Şimdi Ara

YOKMU ARAMIZDA İLK SENE 150-200 K OLMUS 2. SENESINDE İSE 5-10 K OLAN ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

zaten ygs çalışmana gerek yok artık.. Anlamışsındır ygs'nın ne kadar calısırsan calıs, biraz şansa biraz heyecan yapmamaya baglı bi sınav oldugunu..sadece mat1 le feni biraz tekrar eder bol soru cozer bıtırırsın.Türkçede de dilbilgisi..

Asıl seneye LYS asıl.. Olmayacak bişey değil..benimde var 1-2 kisi 150k dan ilk 5 bine oynamıstı cocuk..Ama o ilk kazanamadıgı sene oturup düşündü ben ne yapıyorum diye..Sonra bir başladı 1 sene boyunca durmadı dershane-ev dershane-ev boş vakti yoktu.. Sonuç:kazandığı kendi geleceği oldu.

Sayisaldaysa arkadaş helal olsun valla.eşit agirlik için diyiyorsan siradan bir şey

Sayısaldı ya..Ama kafa vardı ondada..Sadece calısmıyodu farkında degıldı..Mezun oluruz daha iyi olur asılırım okul yok filan diyip duruyodu sürekli..Bi sene yüzünü göremedik doğru düzgün, şimdi hayatını yaşıyo

nereyi kazandı o zeki çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: CherokeeTunç

Hocalar o zama 12.sınıf ta hani okulu pasifte olsa bitirmiş biri ygs de 200 300 bin yapmış olan bir kişi 2.yıl işin bilincine vararak çok iyi sonuçlar alabilir gibi bir yorum yapabiliyorum bu sonuçlarınızdan dogrumudur ?

Bence kesinlikle doğru . Hele şu mezunlarla , 12 sınıfların aynı kefeye konulması çok adaletsiz bir olay . Ben sabahtan akşam 4'e kadar okula gidiyorum . 5'de ders çalışmaya başlasam Max 5 Saat kalıyor bana . Mezun adama ise sabahtan akşama boş kafa rahat .
  • oguzcan546 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam boş vakit+bilin,farkındalık,hatalarını anlama yı da eklersek muazzam bir tablo ortaya çıkabilir 2.yıl.Bence stratejik bir hamle eger ilk yıl sonucun yeterli degilse 2.yıla kalmak.Ki ben öyle yapacağım.
  • 100k dan 40k yaptım ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam uymuyor buna gerçi ama yakın yine de biraz
    matematiği her zamanki gibi 36 37 yapabilseydim dediğin olacaktı :D

gecen sene
     YOKMU ARAMIZDA İLK SENE 150-200 K OLMUS 2. SENESINDE İSE 5-10 K OLAN ?

bu sene
     YOKMU ARAMIZDA İLK SENE 150-200 K OLMUS 2. SENESINDE İSE 5-10 K OLAN ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 9 Nisan 2014; 23:59:49 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.