Şimdi Ara

YOKMUU CHARRR SATAN:'(:'(:'( 64+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün acil bi wizard char almam lzm 3 gndür arıorum yoq...64+ wizard olsun ve FULL INT OLSUN yeter 72 ydi 64 e düsrdüm ltfn biri satsın.itemler ö.diil. gerekirse cıplak bile olsun. o kdr acil yani nba_memolixx@hotmail.com ltfn ekleyin..burayada yazabilirsiniz. öncelkle ltfn alexanderdan önceki serverlarda olmasın. aege babel tibet xian troy ... gibi. cünkü işin ucunda büyük iddaa war bugün almam lzm . su an 200 ytl gibi bi param war. olmassa 200 ytl + 56 xbow charım war saturnde DonT_DiSTuRB nickli onuda wercem ltfn bana ulasın weya burdan yazın ii günler:( bu arada yeni konu actım cünkü öteki konudan sonuc yoq:'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memolixxL -- 8 Nisan 2008; 11:16:19 >

• 67 Lwl var ;) İstanbuLda 80 ytl =)
  • KARDES BENDE VAR TİBETTE 66 LVL AMA STAFCI DEGİL NORMAL İNTCİ SATIYOMRUM.150 YTL SEYTANLIGI FİLAN HERSEYİ VAR MSN VERİYOM İSTERSEN YAZARSIN ahmetbasaran15@hotmail.com
  • KARDEŞ BENDE 65 LEWELDEN DÜŞME ŞUANKİ LEWELİ 60 LEWLE WİZARD /CLERİC FULL İNT AEGE SERVERİNDA FİYATINI SEN NE KADAR VERİRSEN ARTIK.. MSN sefa.ylmz.12.14@hotmail.com BURADAN KONUŞABİLİRİZ..
  • 76 bow cu full str redsea da 120 ytl cıddı ıse ekle bambam_sercan1991@hotmail.com
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22023966/tm.htm eğer hoşuna giderse özelden msn adresini bırak konuşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.