Şimdi Ara

Yol Bisikleti Gidon Bandi Ve Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yılı geçkin olarak yol bisikletine biniyorum 6 aydir hic binmedim Ygs,Lys sinavlari yuzunden artik ufaktan sezona girmek istiyorum fakat lastikler ve gidon bandi almam gerekecek lastik belki 500 km daha gidebilir ama gidon bandi yırtıldı kesin degismesi lazim.

Gidon Bandi tavsiyeniz ne olur.
    Birde lastik olarak ne almaliyim suanda uzerinde swhalbe lugano lar var.

Bisiklet:Cube Peloton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Continental'e bi bakın derim. El yapımı yol bisikleti lastikleri vardı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 29 Mart 2015; 21:08:42 >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi ve beklentinizi belirtmemişsiniz, lakin ulaşılabilir rakamlara alınabilecek, patlak koruması güvenilir, ıslak zeminde güvenli bir seçenek olarak Continental Gatorskin önerebilirim.
    Gidon sargısı olarak Lizard Skin, Specialized, Prologo ve Brooks markalarının ürünleri öne çıkmakla beraber kendi kullandığım mantar dolgulu XLC sargıyı da uygun fiyatlı alternatif olarak önerebilirim.

• Tesekur ederim cevaplarınız için :)

Lizard Skin en son yanlis hatirlamiyorsam 60 liraydi Cadde Bike da yarin bi bakayim olmadi.

Lastik olarak aslinda hep Micheline bakiyordum hem yumasak hamur vs yuzunden ama Continentalede bakalim diyorum lastigi chainreactiondan mi ugrasmakta istemiyorum :)

• Bu arada Decatlonda Michelin Pro 4 Endurance teki 75 lira diyor fiyati baya uygun :)

Bizim buraya decatlon 6 aydan beri acilcak :D Hayla pankart var kendisi yok :)

• AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Decathlon candır. Bahsettiğiniz modelin y.dışı fiyatına bakmadım ama endurance modellere göre fiyat makul gibi.
    Stok durumunu ise sormak gerek. Zamanında Schwalbe Marathon almak isterken sadece bir tane kaldığını öğrenip ortada kalmışlığım vardır.

• 2 urun kaldini gosteriyor yarin hemen sabahtan arayayim :)

Firsat kacmaz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.