Şimdi Ara

yol bilgisayarı bu uyarıyı nasıl verdi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
20.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önce risk of ice yazıyor. sonra sesli olarak "aman abi gözünü seviyim şu gazıma frenime yavaş dokandır. bi sakatlık olmasın. gizli buzu var bilmem nesi var. aman abi" diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

c4 1400 arkadaş. bu uyarı c4 te nasıl çıkıyo? picassoyla aynımı?

tahminimce aynıdır cunku citroen üretimi aynı yapar kar yağyo yarın okullar tatil dicek hali yok ya =)
  • valla ben dün izmir-ödemiş Bozdag da denedim,ısı 2 dereye indiginde yol bigisayarı yazı ile..dikkat buz var...şeklinde beni uyardı.Aynı zamanda bi düüttttt sesi verdi....Albea dynamic....2006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 23 Ocak 2006 11:14:05 >
  • ewet astrada da war.(Slippery Road)yazıyor...
  • Benim arabada soğuk,buzlu havalarda uyarı verir, çalışmayarak. Böylece riske girmemiş oluruz.
  • bizim 407 de de aynısını diyor 2-3 derece ve altında diyo klimayı çalıştırınca uyarı sıklığı azalıyodu sanırım
  • Arkadaşlar, genelde çok insan tarafından yapılan bir yanlışlık olduğu için bu topiğe yazmak istedim

bu topikte konuşulan konuyla ilgili terim ISI değil SICAKLIK, lütfen yanlış alışılan terimleri, yanlış kullanmaya devam etmeyelim.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: troleybus

Benim arabada soğuk,buzlu havalarda uyarı verir, çalışmayarak. Böylece riske girmemiş oluruz.

koptum yahuu
  • bu gün buzlu zeminde yokuş yukarı çıkarken araba baya bi zorlandı ve yol bilgisayarında kayan zemin dedi. daha sonra zeminin kaygan olduğunu gösteren bir şekil çıktı.
  • genelde +3 de baslar ve sıcaklık + 6 olup yenıden duserse tekrar uyarır pek cok arac
  • quote:

bu gün buzlu zeminde yokuş yukarı çıkarken araba baya bi zorlandı ve yol bilgisayarında kayan zemin dedi. daha sonra zeminin kaygan olduğunu gösteren bir şekil çıktı.

Bence ESP ya da TCS devreye girmiş çünkü kayan araba resmi klasik ESP işaretidir, araç durduğunda da o ışık yanık kaldı mı, hatırlıyor musun? Bir de aşağıdaki göstergede gözüken, en sağda (mavi lambanın sağ alt tarafındaki) sarı işaretten miydi?
     yol bilgisayarı bu uyarıyı nasıl verdi?

• quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

quote:

bu gün buzlu zeminde yokuş yukarı çıkarken araba baya bi zorlandı ve yol bilgisayarında kayan zemin dedi. daha sonra zeminin kaygan olduğunu gösteren bir şekil çıktı.

Bence ESP ya da TCS devreye girmiş çünkü kayan araba resmi klasik ESP işaretidir, araç durduğunda da o ışık yanık kaldı mı, hatırlıyor musun? Bir de aşağıdaki göstergede gözüken, en sağda (mavi lambanın sağ alt tarafındaki) sarı işaretten miydi?
     yol bilgisayarı bu uyarıyı nasıl verdi?

evet aynen o ışşıktandı. araç yokuşu çıktıktan bir müddet sonra söndü.

• quote:

evet aynen o ışşıktandı. araç yokuşu çıktıktan bir müddet sonra söndü.

ESP Buz olması gerekmiyor, kuru havada normal giderken seri şekilde sağ sol yap yine yanar, ya da neyse yapma, kötü bir şey olsun istemem
  • trcapital o ne yaw , panelde yanmayan ışık yok walla panayır gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKnight

trcapital o ne yaw , panelde yanmayan ışık yok walla panayır gibi

ışıkları test etmişte ondan. hepsi yanıomu diye bakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.