Bildirim
Yol Kenarı Denetim İstasyonları Hakkında Merak Ettikleriniz. (27. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
Kamyonetlerin yol denetim istasyonlarina girme zorunlugunu kaldıran belge var ortada net ve kesin bise de yok.Bilgi sahibi olan varsa bilgi versin lütfen ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Girme zorunluluğu yok lakin görevli personel yükünden şüphelendiği araca ceza yazabilir.Benden tavsiye kantarlara girin.
Slm. Aracım tır K belgem ve muayenenin eksik kantardan geçerken sorgulanır mı Ceza yermiyim K belgesini kimler bakıyor teşekkürler
Hocam yol kenari denetleme istasyonunda bulunan plaka tanima sistemlerinin aracin plakasini orta da yani seridi tam ortalayarak gidildiginde plakayi okuyamama gibi bir durum soz konusu olabilir mi? Bu tip gecislerde plaka okuyamama gibi bir durum oldugu soyleniyor cvplarsaniz sevinirim
Öyle birşey yok. Ortadan gidersen 2 kameraya da yakalanırsın. Boşuna kural ihlali yapıp trafik güvenliğini tehlikeye atma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben burda sistemin açıklarını söylemek için açmadım konuyu.Kuralları anlatmak amaç.Ayrıca nerden gidersen git alır plakayı.
oncelikle bunu sormaktaki maksadım illegal bi iş yapalım millette burdan bilgilensin demek değildi.insanın içinde hak hukuk kavramları varsa zaten hıc bır sekılde yapmaz.arkadas ortamındakı bır ıddıadan oturu sormustum ve sadece sıze de sormadım.baska platformlarda da gırısımım oldu.ama verdıgıniz cvptan da anladıgım kadarıyla sistemde acık olabılme ıhtımali var ve siz bunu bilmiyorsunuz ,bilmek zorunda da değilsiniz .ben gene de soylıyeyım bu dedıgım olay heryerde olmamakla bırlıkte olan yerler varmıs.sonucta kamera da kul yapısı.ha okumamıs plakanı ha sen camur surmussun oyle gecmıssın.insanın ıcınde olacak bır kere. -
Ben sana bunu burda söylemek doğru değil demek istiyorum sen bilmiyorsun muhabbeti yapıyorsun.Tepkim genel olarak konu sulanmasın daha öncede buna benzer sorular geldi.Bu konunun amacı ceza yemekten nasıl kaçarım değil.Kanun kural ne onu öğrenmek.10 yıllık çalışanım dışardan bana bilmiyosun diyosun.Napim sistemin bütün açıklarını burayamı yazim.O zamanmı bilmiş oluyorum.Biraz saygı lütfen.
bugün fiat ducato aracımız ankara dan kırıkkaleye giderken kantar görevlisi dur demesine rağmen durmayıp devam etmiş, kırıkkale den ankara ya dönüşte kantar a girmiş ama tartıya çıkarmadan durmanıza gerek yok demişler. gidişteki durmamamızdan bir ceza gelmesi durumu olabilir mi acaba? -
Olabilir.
Merhaba arkadaslar. Benim aracim hyundai getz. Ruhsatta agirliginin hatali yazildigini dusunuyorum. Aracimin nerede tarttirabilirim. Resmi bir belge alabiliyormuyum tarttirdigim yerde.
Kolay gelsin
İstasyonda tir agirlik olcumu yapiyo musunuz.Ücreti nedir.Çok ölçüm yaptıran oluyor mu
Teşekkürler
Soruyu anlamadım.Amaç ne.
Öncelikle merhaba, bilgilendirmeler için çok teşekkürler,
Bizim şirkete kayıtlı hyndai starex kapalı kasa kamyonet var. Önceden bayrakçılar işaret edince duruyurduk, şimdi çoğu istasyon da bayrakçı yok. İzmirden Ünye'ye giderken bayrakçı olmamasına rağmen kantara girdik oradaki arkadaş gerek yok girmeseydiniz dedi ve hızlı geçiş yaptırdı bize. O günden beri otomatik bayrakçı olan kantarlara girmiyoruz. Sorum şu, bu araçla kantarlara girme zorunluluğumuz var mı?
İhracatta malların ağırlığının yazıldığı bi belge var.tira mallar yüklendikten sonra ağırlığı ölçülüyor. Amaç bu da önemli değil. Ben tira binip gelsem ağırlığını ölçülebilir miyim istasyonda
Süpriz yaşamamak için kantarlara girin.Riske atmayın.
Tabiki herkez tarttırabilir aracını.Evrak alamazsın ama.
Evrak alamazsın derken?Tırın kaç kilo geldiğini gösteren bi belge vermicekler mi kantar fişi gibi.Bana kaç kilo geldiği lazım nasıl öğrenicem ne kadar ağırlıkta olduğunu -
Tabela var orda yazıyor.Olmadı görevliye sorarsın dingil dingil söyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X