Şimdi Ara

YOKMU ARAMIZDA İLK SENE 150-200 K OLMUS 2. SENESINDE İSE 5-10 K OLAN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce sıralamasını 100.000 lerden, 10.000 lere yükselten TM ciler gördüm. Araştırırsan görürsün. Sonuçta bir çok yerde karşına çıkabilir.
  • Bilmiyorum daha iyisi var mi ama geçen sene 90 küsur k bu sene 7k. Şu an ss atamıyorum pcde atarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ygs 200k(195+ yani)

bu sene 54 bin ki çok da çalışmadım sene boyunca

Lys de daha da ilerleriz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

İlk sene 181k, ikinci sene 89k, üçüncü sene 34k (Üniversiteye gittim bu sefer). Sonra tekrar bi hazırlanayım bakayım dedim, bu sefer TM2 ^12k - TM3 ^ 10k

hocam sen 3. senende mi üniversite kazandın? ben 2. senende kazandın okurken 3. kez girdin hukuk kazandın sanıyordum
  • Gecen sene 245k , bu sene 51k . 5-10k biraz iddiali ama 20-30 yapilabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl 100k bu yıl 40k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk sene 181k, ikinci sene 89k, üçüncü sene 34k (Üniversiteye gittim bu sefer). Sonra tekrar bi hazırlanayım bakayım dedim, bu sefer TM2 ^12k - TM3 ^ 10k

5.yil da mi girmis oldun yani hocam?

• zaten ygs çalışmana gerek yok artık.. Anlamışsındır ygs'nın ne kadar calısırsan calıs, biraz şansa biraz heyecan yapmamaya baglı bi sınav oldugunu..sadece mat1 le feni biraz tekrar eder bol soru cozer bıtırırsın.Türkçede de dilbilgisi..

Asıl seneye LYS asıl.. Olmayacak bişey değil..benimde var 1-2 kisi 150k dan ilk 5 bine oynamıstı cocuk..Ama o ilk kazanamadıgı sene oturup düşündü ben ne yapıyorum diye..Sonra bir başladı 1 sene boyunca durmadı dershane-ev dershane-ev boş vakti yoktu.. Sonuç:kazandığı kendi geleceği oldu.
  • Öyle oldu galiba 2009 mezunuyum. 2011'de üniversiteye gittim bıraktım 2013'te tekrar başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

quote:

hocam sen 3. senende mi üniversite kazandın? ben 2. senende kazandın okurken 3. kez girdin hukuk kazandın sanıyordum

Evet 3. senede

• quote:

Öyle oldu galiba 2009 mezunuyum. 2011'de üniversiteye gittim bıraktım 2013'te tekrar başladım.

Helal olsun yalniz azmini takdir ettim.Gec olmus ama temiz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Oyle bi cevap attınkı tum içimdeki heves gitti :/

hevesin gitmesin.ama bi şey söyliyeyim.ben bu sene bunları yaptım.
    Testlerdeki Doğru ve Yanlış Sayıları
    Türkçe Sosyal Bilimler Temel Matematik Fen Bilimleri
    Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış
    15 12 14 3 24 5 23 10

ama türkçe ve sosyal pek çalışmadım.keşke çalışsaydım.çalışsaydım ben de yapabilirdim.içindeki ses sosyal önemli degil der.ama önemli.gerçi türkçe için yorum yapmıyorum çalışsaydım yapardım herhalde.ama sen türkçe ve sosyall yanında çalış.ben çalışşsaydım kaç ..k olurdum ama bilmiyorum.ama daha iyi bir sıralamada olurdum onu biliyorum.

• Hayırlısı artık vakla

• geçen sene ygs 5 440k daydım bu sene 146k dayım. seneye ygs5 30k.
  • DEDİGİM HEDEFE BAKIN YAZDIKLARINIZA BAKIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakaBastık

Cok merak edıyorum varmı böyle mezunlar

Geçen sene ygs5 182k bu sene ygs5 24k.

• quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

quote:

Orijinalden alıntı: FakaBastık

Cok merak edıyorum varmı böyle mezunlar

Geçen sene ygs5 182k bu sene ygs5 24k.

Hocam netlerini merak etimde yazabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

zaten ygs çalışmana gerek yok artık.. Anlamışsındır ygs'nın ne kadar calısırsan calıs, biraz şansa biraz heyecan yapmamaya baglı bi sınav oldugunu..sadece mat1 le feni biraz tekrar eder bol soru cozer bıtırırsın.Türkçede de dilbilgisi..

Asıl seneye LYS asıl.. Olmayacak bişey değil..benimde var 1-2 kisi 150k dan ilk 5 bine oynamıstı cocuk..Ama o ilk kazanamadıgı sene oturup düşündü ben ne yapıyorum diye..Sonra bir başladı 1 sene boyunca durmadı dershane-ev dershane-ev boş vakti yoktu.. Sonuç:kazandığı kendi geleceği oldu.

Sayisaldaysa arkadaş helal olsun valla.eşit agirlik için diyiyorsan siradan bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

zaten ygs çalışmana gerek yok artık.. Anlamışsındır ygs'nın ne kadar calısırsan calıs, biraz şansa biraz heyecan yapmamaya baglı bi sınav oldugunu..sadece mat1 le feni biraz tekrar eder bol soru cozer bıtırırsın.Türkçede de dilbilgisi..

Sayisaldaysa arkadaş helal olsun valla.eşit agirlik için diyiyorsan siradan bir şey

Sayısaldı ya..Ama kafa vardı ondada..Sadece calısmıyodu farkında degıldı..Mezun oluruz daha iyi olur asılırım okul yok filan diyip duruyodu sürekli..Bi sene yüzünü göremedik doğru düzgün, şimdi hayatını yaşıyo

• ygs 1 sıralamasında» 79binden 14bin --ygs 4te» 174binden 20bin 2013-2014ygs sıralamaları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.