Şimdi Ara

Yokmu 1000+ yabancı bir sw ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimdeki silkroad aşkını yeniden alevlendiricek eski heycanı yeniden tattırıcak bir sw arıyorum arkadaşlar. Varmı bildiğiniz oynadıgınız ?

• dostum eryx online 1000 çekiyo oyun cap 80 abartı bi oyun değil türkler yabancılar falan ortam şenlikli baya kasmak falanda basit ben başladım
  • indirip bakıcam saol
  • demonroad bi göz at
  • seidentcraft vardı playsro kapandı belkı bılen vardır onun gıbı server dahada görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Exp rate 300 bahsettiğin serverın.

Konu sahibine yazmıştım ben onu da zaten ben aino dan geçtim demona. Ainoda exp rate x5 oyunda sadece farm var başka hiç birşey yok. Düşük rate arıyorsan eventi bol olsun tavsiyem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eryx onine iyi gibi gozuktu biraz oynıyım bakalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim duckroad valentus a gel.Server crowded oluyo en az 10dk girmeye calısıyon oyuna aksamları falan.Facebook sayfası 24k düşün artık yani :Dd 80 cap 3 yıldır acık kapanma gibi bi ihtimalide yok.Türk guildimiz var almanlar israilliler ve korelilerle kale savası oluyo.Cok zevkli ama kasmak cok zor 2 haftada 80 oluyon ful kasarsan.6dg ye kadar sun +5 veriyo daha kolay kasabilmen icin.Bide sox rate biraz yüksek
  • eryx online ve duckroad ikisindede item satışı yok galıba ? hangisi daha iyi sizce
  • eryx online job sistemı iyi gibi herkes kervan fılan cekıyo duckroadda oylemi ? onuda ındırıp denıycem
  • BEYLER BELKİ ÇOK KİŞİYOK AMA BU SERVER YENİ 100++++ YAKIDNA 200DE OLUR DAHA 20 GÜNLÜK ZOR EMEK SERVER 110 CAPhttp://www.srojaws.com/ BUYRUN GELİN YARDIM ETMEYE ÇALIŞIRIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.