Şimdi Ara

Yokmu ortamı güzel olan PVP Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulursanız bi PM kadar uzağınızdayım emek server olursa iyi olur Elamidas oynuyorum şuanda ilerledik bayada player kalmadı mısırlılar hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Bulursanız bi PM kadar uzağınızdayım emek server olursa iyi olur Elamidas oynuyorum şuanda ilerledik bayada player kalmadı mısırlılar hep

elamidas kaldımı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Bulursanız bi PM kadar uzağınızdayım emek server olursa iyi olur Elamidas oynuyorum şuanda ilerledik bayada player kalmadı mısırlılar hep

elamidas kaldımı ya?

4 aydır felan oynuyorum bende son 1 ay sadece savaştan savaşa giriyorum sadece şuan hele hiç girmiyorum bitti tamamen
  • Januera online nisanda gelicekmiş bayağı da topluluk olucakmış öyle diyorlar. Ben onu bekliyorum şahsen.
  • Mesajım bulunsun istedim. Şu ana kadar private serverlarda hep 10-15 yaş aralığındaki ağzı bozuk çocukların her nasıl oluyorsa 500-600 liralık charlara sahip olması yüzünden sürekli server değiştirdim. Aradığım, üst sınırın ulaşılamaz olmadığı bir serverda topluca eğlenebilmek. Halihazırda açık olan çoğu yüksek oyunculu serverda oyuncuların %80 i sun +7 ya da server a göre sun +14 itemlarla geziyor bu da sıfırdan başlayıp yetişmeyi imkansızlaştırıyor. Event sistemi zaten çoğu serverda çok ilginç biçimde işliyor. Adamın oyunda yapacak şeyi kalmamış artık yani zaten sun setli gelip eventta uniqueleri bitirip yenilerin kasılmasını engelliyor aslında gruplandırma yapılması lazım eventlarda bana göre ama henüz hiç denk gelmedim. Genel işleyiş= para yatır, seti düz, sonra coin kas , al sat para kas. Kervan falan hikaye zaten :D Kervandan para kazanalım desek ona da yine bahsettiğim tipler gelip tek atıyor. Umarım bir gün güzel bir server bulabiliriz. 10 yıldır sro oyuncusuyum her seferinde hevesim kursağımda kaldı :(

• ben eryx e başlicam beyler eğer benle beraber oynamak isteyen varsa buyursun gelsin
  • uzun süredir online oyun arıyorum. İlk çıktığı zamanlar sro oynamıştım yine oynamak isterim job yaparak işlerin yürütüldüğü zevkli sw bulursanız adamda lazımsa pm atın hemen sro indireyim birlikte oynarız. Oyunu unuttum bayağı ama böyle dahada zevkli olur sanırım.
  • www.facebook.com/EraSro
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.