falan başvururken cv'nize türkçeyi ana dil olarak yazmayın sonu hüsranla bitmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X