Şimdi Ara

yokmu şöyle güzel bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden mmorpg oyunlar vardı piyasada hepsi de güzeldirler shaiya-silkroad-metin2-knight-karahan aklıma gelmiyor daha büssür üvardı hepsindede player fala nçoktu şimdi millet moba lara başladı hiç kalamdı m ıeskis igibi popüler güzel bir mmorpg wow haric ayrıca parayla milletin önüne geçilemeyen piyasad bu konuda bir boşluk var sanırım

• Malesef devir moba devri fakat geçici bir popilasyon diye düşünmekteyim. Ben bile sevdiğim oyunları popilasyon az olması yüzünden oynamıyorum ve lol takılıyorum mecburiyeten desem yeridir. Şuan şu forumda bulunan tüm mmorpglere forumlarına gir hepsin de, kendi userleri bile oyun bitmiş muhabeti çeviriyor bknz: Tera, Aion, Wow,Cabal,knight ve diğerleri istinasız gir hepsi hayalet forum konular can çekişiyor. Ama dediğim gibi Artık Moba da miladını doldurmak üzere max 2 senesi var diye düşünüyorum. alternatif aramaya başlamış millet bile mmosurvivor olsun mmofps ler olsun şuan onlar moda. Tüm oyunlar ruhsuzlaşmış malesef, kendimden kaynaklı sanıyordum bu durumu ama artık oyunlar birbirinin tekrarı gibi çıkıyor bir hafta/ay popiler kalıp unutuluyor resmen alternatif çöplüğü. Millet artık oyun oynamaktan ziyade oyun izliyorlar, binlerde oyun youtubberı dolu milyonlarca takipçileri var onlar oynuyor milet izliyor. Twich vs. gibi birsürüde canlı alternatifi var. :D

• Blade and soul geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda Blade & Soul üzerine mmorpg konusunda pvp olarak başarılı oyunu çıktığını görmedim. isteyen beğenir isteyen beğenmez ama kapalı betada(girmek isteyipte giremeyenleri saymıyorum) ulaştığı oyuncu sayısı baz alındığında, playerlar tarafından beğenilen bir oyun olduğu aşikar. Ben kendi adıma belirtmek isterimki 2009 senesinden kalma herşeyin hatalar ile dolu olduğu çin beta sürümünü yayınlayan rusya serverinde bile 5 ay sıkılmadan oynamıştım. Aion online i 6 seneye yakındır oynarım. Aion ve wow dan sonra ilk kez bir oyun benim ilgimi çekmeyi başardı. Bu benim şahsi fikrim. Sen yüklersin beğenmezsin ona kimse bişey diyemez. Ama ocak 19 itibari ile oyunun çok yüksek oyuncu sayısına ulaşacağı düşünülüyor. Ben kendi adıma orjinal B&S yi en az 2 sene rahat oynarım. Ondan sonrası kısmet bakalım...
  • hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
    blade and soul u betasında oynama imkanım var mı ocak 15 e daha 20 gün var o zamana kadar oyuna oynamak istiyorum en azından bi denesem iyi olur.hiç şöyle sarcak oyun yok her oyundan bıkıyorum steam dan alıyorum oyun 3-4 saat sonra sıkıyor mmorpg candır bu yüzden bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
    blade and soul u betasında oynama imkanım var mı ocak 15 e daha 20 gün var o zamana kadar oyuna oynamak istiyorum en azından bi denesem iyi olur.hiç şöyle sarcak oyun yok her oyundan bıkıyorum steam dan alıyorum oyun 3-4 saat sonra sıkıyor mmorpg candır bu yüzden bence

Bu ayın 22 si itibari ile tüm betalar kapandı. Artık sadece oyunun açılması bekleniyor. Ancak freetoplay olarak Ocak 19 da oyunu indirip oynayabilirsin. "Pvp seviyorum. Pvp de yetenek kullanmak benim işimdir, Reflekslerime güvenirim, grarifklerde güzel olmalı" diyorsan B&S senin için iyi bir seçenek olur. Ayrıca B&S senin pve yönüde harikadır. Pve sinden sıkılmadığım ender oyunlardandır. 20 gün kadar beklemek zorundasın malesef :/ ama youtube da aratma yaparak bir kaç izlenim elde edebilirsin. aratma yaparken son 2 ay olarak seçersen iyi olur. çünkü diğer sonuçlar çalıntı sürümlerden private oluşturulmuş oyunun ham haldeyken çekilmiş videolardır. Oyunun en güncel hali beta ile birlikte bu son 2 ayı kapsıyor.

• teşekkürler hocam.oyunun rehberlerini falan okuyorum bakıyorum zten artık beklicez mecubur 20 gün :). pc çok iyi değil laptop var 8 gb ram 1 gb ekran kartı i5 oyun kasma yapmaz inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Kendi adıma söyleyebilirimki şuan piyada heycan yaratan 2 oyun var. Blade and soul ve Black Desert..... Black Desert türkiyede yasaklandı. Geriye tek seçenek Blade And soul kalıyor. Betada denedim. 20 saat kesintisiz sandalyeye yapıştım diyebilirim o laptop ile yüksek görüntü kalitesinde oyanayamazsın bu durumda oyunun yüksek seyir zevkinde biraz geri kalacaksın ama orta-low ayarlarda kasmadan oynarsın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 24 Aralık 2015; 14:30:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.