Şimdi Ara

Yol sesi almayan c sınıfı HB araba var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Şimdi proje aracı olan taunus'a yalıtım yaptılar, ben onu merak ediyorum. Nasıl bir şey olacak

Bu işin hastası ve tecrübesi. İşin ehli adam.
    Evet araba boş olunca daha iyi bir iş çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw 1 serisi'nin ses yalıtımını beğenmiştim. bahse geçen araç 2016 model LCI yani makyajlı versiyon idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bmw 1 serisi'nin ses yalıtımını beğenmiştim. bahse geçen araç 2016 model LCI yani makyajlı versiyon idi...
    Sert araç, yolu her daim hissediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Sert araç, yolu her daim hissediyorsun.

Alıntıları Göster
    bir de arkası aşırı ufak. o ufaklığa şaft çıkıntısı da eklenince... ama sürüşü çok zevkli. safkan sürüş zevki
  • Bir kaç modeline birkaç kere bindim. Yol sesi yok. Yol direkt içinden geçiyor sanki.

• Golf var . Yol sesi asla almaz 1 DB bile . Hatta içerde ki sesleri dışarı atar

• Kesinlikle a3.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bir de arkası aşırı ufak. o ufaklığa şaft çıkıntısı da eklenince... ama sürüşü çok zevkli. safkan sürüş zevki

Alıntıları Göster
    Arka alanın dar/ufak olması bence göreceli. Ben sorun hissetmiyorum, neyi vaad ediyorsa onu veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 8 Ocak 2020; 18:58:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf tabiki de başka araba mı var 10 numara
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Hocam m135 ya da en kötü 170 hplik motor olmadıktan sonra. 130 hplik arabayla neyş safkan sürüşünden bahsediyon ya ahahhahahah 1.6 dizelinden bahsetmiyondur umarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 ctröen c4 easy 1.4 lpg.
    Sahsen golf kadar kaliteli bir his vermesi ve suspansiyon sisteminin 10 numara konforlu hissettirmesini bizzat yasadim.
    Golf alamiyorsan bence bunu al.

• Sizin arabanız golf hocam. Ama öyle bulutların üstünde gitmek isterim derseniz F segmentinden şaşmamanız lazım.

• Yol sesi meseleyse Golf.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Hocam m135 ya da en kötü 170 hplik motor olmadıktan sonra. 130 hplik arabayla neyş safkan sürüşünden bahsediyon ya ahahhahahah 1.6 dizelinden bahsetmiyondur umarım
    arkadan itişin etkisiyle de olabilir. ama şu kesindir ki dizel bile olsa golf gibi araçlardan çok daha eğlenceli olduğu kesin.
  • Ben b8 passat kullaniyorum onda bile yol sesi var. Hatta kapi direginden ruzgar sesi de geliyor. Yani sizin anlattiginiz hayal dunyasi.

2011 pug 308 aracim da yalitim konusunda baya iyi ancak trim sesi ve suspansiyon gurultusu var.

Bahsettiginiz model yillarinda yalitim degil de hor kullanilmamis araba aramaniz daha yerinde olacaktir...

• O saydıkların kısmen 2 tane araçta var, onlarda da el freni yok

• Golf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecen ay sattigim yeni kasa A3 1.0 TFSI cok sessizdi.

• Arkadaşın haklı olduğu bir konu var hb civic'ler sedan civic'ten daha kaliteli, birde işi böyle düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

hiç arkadan itişli araba kullandınızmı öyle üç yüz beş yüz metre değil bir kaç sene veya satın aldınızmı

özellikle..

şu anda 5 serisi bmw 520 i kullanıyoruz 2015 model 1 serisi makyajlı kasayıda yeni elden çıkardık.

önden çekiş araba kullanan birine bunu anlatmak imkansız.

lütfen bilmediğiniz ve tecrübe etmediğiniz konularda ahkam kesmeyin komik oluyor

arkadan itiş ve sürüş dinamiklerini beygirlerle ifadelendirmeye çalışmak ise tüy dikmek gibi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 9 Ocak 2020; 6:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.